Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RATTARA

Panowie, co powiecie o cipkach? Jakie lubicie??

Polecane posty

Gość do RATTARA
jak masz fotkę to ci maila poślę i powiem ci czy fajna ;)

Gość cxe
takie ktore naleza do fajnych dziewczyn

Gość przede wszystkim CIASNE
:classic_cool:

Gość puknijta sie w czereb
a co macie takei waskie fiuty ,ze tylko ciasne musicie miec :-)

:-) cipka nie moze sie rozjechac od stosunkow tylko luźniejsza staje sie po porodzie/dach.a wasze fiutki jak od poczatku sa waskie takei waskie pozostana do konca waszych dni :-)

Hm, ciasne powiadaćie? A przecież cipka jak twarz, każda niby składa sie z tych samych elementów a wyglada inaczej!!!!

Odejdzcie od tematu ciasna lub nie, a jej budowa?? Wardi sama kośc łonowa, kształt co o tym??

Gość cxe
ma wygladac jak hot dog

Ratara ale dziwne pytanie zadajesz mezczyznom :-) to tak jakbysmy my miały opisywac jakie penisy lubimy czy zakrzywione czy proste czy z wieksza iloscia napletka czy obrzezanym:-) Wydaje mi sie ,ze mezczyźni lubia przedewszyskim czyste cipki ,,niektorzy wydepilowane i najwazniejsze ochocze :-)

Czółko.... widzisz czasami pozwalamy sobie na ma le co nieco w gronie pań. Wcale to nie jest bez znaczenia jak cipka jest zbudowana.Stąd pewne preferencje w pozycjach. Masz chyba małe doświadczenie z kobietami!!!

bzdura, oj kobiety.. tak samo jak anal - dlaczego faceci tak to lubią?? bo jest zajeboiście ciasno.. nie chodzi tu o "grubość" penisa, tylko o samo wrażenie "silnego ucisku" :classic_cool: zajebiste..

:-) nie mam zadnych doswiadczen z kobietami i nie chce miec,bo sama jestem kobieta :-)a pozycje kazda trzeba sprobowac bez wzgledu czy cipcia jest weższa czy szersza :-)

Gość feniza
przedewszyskim ciasne :-) jezeli mezczyzna ma dosc grubego członka to kobieta po porodzie tez jest dosc ciasna a,el niestety jak ma za waskiego to tylko tyłek pozostaje :-)

nie rozumiesz mnie ciasne są po prostu zajebiste z powodu cudownych wrazeń ppoza tym - moża mięśnie kegla wyćwiczyć :P

Gość feniza
rozumiem cie :-) ale niestety odczuwanie sciskania tez jest uzaleznione od szerokosci członka nie tylko od szer.cipki :-) jak bedziesz miał szerszy członek to i zszersza cipka mozesz poczuc iscisk :-)a jak bedziesz maił waski to kazda cipka wyda ci sie luźna :-)

ja mam akurat dość grubego (tak mówi partnerka) nie wiem jak się to porównuje, tzn jak wy to porównujecie :) ale dla mnie jest róznica, czy dziewczyna ma ciasną czy rozjechaną - rozciągnięta, nie po porodzie tylko - tak ma, nie wiem od czego wy tak macie to się czuje, zgadaliśmy sie kiedyś nawet z kumplami o tym - no i takie jest ogólne zdanie - wiadomo ze nikt nie powie ze ma cienkiego:P ale powiedzmy - skoro 100proc facetów tak powidziało, to chyba tak jest..

Gość feniza
facet ty masz na pewno waskiego i dlatego masz taką schize o tych ciasnych niby nie rozjechanych

Gość feniza
bo sporo facetow ma cienkiego i tyle

Gość popieram popieram fenize
ktoś tu zdecydowanie ma jakiś kompleksik :-p

Gość feniza
przede a ktora cipke wolisz ciasna i niedomyta czy szersza a czysciutka :-)

taką której właścicielka jest inteligentna w miarę, więc wybacz - twojej kijem bym nie tknął.. odezwałay się kobietkiktóre pierwszy raz przeczytały o mięsniach kegla i zastanawiają sie co to - moze kochanka męża do której je ma a ja nie..:D kto tu ma kompleks? zaptano - jakie wolimy - ja wolę ciasne (i czyste!) bo tak i już

*do której odszedł je ma - miało być

Gość feniza
przede wszystkim a skad mozesz wiedziec co ja wiem i jaka jetsem :-) masz niestety kompleksy jaksi i tyle.znam tylu facetow i rzadko jakis przekłada ciasnosc cipki nad inne jej walory :-)jezeli cipcia jest szersza to mezczyzna i kobieta musza wiecej z siebie dac a Ty chyba masz jakies złe doswiadczenia w tej dziedzinie :-)

ooo właśnie - Lusi 🖐️ dokładnie.. :)

Gość feniza
ale wycwiczone miesnie to nie wszystko :-) mezczyzna musi znac sie na seksie a nie tylko wykonywac ruchy posuwisto zwrotne:-)