Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RATTARA

Panowie, co powiecie o cipkach? Jakie lubicie??

Polecane posty

Gość Jadzia 82
@puknijta sie w czereb c*pka nie moze sie rozjechac od stosunkow tylko luźniejsza staje sie po porodzie/dach.a wasze fiutki jak od poczatku sa waskie takei waskie pozostana do konca waszych dni i tu się mylisz, panowie mogą sobie powiększyć penisa na 100 różnych sposobów... Łyknij trochę wiedzy nim coś takiego napiszesz. Mały penis od stuleci :P jest problemem wielu panów, myślisz, że medycyna nie poczyniła żadnych kroków w tym kierunku? ;):classic_cool: Jeśli tak, to się mylisz... :D :classic_cool:

Gość zaszłyszane
jadzia82 a co to da ,ze mezczyzna sobie napompije penisa :-)

Gość Jadzia 82
Na stałe, pompki to nie jest rozwiązanie... :O

ja nie lubie za ciasnych, wiadra tez odpadaja. lubie posrednie miedzy ciasna, a luzna. jak bede chcial ciasno to wybore tylek ;) jak luzno to oral, jak w sam raz to cipke :) posrednie maja ta zalete, ze doznania sa delikatniejsze co przeklada sie na przezywany orgazm. a juz nie wspomne,ze z ciasna bzykanko trwa krocej :P i czasem nie mozna sie taka nacieszyc. dla mnie wiec - srednia .

Gość zaszłyszane
a ktory facet na stałe sobie poeiwksza penisa ,chyba jakis ułom

Gość prawda jest taka......
te rozjechane DAMULKI w większości są bardzo leniwe ćwiczenia kegla e feee "bo one są jedyne" jak jelenia za róg złapią to gimnastyka im nie w głowie po ślubie i porodzie już są zakotwiczone i maja wszystko w du.pie :P

Faceci sa zdolni do wszystkiego, kazdych ppoświeceń aby mić fiutka wiekszego. Duzy fiut to duma mezczyzny!!

Gość hopin
jadzia82 oświęć nas mężczyzn z ciemnogrodu co to za cudowne metody (i to setki) jestem bardzo ciekawy

Gość do RATTARA
a ty jaką masz ? no i co z tą fotką podeślesz?

Ma być wygolona wilgotna pachnąca - broń Boże śledź, i estetyczna w wyglądzie.Wszelkie czerwono sine kolorki odpadają.I upławy też.LOL

HMmmmmm, moja cipka moj skarb. mam wspaniałą, na dodatek potrafię napinać mięśnie tak że robi sie jeszcze ciasniejsza. Kiedyś miałam faceta bardzo napalonego na anal. Ja mu mowię, TAK, on sie dobiera a ja zaciskam pupe i za Chiny nie mogł wejsc.