Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumm

Play!

Polecane posty

Gość plumm

czy ma ktos telefon z sieci: Play? jestem bardzo ciekawa czy sie opalaca i zcy wogole ta firma ma jais swoj salon?? bo nihdzie nie widzialam.dziekuje za odpowiedzi:D

Gość Asik...
Hej... ja mam telefon z playa...tzn kupiłam tylko karte. Moge powiedziec,ze odczucia mam meiszane, ta sieć dopiero uczy sie obsługiwac klientów wiec wystepuja problemy. Np: 4razy musialam dzwonic do biura obsługi,zeby wyłaczyli mi poczte głosową... bo przeciez to taka trudna operacja nie?;/ Nie dochodza do mnie lub nie dohcodza ode mnie wszstkie smsy na sieci zagraniczne, bo Play wykupił na początek oferte roamingowa z jednym głównym operatorem z każdego kraju... a w między czasie uzupełnia to wszystko... dlatego najadłam sie troche nerwów i niepotrzebnych telefonów do biura obsługi... ale wkoncu wykupili to co trzeba z interesującymi mnie krajami. Poza tym nie mam jakis złych odczuc... fajnie,ze na stronie internetowej mozna sledzic wszystkie swoje połaczenia smsy, płatnosci itd Cennik moim zdaniem jak najbardziej kozystny Zobaczymy co wymyśla dalej Ale potrwa pewnie ejszcze kilka tygodni zanim zaczną działąc w pełni sprawnie Pozdrawiam

Gość Asik...
A co do salonów to w moim miescie sa 2... a nie mieszkam w jakiejs mtropolii wiec napewno cos znajdziesz.... U mnie np Play powstał na miejscu salonów ery jako Playgermanos :P wiec cos znajdziesz:)

Gość ja taki miałam
sama reklama z tymi dziećmi bardzo zniechęca, kto to wymyślił??!!!

Gość Asik...
Mi sie wydaje,ze moze sie utrzymac... ale nie bedzie miala takiego wziecia jak plus, era czy orange ale raczej jak heyah itd a nr zaczynaja sie na 790 przynajmniej narazie