Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szcześliwa

ZAKOCHAŁAM SIĘ

Polecane posty

hmm... ja miałam trochę inną sytuację, bo w pierwszym związku żadne z nas nie powiedziało \"kocham Cię\", dopiero w drugim związku zaraz na początku, mój chłopak powiedział to magiczne słowo wiesz... myślę, że powinnaś trochę poczekać, wiem, że będzie to trudne bo myśli Twoje przepełnione będą o nim i przepełnione będą pytaniami - o co chodzi? co się dzieje? o co mu chodzi? co on tak naprawdę czuje? ale musisz chwilę poczekać, jeśli ta sytuacja będzie trwać zbyt długo to odezwij się do niego i spróbuj porozmawiać... jak dla mnie to, takie zachowanie faceta zaraz po wyznaniu miłości jest co najmniej dziwne

Gość ja też chcę
beatka powiedz co ja mam robić?

Gość ja też chcę
aż tak beznadziejna sytuacja? :(

Gość jakś tam..
no własnie dla mnie to też jest baaaardzo dziwne tym bardziej że do końca wszystko bylo ok po prostu poczulam ze to "to" i bylam pewna ze on też, ale teraz nie wiem co o tym wszystkim mysleć beatka>>> więc ile mam jeszzce czasu to przeczekać? jak radzisz? pomału odchodze od zmyslow co noc przed snem placze a czasem w nocy jak sie przebudze i wiem że już nie dostlam żadnego eska i ze juz nie dostne

Gość ja też chcę
Listen to your heart When hes calling for you. Listen to your heart Theres nothing else you can do. I dont know where youre going And I dont know why, But listen to your heart Before you tell him goodbye. roxette, sluchac, czy nie 😭 kurwa

Gość kwaśna zupa
ja też się zakochałam - z wzajemnością