Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

PRZEBARWIENIA NA TWARZY

Polecane posty

Możecie polecić jakiś wypróbowany krem na przebarwienia?? Bo mam tego trochę, wyglądają jak piegi, ale piegi to nie są... Z tym że poszukuję kremu intensywnie działającego, ale takiego, którego nie będę musiała stosować punktowo... Na sztuki to ja mam tych przebarwień tyle, że musiałabym ze trzy godziny stać przed lustrem, żeby wszystkie posmarować... ;)

Gość Więc
Co to jest jak nie piegi?????

Dobra, ok. To chcę krem na piegi, tylko żebym każdej kropki nie musiała smarować oddzielnie, tylko żeby mógł być stosowany na całą twarz... Lepiej?? A przebarwienia to nie piegi, ale niech Ci będzie...

Gość Ale ja nie mówię
o piegach,tylko skąd się wzięły te przebarwienia i skąd wiesz że krem jest potrzebny???

Konkretnie to nie wiem, ale zauważyłam, że plamki robią mi się w miejscu, gdzie był jakiś pryszcz, wyprysk czy coś w tym stylu... A krem jest potrzebny, bo po prostu chcę się ich pozbyć!

Dzięki. Ale czy tym kremem mogę sobie całą twarz posmarować?? Bo mam próbkę kremu Eris, podobno jest dobry, ale trzeba go nakładać punktowo... A ten który wysłałaś w dodatku tani :) Ale nie wiem, czy to dobry znak w sumie...

Gość To że tani to chyba
dobrze:)oczywiscie ze smarujesz cała Twarz:)

Oczywiście że dobrze. Chociaż czasem lepiej trochę więcej zainwestować, szczególnie w kosmetyki specjalistyczne... Ale z drugiej strony nie zawsze co drogie, to dobre. W każdym razie dzięki, poszukam, kupię i wypróbuję. Za taką kasę można testować bez bólu :)