Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLSCY CHŁOPCY

POLSCY CHŁOPCY JAK ICH WIDZICIE?????

Polecane posty

Gość POLSCY CHŁOPCY

1)NAŁOGOWI ONANISCI (Brak dziewczyn) 2)Zawsze pełne portwele :) od kapsli 3)Higiena coś ala Rumun TRAGEDIA

Gość a co tylko wady posiadaja
:o

Gość taaaaaaaaa
chamy, prostaki,ochlajtusy, sukinsyni!

Gość taaanopewnotylko
oskarzanie tylko jednej plci o wszystko co najgorsze jest forma rasizmu,oraz glupoty tego kto takie brednie wygaduje--wad swojej plci OCZYWISCIE NIE WIDZISZ !!??-wszystkie jestescie umyte,wygolone,dbacie o higiene osobista,myjecie zeby,kapiecie sie codziennie,zmieniacie codziennie bielizne,rajstopy,stanik,zmywacie makijaz-chodzace doskonalosci,natomiast my chodzimy po3 m-ce w tych samych gaciach,pol roku te same skarpetki(az nie skruszeja),spodnie kupuje raz na 2 lata i nosze je az sie nie pobrudza a pozniej wyrzucam,buty to samo tylko co 3 lata,zebow nie myje bo nie mam-fajnie?

Gość karina21
Na 70 % facetow w polsce mozna zawiescic oko, wiec nie jest tak zle

Gość a co to są.......
portwele ?????????? :o

Gość karina21
NIE

Gość kasik1989
hmm niestey to na facetow najwiecej skarg jest oczywiscie nie wszyscy jest pare grop jedni to rodem ze wsi drudzy sliczni ale traktujocy dziewczyne jak zabawke i niewierny trzeci to ci normlani nie wyruzniajocy sie z tlumu przypadki bywajo ale jak patrzc na ulicy faceci sie o wiele bardziej staczajo niz my nawet kurw... jakos wygloda a wystarczy przejechac przez miasto i te gorsze dzielnice to porazka u mnie na dzielnicy jest alejka z lawkami kazda zajeta siedzo i chlejo a w niedziele to lezo na lawkach i mega kac i w dodatku traktujo dziewczyny jak przedmiot ja tam sie wyprowdze z mojej dzielni bo to porazka i jak zyc bez obaw na tym swiecie czlowiek czlowieka zgubi ps sorka za bledy

Gość gupiagupiagupia
czemu nie? co to za problem

Gość traktujoncy
lezo?