Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idk

ten pierwszy raz

Polecane posty

Gość idk

Witam bardzo serdecznie bywalców tego oto forum.mam pewien problem i zwracam się do Was z prośbą o radę .mam 21 lat i jeszcze nie byłam u ginekologa...no ale czas najwyższy chyba go odwiedzić.jak do te pory było ze mną wszystko w porządku,ale od niedawna mój okres stał się jakiś dziwny,tzn. rozregulował mi się.krwawienia raz wysępują raz nie...poza tym podejrzewam też u siebie zapalenie pochwy. a więc nezbędna jest wizyta u specjalisty.tylko że jakoś tak mi głupio do niego iść ... w takim wieku... dopiero pierwszy raz .poprostu się wstydzę. mam jeszcze jedną wątpliwość -co odpowiedzieć lekarzowi na pytanie czy jestem dziewicą,bo sama tego nie wiem.mam narzeczonego ,nie kochaliśmy się jeszcze bo czekamy do naszego ślubuale zdażyła się tak sytuacja po której mogę mieć wątpliwości.a więc co mam zrobić..pomóżcie proszę.

Gość karina21
NIE wstydz sie ginekologa, idz sie zbadaj on ci krzywdy nie zrobi

Gość mimimimimimi
nie bój sie,powiedz prawde

Gość idk
dziękuję za odpowiedż. tylko to tak brzmi "nie wiem czy jestem dziewićą...

Gość malamiiiii
spokojnie. nie boj sie ginekologa.. byłam, nie byl otak zle ale juz nigdy w zyciu nie pojde do kobiety!!! co za szmata no!! najlepiej na pierwsza wizyte do prywatnego isc, zawsze milo i bez stresu, delikatnie i bez bolu... moja kumpela ostatni otrafila na taka mila babke... miala ten sam problem co ty.. nie wiedziala czy jest dziewica czy nie.. powiedziala, wyjasnila.. pogadalyo pierdolach idoktorka zrobila jej to badanie tak delikatie zeby w razie gdyby nic tam nie uszkodzic... co sie potem okazalo niepotrzebne bo jak okresila "cos sie tam dzialo" ;) jak widac nie musi byc tak strasznie a ja tylk omialam pecha... nocz zdarza sie i tak..

Gość ojojojojojojoj
nie przejmuj się miałam tyle lat co ty jak pierwszy raz wylądowałam u gin i to tylko dlatego że potwornie swędziało. Nawet nie napomkneła że to późno i wogóle;)

Gość Marta1983
Ja poszłam w tym roku do prywatnej przychodni w wawie. Pytają w recepcji czy to pierwszy raz czy nie i pisze w karcie. Gin zapytał czy współżyje trzeba powiedzieć jeżeli nie współżyjesz inaczej bada..