Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla zona

kapelusz do sukni slubnej

Polecane posty

Gość przyszla zona

co myslicie o kapeluszu do slubu??ja jak przymierzalam swoja suknie to mierzylam jeden i bardzo mi sie spodobal.teraz wlasnie zastanawiam sie czy sobie go nie kupic.wygladal rewelacyjnie no i dodawal takiej elegancji.Z drugiej jednak strony welonik wyglada tak subtelnie i tez fajnie.czy ktoras z Was miala moze kapelusz na slubie??

Gość biala czekoladka
hej;-) kapelusz na ślubie to moje marzenie;-) co prawda mam ślub cywilny i będę miala jasnozieloną suknię, ale napewno kapelusz-myślę, że w takim dniu każda panna mloda ma prawo wyglądą tak jak chce, a kapelusz nie dość, że bardzo elegancki, to w dzisiejszych czasach chyba nie będzie już okazji, żeby taki zalożyć-no chyba , że będziesz Panią prezydentową;-)

znam jedna panne co slubowała w kapeluszu i nie bardzo to wyglądało... miała problem jak trzeba było wypic kieliszek szampana i rzucic do tyłu bo musiała trzymac kapelusz i problem z całowaniem bo nie wiedziała jak czy trzymac kapelusz czy pocałowac i tanczenie też musiała uważa ale to wybór twoj.. wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:)

Gość przyszla zona
no wlasnie o takich problemach myslalam.ale znalazlaby sie na to rada,gdyz myslalam ze w kosciele moge byc w kapeluszu a poznej jak skonczy sie slub to go zamienie na welonik:)i po problemach.Chodzi mi tylko wlasciwie o kapelusz w samym kosciele.Mysle ze do mojej sukni by pasowal bo mam gorsetowa bez ramiaczek

Gość przyszla zona
myszka24 dziekuje za zyczonka:)milego dnia dziewczyny

biorę ślub w przyszłym tygodniu i zakładam kapelusz :) zamierzam w nim być na sesji zdjećiowej i w kościele potem ściągam go, bo nie pewnie bedzie mi niewygodnie tańczyć czy nawet pić. kiedy kupowalam suknię , założyłam welon i wygladalam jak bym miala kawałek firanki na głowie - okropnosc

Gość przyszla zona
super ze nie tylko mnie sie marzy kapelusz.choc ja jak przymierzalam welon to tez mi sie podobal.tylko kapelusz ma jeszcze jedna wade kosztuje ok 350zl; i tak sie zastanawiam czy na ta godzinke w kosciele sie oplaca.

Gość przyszla zona
wow ale Ci fajnie ja dostaje akurat welon gratis heheh.wolalabym kapelusz.caly czas sie wacham co wybrac.

powiem tak : załóż suknię i przymierz najpierw welon , a potem kapelusz. Pomysl, w czym sie czujesz lepepiej , bardziej komfortowo.