Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylla

komu z powodu antykoncepcji spadło libido?

Polecane posty

Gość sylla

hej! łykam pigułki Jeanine. od ponad roku wogóle nie mam ochoty na seks. poprostu się zmuszam (prawie wmawiam sobie, że jednak ochotę mam, ale tak na prawdę nie mam :-) kto miał podobny problem i czy też przez jeanine? POMOCY!!!!

Gość ja mam tak po logescie
tak samo sobie wmawiam:) wcześniej brałam różne i było tak samo (jeanine akurat nie brałam) lekarz mówi że tak będzie przy tabletkach bo mój organizm tak reaguje i już a z tabsów nie zrezygnuję mimo wszystko...

Gość Kamelia...
Miałam tak samo pare razy zmieniałam tabletki ale nie pomogło-podobno tak już mam. Zrezygnowałam z tabletek- bo sex przestał byc przyjemnością-nigdy nie miałam na niego ochoty.

Gość sylla
kochana kamelio! czy po odstawieniu pigułek ochota na seks wróciła?

Gość Staszka
Bo co brac tabletki, które chronia przed zajsciem w ciaze skoro nie macie ochoty na seks i nie kochacie sie? Ja mogłabym sie kochac codziennie i to kilkarazy dziennie hihi :) a do tego az głupio sie przyznac mam 17 latek :P

Gość sylla
oj Staszka, gąsko wielkanocna!

ja tak mialam po regulonie... i dodatkowo wogole bylam smetna i bez zycia, nawet na pojscie do kina niemialam ochoty hehe teraz mam jeanine, jak ty autorko.. ale to z ta ochota roznie bywa powiem, ze zastanawiam sie nad przejsciem na plastry :) to daje odpowiedz

Gość sylla
a plasterki nie dają ubocznych efektów?

Gość Staszka
Hihi gasko wielkanocna hehe... dobre dobre, ale pisze szczerze ze nie rozumiem tego po co brac tabletki skoro nie ma sie ochoty na seks... nie wyobrazam sobie ze mogłabym sie nie kochac z chłopakiem minimalnie co dwa dni :P juz takie przyzwyczajenie a do tego nie zabezpieczamy sie tylko czasem spray na penisa... to taka przyjemnosc i przez tabletki sobie ja odmawiac hmmm...

ja uzywam diane od 8 miesiecy i szczerze mowiac w ogole nie mam ochoty- myslalam, ze to minie ale podobnie jak autorka- zmuszam sie, bo przeciez w koncu biore je w jakims celu ;)

Gość ja mam tak po logescie
wiesz dlaczego biore tabsy?? bo jednak sex jest w moim związku, jak już mi "przyjdzie" ochota - i nie zamierzan już więcej stresować sie, odliczać, panikować - ze mi się okres spóźnia 3 dni.. jak będziesz w temacie to zrozumiesz:p to nie jest tak ze nie kocham sie z facetem w ogóle, bo mi się nie chece.. mi samej z siebie nigdy sie nie chce, natomiast on skutecznie potrafi mnie do tego zachęcić:D

Gość Staszka
Wylooozuj sie... my sie kochamy praktycznie codziennie, zawsze mam ochote, nawet gdy juz skonczymy sie kochac ja mogłabym jeszcze i jeszcze hihi... nie wiem czemu tak jest :P a mam zaledwie 17 latek nie chce myslec co bedzie jak bede starsza hehe

Gość sylla
mam do was pytanie: ile czasu po odstawieniu pigułek ochota wróciła?

Gość sylla
hej, hej. to znowu ja :-) może któraś się jeszcze podzieli ze mną doświadczeniem?

Gość zajaczek wielkanocny
staszek jak bedziesz starsza to juz bdizesz bawic 5-tke dzieci :D ja tez mialam sapdek libido po kazdych tabsach ppredzej czy później...czekam az wroci :O

Gość Staszka
Nie mow tak hehe.... bo nic takiego nie mam w planach

a potem programy z cyklu...."Dzieci rodzą dzieci" juz Cie widze w programie u Ewy Drzyzgi :P

ty myszlisz ze ja i moje rodzeństwo bylo w planach :D?? spytaj moze tez swojej mamusi jak to bylo w Twoim "przypadku" :P

Gość mcxx
wedlug mnie zle dobrane tabsy daja taki efektuboczny-na poczatku trzeba zrobic profil hormonalny by lekarz mogl wybrac tabl