Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bO JA TAK

A KTO DZISIAJ SIEDZI W PRACY??

Polecane posty

Hm...do艂膮czam do grona pracuj膮cych... Bleee, posz艂abym juz do domu te偶 ch臋tnie. Pozwolono nam 艂askawie wyj艣膰 dzi艣 o 15.15 ;) Dobre i to... Popijam kaw臋 i przegl膮dam kafeee :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja te偶 kibluje
ojej do 18 a nie mo偶esz wyj艣c wze艣niej? widze 偶e moja szefowa to ma jednak dobre serce:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja codziennie
ja nawet w swieta bede siedziec:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bO JA TAK
Ja ju偶 przejrza艂am wszystkie mo偶liwe strony w necie:D Pocz膮wszy od kaffe, przez allegro, na pudelku ko艅cz膮c...:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 kibluje
hehe, ja jeszcze si臋 do pudelka nie dobra艂am, jako艣 tak unikam:) To mo偶e pogadamy o czym艣 jak my艣licie jaka b臋dzie pogoda w 艣wi臋ta, ja mam nadzieje 偶e b臋dzie bardzo 艂adnie i wyskocze w moich butkach:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bO JA TAK
No w艂a艣nie nie ma tego z艂ego, a tym kt贸rzy pracuj膮 w 艣wi臋ta sk艂adam wyrazy wsp贸艂czucia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bO JA TAK
No to o czym pogadamy??:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bO JA TAK
Tak w og贸le dobrze 偶e jest ten net, bo inaczej nic tylko wali膰 g艂ow膮 w biurko.:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 kibluje
Bo偶e, bez internetu, chyba bym umar艂a u mnie jak jest 3 petent贸w w ci膮gu dnia( za艂atwiam sprawe maks godzine) to jest super czasem wystarczy jeden "solidny" i ca艂y tydzie艅 "wyrobiony" bez netu to jak bez r臋ki:):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 kibluje
jak tak patrz na tych biednych ludzi w marketach lub spo偶ywczakach, a ja tu siedzie i b膮ki zbijam, kurcze chyba mam szcz臋艣膰ie co prawda nie mam kokos贸w ale jak widze jak te Panie sa zagonione, wsp贸艂czuj臋

Udost臋pnij ten post

Ja tez bez netu bym ci臋偶ko prze偶y艂a ten czas. Cho膰 tyle prac na mnie czeka na biurku ;) Ale mnie si臋 nie che i ju偶. Odpuszczam Pogoda ma by膰 艂adna podobnie偶, do 20 stopni...Superosko by by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bO JA TAK
Ja te偶 wsp贸艂czuje, ale wol臋 te dni kiedy robie dziesi臋c rzeczy naraz niz takie siedzenie. Jak sie co艣 robi przynajmniej czas szybciej leci a tak to masakra:O Ka偶da minuta staje si臋 by膰 wieczno艣ci膮.

Udost臋pnij ten post

A ja mialam fajnego zonka przed chwil膮. Rozmawiam przez telefon z Pania Prezes i si臋 偶ale 偶e dzi艣 tu taka cisza, nic sie od rana nie dzieje, zero telefon贸w, zero ludzi a tu mi zaczyna drugi telefon dzwoni膰:/ I to by艂o by na tyle je艣li chodzi o wcze艣niejsze wyj艣cie z pracy:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzianaaaaa
a ja mam jechac na 15.30 na 2h do przedszkola... prosze odbierajcie swe pociechy to zostane w domu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bO JA TAK
Egipcjanka---> te偶 o tym s艂ysza艂am, ale przed chwil膮 w radiu m贸wili, ze podobno dupa z tego, ze ma by膰 ciep艂o ale ma pada膰:o A z jakiej cz臋sci Polski jeste艣cie?? Ja ze 艣l膮ska 35 km od Katowic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 kibluje
obawiam si臋 偶e tak ciep艂o nie b臋dzie, chocia偶 fajnie by by艂o. Wybi艂a pora jedzenia spadam sobie cos kupi膰 jakie艣 zam贸wienia??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 kibluje
ja 50 km od katowic:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bO JA TAK
Helga trzymaj si臋 jako艣 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bO JA TAK
Ja si臋 odchudzam, wi臋c dopiero obiadek mnie w domu czeka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 kibluje
Ok zmykam po jedzeni bo umre z g艂odu:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 kibluje
Ja te偶 si臋 odchudam i dlatego nie jadam obiadk贸w, tylko teraz jakas ciemna bu艂eczka i jogurcik oki lece bo ju偶 mnie ssie od tego gadania:)

Udost臋pnij ten post

Do bo ja tak...ja zamierzam od po 艣wi臋tach hihi...teraz mi by艂o szkoda, bo przez ten okres 艣wi膮teczny tyle dobroci...Cho膰 nie du偶o mam ale zawsze te 2-4 kg odda艂abym....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniaaaaaaaa
ja 60 km od wawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bO JA TAK
Ja musze jeszcze 4-5 kg zrzucic, juz 10 mi si臋 uda艂o i nie powiem bo wygl膮dam nawet nawet... Ale jeszcze t臋 pare i bedzie bosko:D Ja w艂asnie nawiguje z moim ch艂opakiem, kt贸ry kupuje koszule dla siebie i wysy艂a mi mmsy ze zdjeciami jak wyglada. My to mamy pieprzni臋cie:) No ale wiecie, musze wiedzie膰 jak m贸j facet wygl膮da, co by mi obciachu nie narobi艂.:D:D:D Bo znaj膮c jego i ten jego gust:D

Udost臋pnij ten post