Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jula87

tabsy a stomatolog

Polecane posty

Gość Jula87

cześć, jestem obecnie w trakcie 7dniowej przerwy. wczoraj wieczorem kochałam sie ze swoim chłopakiem. skończył we mnie. dziś rano poszłam do dentysty. miałam leczoną ósemkę. zapytałam czy preparaty, których używa mają jakiś wpływ na yasmin, a ona nie miała pojęcia co to jest. zapytała tylko czy jestem uczulona na jad (nie mam pojecia jaki, a zapytać nie mogłam bo juz zapchała mi usta wacikami). może ktoś się orientuje czy to ma jakiś wpływ na skuteczność antykoncepcji? licze na to, że nie ma zadnego. z góry dziekuję za każdą odpowiedź. pozdrawiam serdecznie!

Gość aniołeczek1983
dobre pytanie bo tez biore yasmin i wybieram sie do dentysty a bez znieczulenia nie dam sie dotknac :(

Gość aniołeczek1983
nikt nie wie??

Gość 24
ja biore inne tabletki, bylam u dentysty w tamtym roku, zrobil mi znieczulenie, w ciaze po tym nie zaszlam, ale moze to tylko moje szczescie

Gość aniołeczek1983
a pytalas dentyste o wplyw na tabsy?

tabletki nie mają wpływu na leczenie stomatologiczne wiem bo sama chodzę do dentysty i robiąc ze mną wywad przed leczeniem zębów pytałą jakie leki zażywam i powiedizałam ze nma stałe tylko tabletki anty to wtedy powiedizała ze one nie przeszkadzają

Gość 24
szczerze mowiac nie przyszlo mi to do glowy, wybieram sie teraz znowu po swietach, to zapytam, ale ja bym nie panikowala, z mojego doswiadczenia wynika, ze wcale nie tak latwo zajsc w ciaze :)

Gość aniołeczek1983
dzieki za odpowiedz:)

Gość 69 to niewiele
a czy ktoś kiedykolwiek o to pytał, dajcie spokój dziewczyny, na tabsach pisze z jakimi preparatami nie można ich łączyć, a zastanawiałyście się czy przypadkiem lakier do paznokci tabsom nie zaszkodzi i czy któras nie zaszła w ciążę od myślenia?!!!

Gość w aptece razem z tabsami
dostajesz taka kartkę....to jest ulotka dotycząca tabletek i naprawde warto ja przeczytac .... wierz mi, nie pisze na niej po chinsku ani suahili :O