Gromit 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Cześć dziewczyny, mam mały problem i piszę do Was o poradę. Spóźnia mi się okres i to dość znacznie. Ostatnią miesiączkę miałam 19 lutego. Po tym okresie byłam w Tunezji, sporo stresu i dodam, że już kiedyś spóźnił mi się okres o miesiąc (generlanie nie mam reguralnego). Współżyję z moim mężem niestety bez żadnyh zabezpieczeń co ma być to będzie. Robiłam 2 testy były negatywne a wczoraj odebrałam wynik krwi i również negatywny, nie wiem już co mam myśleć.Po świętach pofatyguje się do lekarza, ale zrzera mnie ciekawość powiem szczerze, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gromit 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Czyżby nikt nie chciał mi pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halszkaaa 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 moze nikt nie potrafi:( rzeczywiscie najlepiej bedzie jesli pojdziesz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gromit 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 powiem Ci szczerze, że nie jestem przygotowana jakby co na tą chwilę na dziecko, nowa praca itd, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halszkaaa 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 ale skoro 2 testy wyszly negatywnie to chyba mozesz byc spokojna:) a tak w ogole, \"Współżyję z moim mężem niestety bez żadnyh zabezpieczeń co ma być to będzie.\" ...skoro nie jestescie na to gotowi to chyba nieco nierozsadne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gromit 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 wiesz co generalnie opócz prezerwatyw nie mogę niczym doustnym się zabezpieczać, a akurat gumki nie należą do najprzyjemniejszych... (jestem po zakrzepicy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akasia 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 jak beta wyszla negatywnie to napewno nie jestes :-) moze masz zespol policystycznych jajnikow skoro tak nieregularnie miesiaczkujesz...przy pco sa wlasnie takie dlugie przerwy miedzy @ proponuje zglosic sie do lekarza i zrobic badania hormonalne :-) mileych swiat -pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezmyslan kobieta Napisano Kwiecień 6, 2007 dokaldnie jak beat jest negaytnwa to nie jestes w ciazy.. a w jakim dniu robilas/ tzn ile czsu minelo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gromit 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 beta HCG zrobiłam 47 dnia od sotatniej miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gromit 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 No nie źle byłoby jakbym miała ten zespół, jejciu pociąć sie chyba tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach