Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie jeden chloptas

co mam zrobic

Polecane posty

Klikam od jakieś czasu z pewna dziewczyna. Nie wiem jak wygląda. Gdy zaczynam o spotkaniu to zmienia temat . Pół roku klikać by wypić z nią kawe i stwierdzić że to nie to . Już się tego boję . Lepiej szybciej mieć to za sobą . Zastanawiam się czy tego nie przerwac . Co sądzicie ??

poproś ją o zdjęcie. Jeśli Ci nie wyśle to będzie znaczyło że coś ukrywa: albo jest brzydka, albo ma męża, albo jest twoim starym przepoconym sąsiadem - emerytem ;) powodzenia

sądzę, że zalezy ci tylko na wyglądzie. Poł roku kilkania to znaczy, że nadajecie na tej samej fali i fajnie ci się z nią gada, tylko szkoda jakby sie okazało, że jest maszkaronem nie?....

ona pewnie jest brzydka i boi się że ucieknę od niej

Gość kafffe
chcecie nam tu kit wcisnac, ze mimo tego ze ona moze sie okazac nie w jego typie to on ma sie z tym pogodzic bo sie im nawet fajnie gadac? piekno jest cecha patrzacego, ale natury czlowieka nie zmienicie, a tym bardziej natury faceta - wzrokowca.

Gość Ostara
z takimi pasztetami był, ze nie jets takim wzrokowcem a jakie podłe charaktery miały boze:O

Gość kipila
ja tez tak mialam chlopak dlugo nie chcial zdjecia pokazac jak sie okazalo bal sie ze go odrzuce a wiem ze spodobalam mu sie fajnie nam sie rozmawialo jak to sie mowi nadawalismy na tych samych falach wkoncu namowilam go i pokazal byl zupelnie nie w moim typie ale z czasem zaczal mi sie podobac patrzylam wpatrywalam sie i doszukiwalam sie czegos pozytywnego w jego wygladzie bo nie ukrywam ciezko bylo mi zakonczyc fajna znajomosc dalej piszemy i chyba coraz bardziej mi na nim zalezy wyglad zszedl na dalszy plan nie wiem co bedzie kied dojdzie do spotkania