Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katti22

POMOCY.WYGLĄDAM UPIORNIE! ! !

Polecane posty

Gość Maryla
pamietam do dzis moj wyraz twarzy jak stalam przed lustem :D :D :D plakac mi sie chcialo.. ale coz pogodzilam sie z moja porazka :P

no wiem że inny ale jak poczytałam recencje to w życiu bym tego nie kupiła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOBIETO B EDZIESZ MIAŁA SIANO I POPLĄTANE WŁOSY !! tego chcesz ?? jesli tak to kupuj ale potem nie rycz, ze masz wlosy zniszczone

Gość Katti22
========ja tez jestem mloda ale starsza: na pewno Cie poslucham, jutro biegne poszukac tego szamponu i ile sklepy są otwarte, mam nadzieje ze to nie jest rzadkie dobro, bo pierwsze słysze o takich szamponach i takiej marce Są w rossmanie? bylabym uratowana:( ale trudno mi uwierzyc ze zwykły szampon moze to rozjaśnić

Gość moze moze
mozesz przemywac wloski wywarem z rumianku, to moze cos pomoc, ale nie po jednym czy dwoch myciach. Ja skorzystalabym z pomocy fryzjera, nie musisz robic pasemek na calej glowie, niech zrobi Ci refleksy, zeby wloski optycznie rozswietlic, a moze polozy Ci na to jeszcze jakis kolorek, ktory nie bedzie przyciemnial, ale nada odcien brazu lsniacego w sloncu:)

Gość rumpla
Zrob sobie plukanke rumianku + cytryna, to rozjasnia

Gość Katti22
chyba skorzystam ze wszystkich porad pokolei:( a jeszcze przeczytalam o wodzie utenionej, ale jakos nie wiem... na pewno musze kupic ten szamponik do wlosow

Gość ja tez jestem mloda ale starsz
ja tez czytalam te recenzje zanim go kupilam! i co? mi pomogl! sloro nawet fryzjerzy go polecaja(ale dobrzy,nie jacys przydrozni ) to chyba jest ok no nie? to fakt ze wlosy sie placza po nim dlatego pisalam ze jak juz sie umyje to nalezy nalosyzc odzywke ,ja uwielbima z gliss kur ta odzywke maske total repair! super jest i "reperuje"wlosy! bedzie ok ,mowie ci! na razie na farbuj tylko myj tym szamponem! a za jakis czas pofarbuj czyms jasniejszym! wiesz moja mama pofarbowaly czyms w rodzaju jasneh czekoladki i wyszly jej czarne! tez paletta! ale sie zmylo po jakims tam czasie bedzie ok nie panikuj:)

Gość ja tez jestem mloda ale starsz
albo jak kolezka raddzi idz i zrob sobie za jakis czas pasemka ,lekkie i niech on kontroluje zeby byly jasniutkie a nie zolte! i bedzie ok ja teraz bardzo uwazam jak ide do fryzjera! bylam w poniedzialke i jestem bardzo zadowolona,super jasniutki balejaz,ale nie siwy! do tego myje wlosy ta henna(ale tylko raz w tyg zeby mi sie za bardzo nie rozjasnily,na co dzien stosuje fructis) i jest ok!

Gość Katti22
jutro biegne kupic ten szampon, ale trudno mi uwierzyc ze to cos da:( pewnie i tak go nigdzie nie dostane, jest łatwo dostępny?

Gość Katti22
a jaki ten kolor pasemek ma być? brązowy czy taki czerwony. nie wiem czy brąz będzie pasować, ma ktoś może czarne włoski i brązowe pasemka?

Gość kasiasta
czerwonych pasemek i tak nie bedziesz miała bo żeby wyszła czerwień trzeba najpierw rozjaśnić włoski a mowilaś że nie chcesz. ja na twoim miejscu zrobiłabym sobie balejaż z ciemnego blondu i jasnego brązu, lub jakis kasztan. powinno być ok

Gość Katti22
kupilam sobie dzis ten szampon henna venita, tyle tylko ze do wlosow siwych i jasnych, bo innego w calym miescie nie bylo. ponadto zaopatrzylam sie w balsam brązujący do ciała i puder ton ciemniejszy....coz robic..

no ja keidys mialam piekny jasny blond i chcialam troszke przyciemnic wlosy. kupilam farbe palette sredni braz no i tez bylam czarna....pozostalo mi pogodzic sie z tym i farbowalam sie na czarno rpzez rok, teraz znow jestem blondynka. ale jesli mialas jasne wlosy i farbe nalozylas tylko raz, to nie rob nic sama, tylko idz do fryzjera- na tym etapie da sie je ejszcze rozjasnic, pozdrawiam

Gość Katti22
farbe nakladalam duzo razy..ale nigdy nie byla czarna jak rozjaśniłaś znowu do blondu?