Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

biały śluz w ciąży?

Polecane posty

Witam, pojawiałamsię na forum wypowiadając się raczej na temat cellulitu, którego powoli chyba się pozbywam, ale dzisiaj potrzebuje Waszej pomocy i bardzo na nia liczę. Tylko w podstawówce miałam okres jak w zegarku, potem już różnie, 24-28 dni, rzadko 29. Srednio to jakies 27 dni. Dzis jest 29 dzien, a okresu ani śladu. Poawia się od wczorakj białawy śluz i kłucie ale tylko z lewej strony. Temperatura tylko wyższa po owulacji potem spadek i dzis znowu 37. Gdybym byla w ciazy to chyba by sie utrzymala. Poza tym nie bola mnie piersi a zawsze zdycham z powodu napiecia przedmiesiączkowego i okresu, tak wszysko mnie boli. Bez zabezpieczenia kochalam sie 9 dnia cyklu. W sumie cieszylabym sie zdzidzi ale czy nie robie sobie złudnych nadziei?

Dzieki za szybką odpowiedz. To byłoby pierwszy raz bo niejednokrotnie bylam w dużym stresie i miesiaczka byla ale raczej wczesniej lub w terminie:-).

Dzisiaj naczytalam sie na ten temat chyba za wszystkie czasy, tzn na temat śluzu i znalazlam sladowe ilosci kobiet, które tak miały właśnie w ciąży. Ale jednak były!! A na jednej stronce nawet napisali, iż objaw ciąży przed @ to właśnie to oraz zimne stopy (ja mam dlonie..). Mimo wszystko, czy sie chce dziecka czy nie prawda jest jedna: zawsze jak juz kilka dni mysle ze moge być w ciąży i dostaje okres to mi sie chce płakac:-(. jakas tam nadzieja w środku tkwi

Gość dzidzia......
hhhhh... kochalas sie w 9 dzien cyklu...... i dotego brak napiecia przedmiesiaczkowego... ???????????????????????????????????????????????

Kociur, a mi się wydaje, że to na zmiane pogody, ja tak mam....Zawsze okres miałam co 28 dni, jak w zegarku, no a teraz mi sie spóźnia już 10 dni, kochałam się z narzeczonym z zabezpieczeniem, więc wydaje mi się, że to nie ciąża, no i też boli mnie tylko podbrzusze......

Gość dzidzia......
ja w czasie ciazy mialam bialy sluz....

Gość dzidzia......
a i polalo mnie podbrzusze tak jak na okres...

Tak w 9, co masz na myśli? wydawało mi sie ze owulacja była w 16 dniu..juz nic nie wiem. a na zmiane pogody jak juz to bola mnie stawy, okresik w zyciu mi sie nie spoznil, jak juz to byl wczesniej.pozostaje czekac

Kociur, a może po prostu idź do apteki po test?? np. bobo test :) przynajmniej będziesz pewna, pozdrawiam

W tym problem,ze tu gdzie mieszkam juz nie kupie testu, dlatego tak uporczywie szukam wypowiedzi, czy ktos tak miał... Test bede mogla kupic dopiero po swietach,a do tego czasu sprawa pewnie sie wyjasni. Czemu ciagle o tym myśle? Moze to juz przewrazliwienie i stad spoznienie miesiaczki. bede niezle płakac jak ja dostane.boli mnie bardzo nisko,ale w okolicy krzyzowej nic, co mnie dziwi strasznie

Gunia24, a jestes pewna,ze te 10 dni są związane ze zmiana pogody? az 10 dni? przez tak dlugi czas juz bym byla pewna ze to bobo:-)

Gość dzidzia......
plemnik w drogach rodnych zyje okolo 5 dni... jezeli owulacja miala miejsce 16 dnia cyklu to byc moze nie jestes w ciazy ale jezeli byla 14 dnia.... to mozesz byc w ciazy

16 dnia bylo ze sluzem troszke krwi i lekki bol, dlatego sadze ze to byla owulacja. no i do tego odliczylam 14 i dzis powinien byc@

Gość bobo test
tylko nie bobo test mi 2 razy wyszedl ze jestem w ciazy a nie bylam

dzis co chwile sikam, doslownie co 15 minut, to juz na stowe nerwy heh, przy okazji sprawdzam,czy nie ma jakiejsc plamki i nie ma. nie ma to jak czasy podstwaowki, kilka lat z rzedu okres 29dnia o 5 rano:-)

No to ladny meksyk z tymi testami, ale akurat tak trafiłas. chyba sie wykoncze od tego czekania

Gość moze moze
jak sie naczytasz o objawach, to nagle pojawia sie wszystkie hehe juz to przerabialam , wiec spokojnie, okresik przyjdzie, tylko musisz poczekac :)

Wiem, nieraz juz to przechodziłam, tylko tym razem nawet nie myslalam o tym, w ogóle nie miałam tego w głowie, tylko zastanawiaałm się czasem gdzie się podziało moje \"napięcie\", a dzis sie zastanawiam, gdzie sie podziala moja \"miesiączka\" :-)

Kociur, no właśnie problem w tym, że 10 dni mi sie spóźnia, i wydaje mi się, że to nie ciąża, kochałam się z narzeczonym 4 tygodnie temu, a objawów nie mam żadnych, za to mam trochę nerwowych sytuacji ostatnio, dlatego sie nie przejmuję :) A nawet gdybym była w ciąży, to też się ucieszę :) A Tobie z tego co wnioskuję pozostaje mi zyczyć, obys tej @ nie dostała

Nie bede dziekowac,zeby nie zapeszyc, ale szczerze mowiac, mimo tego,ze to nie czas jeszcze... (4 rok studiow), to gdzies tam w srodeczku tkwi ta nadzieja i nic na to nie poradze... a jak dostane @ to pewniew koncu znajde tysiac argumentow,ze dobrze iz przyszla, bo musze sie do ciazy lepiej przygotowac. Jak zwykle chce wszystkiego na raz, a w sumie nie wiem, czego chce:-)

Kociur, ja mam tak samo, tyle że ja jestem na 5 roku i właśnie piszę pracę, co dostarcza mi nie lada stresu :)

Niom ciekawe, ciekawe, ja już się nad tym nie zastanawiam, bo szczerze mówiąc wywołuje tym myśleniem dodatkowy stres, a jak wiadomo powszechnie, to również opóźnia miesiączkę, gdybym chciała tak postepować, nigdy bym sie jej nie doczekała, wiec niech sie dzieje wola nieba!!!!!!!!

A jeśli chodzi o biały śluz, to jeżeli jest gęsty i matowy i nie jest go zbyt dużo, to tak jest zazwyczaj przed miesiączka, w ciąży z tego co mówił mi mój ginekolog raczej ma sie w pierwszych dniach dość spore upławy. Ja tego nie wiem, bo jeszce nie miałam okazji tego przechodzić.

Dokładnie! I tego sie trzymajmy! Bardzo ci dziekuje za wsparcie. ide wziasc zatem relaksującą kapiel i nie bede myslala o ty nic a nic (akurat...) :-)

Trzymkaj się Kociur, pochwal się jak juz bdziesz wiedziała, co z Toba :D

Na pewno zajrze, zapisalam sobie stronke zeby mi sie nie zgubila tak jak kiedys:-). a sluzu jest wiecej niz zwykle, nawet mi sie wydaje ze przed @ mialam zawsze sucho, a potem juz cos pod braz i @,juz sama nie wiem, buzi

Już jestem, widze,ze nikt wiecej nic nie napisał:-(. Nie udalo mi sie o tym nie myslec, ciut bardziej mnie boli ale bardzo nisko. nie panikuje, po prostu czekam... jak ktos cos wie, prosze piszcie, jak bylo u Was

Dopisze jeszcze jedna rzecz: ciagle mi sie wydaje ze juz tam cos leci, dokladnie tak jak podczas owulacji gdy sluzu jest duzo i czuc jak wyłazi:-)