Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huba bubaaaa

co sądzicie o policjantach?

Polecane posty

Gość huba bubaaaa

Gość fruziaaaa
sama nią jestem ;)

Gość huba bubaaaa
ciekawi mnie,czy hołdujecie stereotypom

Gość huba bubaaaa
a tak jakoś...no dobra.Moj facet jest policjantem i często podrywają go jakieś dziouchy,zastanawia mnie ,czy chodzi tylko o to, ze jest przystojny,czy to urok munduru,czy juz sama nie wiem co...

stawiam ich o wiele niżej w hierachi od bezdomnych meneli koczujących po bramach i pijących na umór tanie wina zresztą niewiele się różnią od tych meneli, częściej biorą jedynie prysznic, bo piją tyle samo o ile nie więcej, poza tym 3/4 z nich jest zwichrowana psychicznie i nadają sie jedynie na przemiał w masarni na pasze dla świń, chociaż chyba żadna świnia nie tknełąby tego ścierwa 🖐️

A coz to za uogólnianie???? To tak ja powiedziec, ze wszyscy adwokaci to pijaki i krętacze. Są wyjatki...

...nie zgadzam sie z tym ze policjanci to palanty i pustaki...nie sadze tez ze na dluzsza mete uganianie sie za mundurem ma jakis sens...sa takie glupie laski ale tego niestety nie przeskoczysz...

Gość huba bubaaaa
moj akurat jest po studiach,pije umiarkowanie,dupczy tylko mnie ,jesli juz w tej konwencji rozmawiamy :/ ciekawie poczytać te opinie...

Gość Czary -mary
No co tu dużo myśleć policjant tez człowiek

Gość znam kilku policjantów
są to ojcowie kilku moich znajomych i ŻADEN nie jest normalny, każdy ma problem alkoholowy i jest jakoś zwichnięty psychicznie, ale generalnie do tych na służbie i pracujących mam spory szacunek, choć jak wszędzie są czarne owce...

Gość HAHAHA juz
i hate police

Gość fruziaaaa
no to żeście mnie obrazili :(

Gość fruziaaaa
Ktoś ryzykuje życie dla prawa, ktoś poświęca nieprzespane noce dla prowadzonego śledztwa w celu wykrycia mordercy a wy nazywacie tego kogoś ciotą :(

lenie i nieroby i na dodatek bezczelni ! Zamiast szukać sprawcy wola powiedzieć wprost że i tak go nie znajdą więc po co składać wniosek na policję!

Kiedyś miałam szacunek dla policji,po tym jak mnie potraktowali,rok temu,mam jak najgorsze zdanie o nich.Wiem,że nie wszyscy są tacy,ale człowiek ocenia,po kontaktach z nimi. Chronili swojego znajomego,któremu za kradzież,groziłoby nawet 5 lat.Zrobili ze mnie totalną idiotkę.:( Mojej dobrej znajomej,syn jest policjantem.Nieraz bardzo dziwnie się zachowuje :D ♥♥♥♥

Gość przegraliśmy życie ludzie
że przyjmują tam tylko dresów i debili..... raz byłem zgłosić kradzież... ich średnie IQ to 30

taaaak !! zlikwidować policję !!!! i to natychmiast !!!! i poczekac do pierwszego dnia bez policji kiedy pierwszy lepszy kawał gnoja na srodku ulicy wyjeebbie w jape i skroi torebke - jak bedzie miał dobry dzien oczywiscie (w innym przypadku pewnie nawet tego sie nie przezyje) :D:D:D

Nikt nie mówi o zlikwidowaniu policji.To jest wręcz niemożliwe,tak jak zostało napisane,powstał by totalny nieporządek,itd:) Pytanie brzmiało:\"Co sądzicie o policji\"? Każdy,który się wpisał,wyraził swoją opinię.Tylko tyle :) ♥♥♥♥

ahhh, naturalną konsekwencją w postach psychopatologa i ło matko swinta byłoby wlaśnie zlikwidowanie policji .... Mój brat jest policjantem i nie chciałabym byc na jego miejscu, kiedy przesłuchuje goscia podejrzanego o zamordowanie swojej konkubiny kiedy wczesniej wsadzał jej w ciipe butelke po jabolu wypełnioną petami albo musi wysłuchac dresa rzucającego sie jak gówno w betoniarce bo chodzi o zycie jakiegoś małegho dziecka :O JAk sie ma na głowie śledztwo w sprawie zaginiecia dziecka albo zamordowania kogos np. takie sprawy ja zaginiony piesek przestaja miec znaczenie :O

Gość sinora
Niestety praca robi swoje i zazwyczaj pozniej są nieco spaczeni... Wiem z doswiadczenia:O Poza tym zazwyczaj mocno skorumpowani i uzaleznieni od gory...

Gość podniose bo ciekawa dyskusja