jabłko 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Prosze powiedzcie dowiedzialam sie ze nawet jesli on nie odczuwa zadnego swedzenia to i tak gdy bedziemy sie kochac znow dopstane grzybice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to prawda Napisano Kwiecień 6, 2007 jak miałam "drożdże" to miałam kuracje przez trzy tygodnie a moj partner musiał wziąć jednorazowo 3 tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to prawda Napisano Kwiecień 6, 2007 lekarz mi przepisał wtedy fluconazole i on musiał jednorazowo zażyć 3 tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 ale jakie tabletki ma zazyc moj chlopak?? jaka to była nazwa?? cio?? pamietasz??Fluconazole ja zazywałam?:) woec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7590079646929 Napisano Kwiecień 6, 2007 wspolczuje glupoty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 no to wspułczuj więc moze ktos odpowie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 jabłko ---> na pewno powinien coś zażyć żeby Cie znowu nie zarazić ale co to już tylko lekarz powie , pozatym to raczej będzie na receptę więc nazwa i tak nic Ci nie da :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 no tak ... ale jak ktoś nedzie wiedzal niech mowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POSTINOR NIECH ZAŻYJE Napisano Kwiecień 6, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś na przeczyszczenie Napisano Kwiecień 6, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marysieńńńńkka Napisano Kwiecień 7, 2007 niech se fiutasa wyparzy wrzątkiem to sparzy tego trypla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach