Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mało szumu 32

Co sądzicie o SKORPIONACH, jacy są?

Polecane posty

Gość Mało szumu 32

Różnie opisywane są w horoskopach, jakie są wasze spostrzeżenia? Pozdrawiam..

Gość sandra 11111
jestem skorpionka i jestem ok:)))

Gość pestki
straszne sa...

Gość galaretka w czekoladzie
wredne uszczypliwe rozchwiane emocjonalnie baaaaaaaaardzo pamietliwe

Gość jjjjjjaaaaaa
moj brat jest skorpionem. jak kocha to calym sercem. niestety jak nienawidzi to rowniez ze wszystkich sil. skorpiony baaaardzo pamietliwe, nie odpuszczaja. bardzo silne charaktery. nie znosza sprzeciwu. trudne charaktery.

Gość fenyloketonuria
Skorpiony które ja znam to osoby fałszywe, obłudne, interesowne ido tego straszni egocentrycy.

Gość najlepsi przyjaciele
najgorsi wrogowie! lepiej ich nie wkurzać! PS znam równie wredne, pamiętliwe, apodyktyczne, despotyczne, zmijowate Wagi i Wodniki :p

Gość co jak co ale skorpion nie
jest obłudny! jest szczery aż do bólu i nie kłamie jak np strzelec :p

Gość właśnie że skorpiony to
jeden z najbardziej kłamliwych i fałszywych znaków zodiaku:P

skorpiony - znam wielu i łączy je kilka wspolnych cech zazdrosc, zaklamanie, obłuda, to prawda ze jak kochaja to na calego ale rowniez tak nienawidza, trudne sa ..

a ile ma lat? niestety ja uwazam tak z doswiadczenia i zauwazylam to juz kiedys.Sa po prostu trudne, ciezko sie z nimi zyje, ale maja cos co przyciaga innych ludzi .. i choc maja ciagle dola lub narzekaja niesamowicie to maja wielu przyjaciół! jednak najbardziej nie podoba mi sie jedna cecha - ciagle wzbudzanie litosci u innych

Mój mąż to skorpion. Nie posiada w/w cech, jest spokojny i flegmatyczny. 10 lat temu pożyczył kumplowi kasę i do dzisiaj się nie upomniał o zwrot. Tylko nie piszcie, że go jeszcze nie znam :D Bzdury w tych horoskopach... ciekawe jakie są Raki :P

Gość są złośliwe ale nie obłudne
prędziej powiedzą prawdę prosto w oczy, niz skłamią jak strzelec :p są i zakompleksione ale i są i silne skorpiony, które wiedzą czego chcą

tak to prawda ze lepiej jest od razu walic prosto z mostu i mowic prawde, to moze i plus u skorpionow - a co do zakompleksienia to raczje są i mowia o tym glosno, w ten sposob wzbudzajac litosc u innych ...ale kazdy jest innym czlowiekiem i ma swoje cechy . ja np widze ze blizniaki to dobra cecha - same superlatywy (zaznaczam ze nie jestem blizniakiem ) tylko podkreslam ze mimo iz kazy jest inny znak zodiaku ma jakis wpluw i skorpiony sa \"dziwne\"

Gość Ty chyba buziaczku jesteś
Wodnikiem, Wagą albo Panną? ale chyba nie trafiłam ;)

Gość panika...
>>>jak kocha to calym sercem. niestety jak nienawidzi to rowniez ze wszystkich sil. skorpiony baaaardzo pamietliwe, nie odpuszczaja. bardzo silne charaktery. nie znosza sprzeciwu. trudne charaktery.>>> To wszystko prawda!!!!!!!!!!!!!

Gość niemożliwe bo koziorożce
nie są takie złośliwe :p

to nie zlosliwosc - po prostu cechy ktore zauwazylam u kilku moich znajomych skorpionow moge dodac ze sa rowniez: (szukam dobrych cech i naprawde trudno mi cos wymislic) dbaja o przyjaciół (ale czy to jest to ?a moze interesownosc) tzn kupuja ciagle prezenty... zapraszaja na kawe ale jak juz sie przyjedzie nie zrobia tej kawy no dziwne sa bo nie cche tu wiecej ich ganic slowami ale naprawde jak zaczelam sie zastanawiac to ....

Gość fenyloketonuria
Jesli więcej osób pisze o zakłamaniu i obłudzie skorpionów, to to chyba jest najbardziej powszechna ich cecha, ale może są wyjątki, wśród charakterów osób spod tegoż znaku bo człowiek to człwiek a nie tylko znak zodiaku.

Gość chodziło mi buziaczku
że wywalasz język ;) heheh :) ja znam gościnne skorpiony ale każdy jest inny i nie ma co uogólniać.

A znane mi Koziorożce są strasznie zarozumiałe. Może po prostu nie miałam szczęścia do tych fajnych? :D Byki, Panny, Bliźniaki, Ryby odbieram pozytywnie. Lwy bardzo pewne siebie i władcze.

Gość a ja mam pytanie do Was
ilu tak naprawdę tych skorpionów znacie? czy tlyko z opisów w horoskopach :o znam bardzo złośliwe, wręcz wredne kobiety spod Panny, Lwa a nawet raka ale nie uważam,że wszystkie kobiety spod tych znaków takie są! nie lubię 1 kobiety Wodnika ale czy mam czuć antypatię do wszytkim wodniczek? bo wszystkie Wodniki są wredne, jak ta? :o

Gość wyluzuj to zabawa
przecież nikt tego na serio nie bierze

ja pisalam cechy wspolne 5 skorpionow ktore b. dobrze znam horoskopow nie czytam i nie wierze w nie, a te cechy kiedys juz analizowalam sobie i zastanawialam dlaczego tak ciezko jest sie dogadac z tymi 5 osobami to moje osobiste odczucia i nie kazdy oczywiscie skorpion jest taki jak pisalam :P

Gość rozumiem buziaczku
ja skorpionem nie jestem ale szlag mnie trafi jak czytam wypowiedzi tego typu: każdy skorpion to be, każdy rak to coś tam a byk taki i owaki itp Znam faceta skorpiona- bardzo koleżenski , uczcciwy, dobry . Znam i faceta bardzo wrednego i chamskiego spod tego znaku :o