Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mało szumu 32

Co sądzicie o SKORPIONACH, jacy są?

Polecane posty

Gość fenyloketonuria
Ale ludzie zaczunaja uogólniac bo takie jest pytanie postawione w temacie, co sądzicie o skorpionach, a nie o ludziach spod tego znaku, których znacie, ale kazdy w swych ocenach ucieka się do przykładów z własnego zycia. Ja na nieszczęście mam wątpliwą przyjemność obcować z ludźmi spod tego właśnie znaku, ale mogliby byś rybami czy tam lwami, wszystko jedno - i tak bym powiedziała, że są paskudne z charakteru.

Gość naturalles
a ja mam dziewczyne skorpionice... i skorpionki mają w sobie coś bardzo pociagającego są bardzo tajemnicze. To prawda kocha całym sercem ale też jest pamiętliwa... ale uogólnia tak wszystkieo? przecież każdy jest inny! a do tego każdy znak zodiaku ma iny ascendent... a to też robi swoje

no to ładnie... to ja jako skorpion skomentuje, starając się zachować dystans ;) złośliwe - bardzo szczere do bólu - tak obłudne - zdecydowanie nie ciężko z nimi wytrzymać - być może :) wredne - no bez przesady... lubią wzbudzać litość w innych - to zdecydowanie nie ja! niegościnne - ????? że co???? często mają doła - no niestety, zdarza się a w ogóle to takie uogólnienia są bez sensu :p

aha, i jeszcze: pamiętliwa jestem i jak kocham to na zabój, do bólu, na 100% ...

Gość e tam ja powiem
ojj ja wszystkie bym wytępila z powierzchni ziemi przykro mi...........

Gość fenyloketonuria
Naturalles, najpierw piszesz, ze szystkie skorpioki mają coś w sobie pociągającego, a potem dopisujesz, że przecież każdy jest inny. Trochę to niekonsekwentne, moim zdaniem. To chyba twoja dziewczyna ma w sobie coś co cie pociąga. I tak sie możemy bez sensu licytować.

jestem z facetem skorpionem jest czuły i delikatny ale potrafi też pokazać pazury. Waleczny i uparty potwierdzam że jak kocha to z całego serca i tak samo nienawidzi

Gość numerek123456
znam 2 skorpionice - z jedną się spotykałem z drugą się spotykam z moich doświadczeń: są obłudne i często kłamią - ja potrafię jednak poznać kłamstwo (choć nie zawsze) ;p i mówię to im wprost potrafią przyciągnąć wzrok i potrafią sobą zainteresować. nie wiem jak z miłością - ostatnia jak widać mnie nie kochała skoro rozstaliśmy się a z obecną za wcześnie mówić o miłości. Z doświadczenia wiem także że uwielbiają flirtować i spotykać się z innymi za plecami (była) o obecnej nie wiem czy tak jest. Mają silny charakter ale ja potrafię dogadać się z takimi ludźmi bo jestem silniejszy i nie załamuję się kłótniami czy docinkami. I żeby było jasne nie jestem skorpionem ale należę do o wiele bardziej upartego, silnego, władczego a w razie konieczności i bardziej wrednego i pamiętliwego znaku niż skorpiony Jeśli chce się żyć ze skorpionem należy go kochać i akceptować jakim jest (ze wszystkimi wadami) i co najważniejsze nie zmieniać go. Przecież jesteście z nim przez to jakim go poznaliście. Pozdrawiam

Gość Looooooooooo
2 męskie skorpiony które znam to trudne charaktery, bardzo pamietliwe, uparte, uszczypliwe i ciężko do nich dotrzeć. I to ich bardzo wyróżnia wśród znajomych, z których zresztą więszkość to byczki. też z charakterkiem, ale nieco innym.

tak flirtuja za plecami ukochanego - to dwie kol-skor... :P i kłamią. flirtuja po to zeby był zazdrosny(bez sensu!!!) i kłamia - wymyslaja niestworzone historyjki, zeby byl zazdrosny(bez sensu!!!) wymyslilam w nocy dobre ich cechy wspolne: przyjacielskość lubia zwierzeta maja silna wole hmmmmm tyle :P

Gość skoooorpion
jestem skorpionem szefem i jestem lubiana i szanowana i nie zlosliwa a konsekwentna , obiektywna i dobra

a najlepsze w tym ich (skorpionów) flirtowaniu za plecami partnera jest to że taki skorpion uwaza że jest to absolutnie, kategorycznie i bezsprzecznie niewinne, niegroźne i co nie tylko...ale sprobuj Ty się tak zachować, to ufff przerypane na całego! :p

A ja jestem skorpionem mam 31 lat i nie flirtuje i co wy na to hehehehehe Myślę że to nie zalerzy od znaku a od wychowania ale każdy może uważać inaczej :)

Gość są fałszywi do bólu i wielcy
egoiści

to chyba masz złe doświadczeia i to nie kwestia skorpiona tylko człowieka, to przeciez wychowanie nic innego równie dobrze ty mogłeś(aś) byc tak wychowany (a)

Gość jakajakaja
Mój były - zakochany w sobie egocentryk -zawsze wszystko wiedział najlepiej - nigdy nie przyznawał się do błędu, nawet jak ewidentnie ten błąd popełnił -zaborczy do bólu (wieczór z koleżankami oznaczał 3 dni fochów) -ochydnie krytyczny w stosunku do innych, ale nie do siebie -jednego dnia zachwycał się jakimś kumplem, następnego skreślał go całkowicie przez pierdołkę -jego poglądy były jedynie słusznyni, nie uznawał dyskusji bo inne zdanie na jakikolwiek temat mieli tylko idioci.:-(

Gość alkaptonuria
potwierdzam! taki jest skorpion!

:D jakajakaja to co napisłaś wypisz,wymaluj idealnie pasuje do mojej żonki:D koziorożca zresztą :D

Gość jestem zona
skorpiona Ciezki charakter, oj ciezki.Ale przewidywalny,i do okielznania. I to prawda jak kochaja to bardzo, bardzo mocno.

Gość jedno pytanko
a jeśli kobieta skorpion kocha a mimo to rozstaje sie ze swoim chlopakiem to rozstaje sie na dobre czy bedzie jeszcze potrafila o niego walczyc??

Gość Inkaaaa
Ja jestem Skorpionicą i zgodze się z tym, że jestem szczera do bólu, nie ma dla mnie tematów tabu, jestem odważna (w sensie że nie boje sie odezwać, odpyskować), fakt mam trudny charakterek, zawsze musze postawić na swoim, uczucia w każdym wydaniu są bardzo mocne. A co ciekawsze moja połówka to też Skorpion :D wszędzie sie przestrzega przed takim związkiem dwóch Skorpionów, ale nam jest dobrze. Fakt, jak sie kłócimy to lepiej uciekać, potrafimy rzucać fochami, ale za to jak już sie godzimy... mmmm... :D I generalnie nikt nie zrozumie tak dobrze Skorpiona jak drugi Skorpion. I chyba dlatego tak mi sie układa z mężczyzną, w mamie mam najlepszą przyjaciółkę (Skorpion) i moja najlepsza kumpela ze studiów to też Skorpion :D

Gość Inkaaaa
do "jedno pytanko": jak ja sie swego czasu rozstałam z mężczyzną, to potem walczyłam, pokazałam pazurki i odzyskałam... a baj de łej - Skorpiony są okroponie zazdrosne i potrafią być naprawdę groźne jak ktoś im próbuje odbić Miłość.

Gość a ja znam...
skorpiony i bardzo ich cenie i lubie :) mimo trudnych charakterow sa to wartosciowe osoby

dokladnie jakajakaja.dwie cechy na 100% - \"nie przyznawał się do błędu, nawet jak ewidentnie ten błąd popełnił\" - i te fochy xyzed jestem pewna ze koziorozec przez pierdolke nie skresla nikogo a skorpion tak (uogólniajac) jedno pytanko: skorpion wróci jesli sie rozstanie, wroci i znow sie rozstanie i tak bedzie dopoki ten ktos nie zapanuje nad tym. dooga inkaa godzi to sie kazdy pieknie tylko te fochy u was sa takie bezsensowne ciagle i bez podstawne czasami to wlasnie skorpionow charakteryzuje.. tak! skrpiona zrozumie tak naprawde (i wytryma z nim) tylko skorpion :P \"okroponie zazdrosne i potrafią być naprawdę groźne jak ktoś im próbuje odbić Miłość\" to prawda jak cholera ale sa wartosciowe w penym sensie tez :P:P:P