Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda ale nie głupia

jestem mloda i zastanawiam sie czy mojego chlopaka to nie przestraszy ze jeszcze

Polecane posty

Gość młoda ale nie głupia

nie golilam okolic bikini. Mam prawie 15 lat od niedawna mam chlopaka, jest ode mnie starszy o 4 lata. Zastanawia mnie czy powinnam zaczac golic okolice bikini bo troche sie wstydze ze jak on zobaczy mnie tam to moze cos powiedziec albo sama nie wiem. I moje pytanie czy wam chlopcy nie przeszkadza jak wasza dziewczyna nie jest ogolona? pozdrawiam

Gość jak zona
ja uwielbiam wlochate

Gość fdse
powiem tyle ...W wieku 15 lat dziewczyna to dziecko wiec mi nie przeszkadza.. Dorosniesz to mozesz sie golic ..

Gość fdse
jestes tak mloda ,ze twoj chlopak cie tam nie musi ogladac..

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Juz masz kłaki ? Dziecko to co bedzie jak dorosniesz? Za wczasu radze zacznij starac sie o jakas maszyne z USA.

wiesz nie bede Cie umoralniac bo sama stracilam dziewictwo w wieku 16 lat, ale mialam skonczone to 16 a nie niecale 15.... i sie nigdy nie zastanawialam czy bedzie mu sie podobalo owlosienie czy nie.... i uwazam ze troche jeszcze powinnas poczekac z takimi krokami.... wlasnie dltaego jestes glupia...

to jesli nie zamierzasz jeszcze isc do lozka to przepraszam... i jesli chodzi o basen to musisz zrobic tak jak uwazasz i jak Ci wygodnie... ja mam kostium z takimi spodenkami wiec nie mam problemy z przeswitywaniem :)

nie zaczynaj golić zbyt wcześnie ( a na ciebie za wcześnie) . bo potem na lata horror . jeśli już sie zdecydujesz to od razu depiluj kremem lub mechanicznie . tylko nie gol bikinni . katorga na starsze lata .

Gość tu zbok zdzichu
a wszystkie lalki ulozylas juz do snu?i misia z klapnietym uszkiem tez???

dajccie dziewczynie spokoj, teraz naprawde wszystko idzie tak bardoz do rpzodu, ze nawet 12 latki sie ruchaja po szkolnych kiblach, wiec 15 to juz moze calkiem normalny wiek. Za mądra to faktycznie nie jestes - gdybys byla, to bys sie kur.wa ogolila i po sprawie, a nie pisala pierdoly na forum:P wiekszosc facetow tego nie lubi, zwlaszcza mlodych...