Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie ze mną dzieje

jestem chyba nienormalna!

Polecane posty

od paru dni nie moge normalnie funkcjonować, wiecie czemu? jechałam z koleżanką tramwajem i zobaczyłam chłopaka. Boże, nigdy tego nie zapomne, w jednej chwili poczułam coś tak dziwnego. Chciałam sie rzucić na niego, zostawić całe moje życie i iść z nim. Przestałam rozmawiać z koleżanką i podobno patrzyłam na niego jak na obrazek.Nasz wzrok sie spotkał pare razy, widziałam w jego twarzy coś takiego że nie potrafie tego opisać. Dodam że to nie był jakiś przystojniak, którego urode podziwiałam. Poprostu dla mnie był najcudowaniejszym męźczyzna jakiego w zyciu widziałam. Nie wiem co mi sie stało, ale od tego czasu nie moge o nim zapomnieć, śni mi sie po nocach. Beznadzieja, jestem poważną osobą, mam sensowne związki na swoim koncie, a tu nagle takie dziwne i silne uczucie do kogoś kogo nie znam.

Gość chlodno myslaca
brak seksu i tyle

Gość przegraliśmy życie ludzie
w tył zwort i do tramwaju marsz, ta sam linie trasa godzina.... może nie przegrasz życia :D

zrobie tak,napewno ale czuje........ że już nigdy go nie zobacze jakie to głupie uczucie :-o

głupie uczucie to będzie jak go znajdziesz i się okaże gejem

Gość ...........oj............
moja koleżanka twierdzi że w taki właśie sposób znalazła miłość swojego życia,co ciekawe widziala go pare razy a nawet go ... dotykała i... rozmawiała z nim ale kontakt sie urwal i teraz biedna szuka faceta po mieście a jego nigdzie nie ma ;)

Nie znasz faceta, nie wiesz jakis jest. A wiele osob ma takie wyobrazenia marzenia. Ale jesli kiedys Go jeszcze spotkasz to podejsdz i umow sie na kawe, herbate. Pozdrawiam :)

odświeżam, może mi chociaż ktoś powie kiedy to sie skończy :-o

Gość gosieńnnka
przejdzie nie martw sie .... to wyobraźnia,,,,

albo przeznaczenie :D

Gość mialam to samo tyle
ze zapatrzylam sie doslownie na plecy, nawte nie widzialam jego twarzy, leczylam sie z niego prawie 2 lata, pojechalam za nim na drugi koniec polski by go znalezc, znalazlam, a teraz nim gardze:-o tyle bylo z przeznaczenia

kto wie czy jak byś tego nie sprawdziła to dalej by cię nie męczył... ja znam taką jedną z 5 lat :D dobrze że nie muszę jej często oglądać :D