Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zyciem

Psycholog

Polecane posty

Gość zalamana zyciem

czy wiecie może gdzie on line można pogadać, bądź zwrócic się o jakąś pomoc do psychologa? tylko prosiłabym darmowy portal, bo niestety nic nie mogę znaleźć a musze z kimś pogadać bo zwariuję...

Gość zalamana zyciem
dziekuje zaraz posprawdzam, nie wiem czy ja mam sie zastanowic 2 razy... zabic sie jeszcze nie chce, ale musze pogadac z kims takim jak pppsycholog, za duzo mi sie ostatnio na glowe zwalilo i jest mi zle...

ok, rozumiem, że nie chcesz pisac na forum... ale jeśli nie masz myśli samobójczych, to może psycholog wcale nie jest potrzebny, czasem wystarczy ktoś bezstronny kto wysłucha.. Mój nr gg: 807150

Gość zastanów się 2 razy
:D moj nick nie ma nic wspolnego z toba....mam nadzieje ze znajdziesz szybko rozwiazanie i ulge pozdrawiam i zycze duzo usmiechu (pamietaj ze zawsze jest wyjscie...z kazdej sytuacji : )

Gość pizzowata
Ona napisała "zabić się JESZCZE nie chce" czyli mysli samobójcze ma psycholog jak najbardziej wskazany pozdrawiam :)

Gość koralowa magnolia
rozumiem, przytulam, tez to przechodzilam, ale teraz na szczęście jestem tak wykończona, że padnę na buzię i zasnę skorzystaj z tego, ze ignacja chce pogadac z Tobą, bo ja dlugo czekalam az ktos ze mną pogada aha - i nie licz za bardzo na kafeterię,b o tu ZAWSZe jest ktos kto chętnie dokopie ...:o tacy ludzie ech trzymaj się cieplo 🌻

Gość zalamana zyciem
zdazylam zauwazyc ze niektore osoby nie sa zbyt milo nastawione do innych forumowiczow... i napisalam ze nie chce sie zabic, to jeszcze bylo tylko dodatkiem, bo mysli samobojczych nie miewam, co najwyzej chcialabym przespac kilka miesiecy i dziekuje za ciepłe słowa kilku osobom, pomaga

Gość pizzowata
ze niby ja to ta zła? to przepraszam najmocniej widocznie zle zrozumialam Twoje słowa nikomu nie chciałam dokopac sorki

Gość zalamana zyciem
nie powiedzialam ze Ty jestes ta zla, a w sumie moje slowa mozna bylo tak zrozumiec