Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginaaaaa

Moja przyszla tesciowa-KOSZMAR nie kobieta

Polecane posty

Gość ginaaaaa

Matka mojego chlopaka jest nie do wytrzymania!!! Nawet nie wiem jak ja nazwac ona nie ma zadnych uczuc. Jest chciwa, wredna, msciwa, samolubna jakby powiedziec dwulicowa to za malo ona na kazda okazje mam inne oblicze i tylko udaje mila a tak naprawde mnie nie lubi moze nawet nienawidzi i obrabia mi du**pe na wszystkie strony. Ta ruda malpa daje mojemu skarbowi tylko dach nad glowa i jedzenie. Na szkole ubrania, buty, lekarstwa itd musi sam zarobic. Nieinteresuje jej ze chodzi do szkoly musi byc na kazde jej zawolanie i robic wszystko co ona chce inaczej robi mu dzikie awantury. Zawsze sie na niego dziko wk***wia jak jest u mnie. Jak jej syn lezal z goraczka to mu nawet na leki nie chciala dac, (wtedy nie mial zadnych pieniedzy) ja od mamy brzlam dla nie go na leki. I caly czas podkresla ze najpuzniej za 2 lata ma wipier***alac z domu-to sa jej slowa. N mnie zawsze patrzy z pod byka.

Gość zastanów się 2 razy
jednym slowem to zla kobieta jest

Gość ginaaaaa
Czase az boje sie tam jechac. A jak moje on musi sluchac na moj i swoj temat od niej.......Ona jest fanatyczka sprzatania czesto podkresla ze zarosniemy brudem!!!

Gość ginaaaaa
to jest lagdna wesja jej glupich gadek

Gość ...........oj............
przynajmniej masz chłopa zachartowanego a nie taką lajzę co to palcem w dupsko nie trafi

Gość ginaaaaa
lagodna wersja jej gadek

Gość ginaaaaa
on tez czasem przechdzi zalamania w sumie to tylko ostatnio

Gość ginaaaaa
bo jej coraz bardziej odpier**ala

Gość ginaaaaa
ostatnio

Gość ginaaaaa
ostatnio wymyslila to bylo w srode ze do swiat do mnie nie przyjedzie byl wczoraj no ale za to teraz do piero w pon bedziemy sie widziec bo dzis musial jej piec babki, jutro maja jechac do jego siostry i musi tam byc (juz sobie wyobrazam jak sie darla jak zglosil sprzeciw)-za siostra tez nie przepada, no a niedziele autobusy nie kursuja a ja tam nie pojade

Gość R-a-w-e-l-l-a
A zaj..b babe bedziesz miała spokoj, kup trutkie na myszy zrob z niego torcik i poczestuj ja , zobaczysz moze sie naprawia. Druga wersja do zapros ją na spacer na wysokie schody dobrze kopnij w dup.e i zapytaj sie a dokąt to tesciowa tak lecicie.

Gość może moja AŻ tak nie jest ale
:) heh, coś wiem na ten temat.. a ile macie lat? że ona każe uczącej sięosobie wyper**** z domu? studiuje zaocznie rozumiem? koszmar, wiem co piszesz..

Gość pf
wiem co czujesz, moja przyszła teściowa jest taka sama a nawet gorsza!!!! nie mam jednak ochoty na opisywanie jej wyskoków bo nie chce sie wk.. przed samymi świątami :D

Gość rozwielitka
Polecam juz istniejące opinie na TEŚCIOSTWO - poczujesz, że nie jesteś sama. Z drugiej strony pociesz sie tym, że Twój chłopak nie jest typem mamisynka i raczej gdy się wyprowadzi z domu będzie w razie konfliktu po twojej stronie i zawsze w razie problemów możecie zerwać kontakty z wredna teściową. Mówię z własnych obserwacji nie ma nic gorszego niż wredna tęściowa i jej syneczek, który twierdzi, że mamusię ma się tylko jedną, a żonę zawsze można zmienić.

Gość Doradczyni
Szkoda chlopaka. Jeśli jesteście już w stosownym wieku to może pomyślcie o jakiejś wyprowadzce razem, albo jak masz fajnych rodziców to może się zaręczcie i niech z tobą zamieszka?

Gość ginaaaa
Ja ma 19 a on ma 20 lat. Bierzemy ślub cywilny za rok w czerwcu i zamieszkamy u mnie. Inaczej sie nie da bponiewaz muj ojciec ma "swoje zasady"i on tez nie nalezy do swietych ale on sie nie wpierdala i sie nie odzsywa. Najwieksze oparcie mamy w mojej mamie