Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała zołza Tiss

pewnie tych pytań było wiele ale dziekuje za wyrozumialosc

Polecane posty

słuchajcie!! proszę o radę.. badania zrobię dopiero po świętach a chcę wiedzieć chociaż trochę już teraz ... ostatnim razem zamiast okresu miałam tylko plamienie dwudniowe.. przedtem nie zaliczyliśmy wpadki... dopiero potem... i nie wiem czy mogłam zajść w ciążę.. teraz od ostatniego plamienia minął miesiąc.. jeżeli to nei był okres to spóźnia mi się juz miesiąc... a piersi strasznie mnie bolą...!! i to trwa właśnie już miesiąc... i podbrzusze... koszmar... a jeżeli chodzi o krzyż to też mnei boli ale ja sądzę że to od ciągłej pracy przy kompie... myślicie ze to moze byc ciaza?? senność sobie tłumaczę przesileniem wiosennym...

Gość mało prawdopodobne...
test

Gość iza iza
prawdopodobnie,ale to jesteś w ciąży,ale by upewnić sie poproś w aptece o test ciążowy.

Gość danuskaka
a moze zaburzenia hormonalne? nie wiem moze ciaza? pisze tak, bo sama 3 miesiace temu mialam identyczny przypadek kochalam sie bez zabezpieczenia, pozniej 5 dni po terminie okresu, cos co go przypominalo przez niecale 3 dni, miesiac pozniej znowu szalalam ze cos nie tak, jednak zrobilam test- I krecha i juz @ normalna, obecnie znowu jestem w czasie "okresu" i znowu tylko lekkie planienia 3 dzien do tego boli mnie glowa ciagle, mdli mnie (ale wiem ze w ciazy nie jestem, bo nie kochalam sie w tym miesiacu ani razu z mezem-bo go nie ma ;) ) musze wkoncu wybrac sie do gina jezeli jestes w ciazy to teast pokaze napewno II kreski jezeli nie to I pozdrawiam