Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi temat

Czy to w ogóle jest normalne - co za czasy i zachowanie!!!

Polecane posty

Gość głupi temat

Mam kumpla. Spotykamy sie sporadycznie . On ma jakąś kobietę - nie interesuje mnie to ani ich związek. A ta idiootka, bo słów już innych na to brak wypisuje do mnie jakieś głupie sms-y, podpuchy, wykasowuje mój numer, przegląda mu telefon itp. Czy wy kobiety w ogole normalne jesteście? Bo mam wrazenie , z e nei bardzo! Czy fakt, ze ktoś rozmawia z waszym facetem owocuje tym, ze w głowie wam sie przestawia i robicie takie rzeczy? wszęzie tylko widzicie zdrady? Ust juz nie mozna do kogoś otworzyć , bo jakaś psychopatyczna paniusia będzie sie zachowywaał jak 13 latka w stosunku do powaznego, dorosłego człowieka? Moze mi ktoś jest w stanie wyjasnić skd sie na Boga biora osoby o tak wątpliwej inteligencji, aby robić takie rzeczy? Nie mozna porozmawiać z drugą osoba , jesli sie ma w stosunku do neij jakieś zastzrezenia, tylko robi sie takie popisy. Załosne....

Gość Polska mieszkam w Polsce
:D

Masz racje ale porozmawiaj o tym z tym chlopakiem. Najwyzej wasza przyjazn sie skonczy ale Ty bedziesz miala spokoj.

Gość gosieńnnka
nie wiem czy ta babka jest glupia,ale klasy nie ma napewno.

A moze postaw sie w jej sytuacji. Masz faceta, kochasz go i swiata poza nim nie widzisz.Nagle jakas damulka zaczyna do niego wypisywac esy, dzwonic, umawiac sie na kawe no bo przyjaciolka jest. Nie oszukujmy sie, szalu bys dostala z zazdrosci.

kochasz go i swiata poza nim nie widzisz.Nagle jakas damulka zaczyna do niego wypisywac esy, dzwonic, umawiac sie na kawe no bo przyjaciolka jest. Nie oszukujmy sie, szalu bys dostala z zazdrosci z miłosci! bo 2 nie dzieli się na 3:P ani wiecej:)

Gość gdzie wynalazałaś
to, ze wypisuję do neigo sms-y - , dzwonie i zapraszam na kawę ? Nie przypominam sobie, spotykamy sie sporadycznie, dobrze sie dogadujemy i tyle - nie obchodzi mnie na ile dzieli się miłość, chodzi mi o to, ze młode dziewczyny nei maja już za grosz klasy, taktu, ani zwykłej grzecznosci. Jeśli ma sie problem, to spotykamy się razem i już, a nie takie działania jak powyzsze.

Gość gdzie wynalazałaś
A poza tym, państwo zdaje sie zapomnieli zapytać mnie o stan cywilny:P

Gość maelania
Hmmm...Obowiązuje coś takiego jak tajemnica korespondencji itp. Jak ktoś tak za kimś swiata nie widzi, ze przeszukuje mu telefon i wysyła sms-y pod czyjeś numery - to raczej mamy do czynienia z kimś, kto o czymś takim jak kultura tylko słyszał i to przelotnie...Nie wyobrazam sobie przeglądania czyjegoś telefonu - własnie dlatego, ze nie mój.

mój kolega tez cos takiego znosił... ale przez to lepiej pamiętał mój numer:P lepiej zejdź z linii ognia, bo jesteś przyczyna konfliktu miedzy nimi, chyba normalne że ona widzi w Tobie rywalke nawet jesli celem nie jest jego serce.

Gość _olka_
temat faktycznie głupi ile razy jeszcze go powtórzysz?? póki co na razie ty tutaj przeżywasz jak świnia okres że twój znajomy już się z tobą nie koleguje jak kiedyś, bo ma dziewczynę

Gość głupi temat
do osoby powyzej: - po pierwsze - brak kultury - po drugie: - obawiam sie, ze z kims mnie mylisz - po tzrecie: piszemy o ludziach 40 letnich, nie 12 letnich

normalne ze widzi rywalke?? jakies takie chore to jest!!! Powiedzialam kumplowi \"Jak laska ci zaglada w gadu gadu i korzysta z Twojego numeru to znaczy ze trzeba ja skreslic bo bedziesz mial przesrane\". Kazdy ma prawo do swoich wlasnych znajomych! Troche zaufania partnerstwa i wolnosci osobistej!!! Dajcie spokoj! Wy tu jakies o milosci?? Tez zagladacie swoim facetom w smsy?? Żałosne

Gość duperelki
no nie wiem, a moze te mlode laski potrafia robic to czego te starsze nie umieja walczyc i sie nie martwic co pomysla inni ;)

Gość głupi temat
Walczyć o co? Dla mnie to logiczne, ze jak koleś przegrzebuje mi telefon, meil itp, ogranicza znajomości - to za chwilę powiem mu - WYJAZD! to doskonała droga do uduszenia sie we dwójkę w dwa lata.

chcesz mu eliminować tak każdą partnerke? chyba jednak o cos ci chodzi.

Gość głupi temat
Słucham? Kogoś chce eliminowac ? Gdzie wy to wyczytujecie? Co to za problem znac ja i jego - ja sie bardzo chetnei poznam z nią. Ale własnie poznam - a nie - dostaje nagle jakieś sms-y od człowieka, którego na oczy nei widziałam, który zachowuje sie tak, jakby fakt, z ektoś rozmawia z jej facetem, stanowił ewidentny dowód czegoś. Czy wy ludzie nie rozumiecie, ze zanim zrobicie z sibie idotkę, nalezy najpierw porozmawiać z osoba, której sie na oczy nei widziało? skąd ona wie, z e mnei nie polubi? Dlatego, zedwa razy w miesiacu widze jej faceta?

Gość powiedz temu kumplowio
że masz na niego ochotę i kończ i wstydu oszczędź

Gość głupi temat
Widze, z enie ma zbytnio sensu tu pisac, bo wy i tak wyczytujecie coś zupełnie innego - eliminację, naciągactwo, ganianie za kimś , molestowanie i regularny seks:P

Gość głupi temat
Tak sie składa, z e nie mam najmniejszej ochoty na owego kumpla - kocham kogoś zupełnie innego.

Gość głupi temat
Ciekawe ilu jeszcze podszywaczy tu zobaczę :P

Gość powiedz temu kumplowio
to nie my wyczytujemy cokolwiek innego tylko ty nie chcesz się sama przed sobą przyznać do swoich tłumionych pragnień. Zwykle tak jest że takie uczucia widzą wszyscy naokoło a nie zainteresowani

oj to bije od ciebie, twoj cytat : Dla mnie to logiczne, ze jak koleś przegrzebuje mi telefon, meil itp, ogranicza znajomości - to za chwilę powiem mu - WYJAZD! wiec co? oczekujesz ze on bedzie tak samo robił ? na tych dwóch marnych dni bedzie ryzykował ? a zreszta też nie jestes taka nieidiotka użalasz sie na forum publicznym na inna, to jakiś apel? chyba o to, zeby babki krócej trzymaly swych chlopów. Głupi temat.

Gość głupi temat
Wszyscy wokół widzą to co widzieć chcą , zazwyczaj zas to czego nie ma . ak juz powiedziałam, kocham zupelnie innego człwieka i predzej skały by sie zesraly, jak mówi powiedzenie, niż wybrałabym tego znajomego na kochanka. Denerwuje mnie po prostu to, ze wszyscy wpisujecie sie w schemat, a temat jest o tym, dlaczego ludzie( a raczje kobiety) zachowują sie tak irracjonalnie i szczeniacko - np. wyspisują sms-y z pogrózkami do kogoś, kogo naoczy nei widzieli. Atutaj - jak się okazało - wszyscy uwazaja to za normalne!!! No to gratuluję poczucia tego , co to jest normalnosc!

moja rada była - zejść z linii ognia! jak mu bedzie zależało to was pozna ze sobą, a tymczasem chyba mu schlebia taka walka na słowa między wami... jest taki macho wszystkie o niego walcza. stary zboczeniec!

Gość głupi temat
>oj to bije od ciebie, twoj cytat : Dla mnie to logiczne, ze jak koleś >przegrzebuje mi telefon, meil itp, ogranicza znajomości - to za chwilę >powiem mu - WYJAZD! No i własnie to juz twoja interpretacja, a raczej nadinterpretacja, bez przesłanek,a nie coś co bije ode mnie. Te słowa dotyczyły mnie i mojego postepowania, a nie jego i jego spraw. MNIE . I prosze mi tu wskazac, gdzie sugeruję, ze ktos inny ma tak samo postepować . wyraznie piszę TYLKO i WYŁACZNIE o swoichodczuciach w stosunku do takich zachowań - nie byłabym z takim człowiekiem nigdy. I już . Zapewne jednak sa ludzie, którzy lubią mieć przeszukiwane kieszenei i telefony, zatem niech sobie zyją wg swojego schematu , tylko dlaczego ja mam dostawać pogrózki od kogoś , kto mnie na oczy nei widział?!

no chyba jak piszesz w kontekscie o nim co byś ty zrobila to raczej wnioskuje ze jemu tez to radzisz, lepiej juz bluzgaj na nia a nie na mnie ... stare i głupie ;)