Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi temat

Czy to w ogóle jest normalne - co za czasy i zachowanie!!!

Polecane posty

Gość głupi temat
Ja nie walczę na zadne słowa - ja się do tej osoby w ogóle nie odzywam - jak mozna odezwać sie do kogoś, kto przysyła do kogoś kogo na oczy nie widział sms - jak sie nie odpierdolisz, to cie zajebę, suko! --------------------->to jest wg was ta normalnosc? ta miłosć? No własnie widzę, ze to tzrymanie "chłopa krótko" - zwłaszcza chamstwem i grubiaństwem wobec osoby, która jest w innym zwiazku. Szanowne panie, jak widze mało tutaj zdarzyło mi się spotkać normalnych zachowań - widze , ze wy to uznajecie( w większości) za normalne...Nie dziwię sie, ze króluje Hip Hop, kasa i wulgarnosc, skoro to jest wg was normalnosc ... sugeruję wysyłać identyczne sms-y do rodziny i znajomych męzczyzny - na pewno docenią trud;)

a tutaj to jej nie nazwalas idiotka? uczepilas sie tej normalnosci jakbyś ty byla normalna. alfa i omega. nawet hip hop ci przeszkadza, łooo matko, co bedzie nastepne sytuacja gospodarcza w kraju?

Gość abracadabra
Ze ty go traktujesz jak kumpla, to wcale nie znaczy , że on ciebie tez. Moim zdaniem to ta kobieta zauważyła ,że on jest toba zauroczony i stad taka reakcja. Ale nerwowa jest, trzeba jej to przyznac. Więc dla własnego bezpieczeństwa radze zakończyc te znajomośc.

Gość głupi temat
Owszem - nazwalam ją idiotką - bo trudno inaczej nazwać kogoś - kto nie widząc cie ani razu na oczy, nei rozmawiajac z Toba, nie wiedząc o tobie zupełnie nic - jest w stanie przysłać ci sms, w którym nazywa cię suką . I sugeruję czyutać uwaznie - ja nigdy tak bym jej nie nazwała, nei nazwałabym jej nawet idiotką, gdyby nie to, co ta osoba zrobiła. Bo dla mnie to jest własnie nienormalne - wysyłasz takie smsy - do siostry, matki , znajomych swojego męczyzny? Wątpie. No wiec własnie...

owszem robi z siebie idiotke, ale tych bluzgów kolega moglby ci oszczedzic a on nawet fiutem nie kiwnie... z nim jest chyba cos nie tak.