Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edzisław Pospolity

nie rozumiem Was

Polecane posty

Gość Edzisław Pospolity

czemu ziejecie taką nienawiścią do Pozdroo600 ? Co drugi topik słuzy wpierdalaniu jej na potęgę,co ta kobieta Wam uczyniła? A może to zwykła zazdrość ? I kto do cholerki zakłada tematy obrzucające Ją błotem,zapewne "wierna" kolezanka ;)

Gość Edzisław Pospolity
pozdroo jestes super,nigdy się nie zmieniaj,Ciepłe mleczko tez jest fajowe ;)

ja mysle ze toe topiku nie sa tak na serio;0 tylko trzeba je traktowac z przymruzeniem oka;)

Gość Edzisław Pospolity
Setuniu mam taką nadzieję,wesołych Swiat zycze

Gość YYYYYYYYYYEEEEEEEEEESSSSSSSSSS
pierdol to! mnie też suki dojebywały bo nie ściemniałam wyrażając swe opinie. Wali mnie to bo jestem w wirtualnej rzeczywistości.

Gość do setuni
No nie wiem, czy da sie z przymróżeniem oka traktować teksty w stylu że ktoś jest brudną kurwą itp. Przyszłoby Ci do głowy wyzywać jakiegoś forumowicza? Mi nie, dziwni są niektórzy.

Gość tierana
Podbudowują swoje ego tyrając kogoś, kto jest świetny i do kogo nigdy nie dorównają.;)

tierana nie bardzo kapuję z tym dorównaniem :D:D jakaś sfustrowana laska momentami :o:o i komu tu dorównywać??? równać to w górę :D:D

Gość tierana
Zhana, nie lubisz pozdro, prawda? Zrobiła Ci jakąś przykrość? :O

ehhh móziny, móziny..... gdybyście choć dzień spoędzili na f23 tobyście wiedzieli dlaczego tak piszą na Pozdro ... Inaczej takie stoolejki nie potrafia okazywać swojego uczucia jak właśnie takimi baaardzo końskimi zalotami 😴

tierana dlaczego mam jej nie lubić?:D:D nic mi nie zrobiła:) że się chamsko podszywa to wiem, że śmierdzi, też, bąkami:o czy kurwa i brudna to nie wiem, pisała kiedyś że ma chłopaka, myć się przestała??;) p.s. nie widziałam żadnych topików i nie bardzo wiem o czym mowa

Gość butelka żywca
do a ja uważam: Byłaś już poświęcić jajka? Może powinnaś, bo w końcu są święta a ty nawet dziś swoje. Wszyscy już czytali, co masz do powiedzenia. Nic nie ma pokrycia, więc się odpierdol od tej dziewczyny.Łazisz za nią już od miesięcy.

Gość tierana
A ja ją lubię i już! Fajna dziewczyna. Prawdomówna.

ojjjjj widze, że to jakaś grubsza afera, pierzcie swoje brudy w skupienieu do czysta!! spadam stąd i wszystkim życzę wesołych świąt:D:D 🖐️

Gość tierana
Zhana, już wiem, dlaczego Cię unikam zawsze. :)

Gość Edzisław Pospolity
mieliście rację, śmierdzi:o:o:o 01:15 pozdro600 Nie rozumiem, dlaczego mam cos robić na czyjąś prosbe. Ujme to tak: Pieerdole, nie myje sie Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic! http://www.youtube.com/watch?v=4y3Ve7I8-TE pozdro jesteś super tylko nie pierdź i umyj się😭

tak czy siak wszystko jest tylko \"wirtualna rzeczywistoscia\":D mnie nie przyszlo do glowy zeby kogos tak wyzywac bo po prostu nie czuje takiej potrzeby i juz;0

Gość gość
Ożesz koorwa:D Czy do niektórych pustych łepetyn nigdy nie dotrze, ze ja nie musze sie bronić na pomaranczowo? Rozumiesz to co pisze? Dociera, że na tym forum sa normalni ludzie, którzy nie uwierzą w wypisywane tu brednie? Może mam z deka nierówno pod deklem, może wzbudzam u niektorych antypatie z niewyjasnionych przyczyn, ale jesli tak, to miej na tyle odwagi cywilnej, żeby pisać te bzdury pod swoim stałym nickiem i zamilcz, jeśli nie masz nic potwierdzonego do napisania.Tak to juz jest, że sie zarzuca innym, co sie samemu robi. Raz tylko najechałam tu na pomaranczowo na forumowiczke (nie licząc Idealisty). Była to Gorrraca i zrobilam to dlatego, że ktos życzliwy mi wmówił nieprawdziwe rzeczy o niej. Nikogo nie szkaluje, za to koleżanka wyżej własnie to robi.Koleżanko, ogarnij sie i nie mierz innych swoja miarą. Chciałabys mieć tyle uczciwości w sobie, zapewniam Cie o tym.Zmień podejście do ludzi, bo intuicje masz przechoojową 🖐️

Gość gość
Przeciez wiesz, ze ja to olewam ciepłym moczem, ale troche mnie teraz wnerwiło, że ktos ze stoickim spokojem wmawia innym, ze szkaluje forumowiczów, bo tak, bo ten ktos siedzi przed moim kompem i wie co robie:oPrzecież to w morde takie proste... ominac osobe, ktorej sie nie lubi szerokim łukiem, zamiast sie wpieerdalac z bredniami.....:o

Gość gość
Setunia, nie wiem, czy o Tobie...mam nadzieje, że nie....

oj M. wiem ;) tak samo jest ze mną przecież, jednego dnia nienawidzony, drugiego kochany :-O luzik baybe :classic_cool: święta za pasem, niedługo sie zobaczmy, co sie stresujesz :P taka cena \"sławy\" na kaffe i f 23 :-P

Pozdro napisalas \"kolezanka wyzej\" a ja bylam nad Toba , wiec poz\\myslalasm , ze o mnie piszesz ale ja nie mam sobie nic do zarzucenia racze:D na pomaranczowo nie pisze;)

co hahahah :-O to że nie dałem wczoraj wam rady to nie moja wina:-O hydraulika nawaliła :P:classic_cool:

Gość gość
no przecie, że to było to wszystkowiedzącej pomarańczy.....musze lepiej formułować zdania na przyszłość:D

Gość gość
xaxaxa.--> taaa, a może by tak zmienić nicka. Ciekawe, kogo by nastepnego wzięli na ruszt :classic_cool::D