Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trądzikowa

to naprawde działa - problem z cerą

Polecane posty

Gość trądzikowa

przeczytajcie -to poleciła mi moja kosmetyczka, kupiłam na allegro i po 2 miesiącach czuje ze moja twarz jest jak nowa -naprawde działa Przypadkowe odkrycie W 1980 roku chilijski biolog Dr. Bascunan założył farmę ślimakową w celu ochrony tego gatunku przed wymarciem. Pracownicy farmy, mający bezpośredni kontakt ze ślimakami stwierdzili ze zdziwieniem, ze skóra na ich rękach stała się gładka, świeże rany goją się szybciej a blizny i brodawki zupełnie znikły. ELICINA przynosi doskonałe rezultaty w walce z: * trądzikiem * trądzikiem różowatym * wągrami, pryszczami * bliznami każdego pochodzenia, również potrądzikowymi i pooparzeniowymi * zmarszczkami i innymi objawami starzenia skóry * rozstępami * grzybicami * brodawkami * opryszczką * czyrakami * podrażnieniami skóry przy goleniu * ukąszeniami przez insekty Działanie ELICINY: * otwiera pory skórne zanieczyszczone przez wytwarzany przez organizm łój oraz obumarłe tkanki skóry (łagodny peeling) * oczyszcza skórę z bakterii i grzybów * usuwa wągry, pryszcze * likwiduje ogniska zapalne w skórze * redukuje blizny każdego pochodzenia i odnawia uszkodzone tkanki skórne * redukuje różnicę w pigmentacji skóry * redukuje zmarszczki, stymuluje regenerację skóry * zaopatruje głębiej położone warstwy skóry w kolagen i elasten poprawiając jej jędrność i elasty czność

ja tez sie zaopatrzylam i zobaczymy co z tego wyniknie:) a skoro kosmetyczka polecila to cos w tym musi byc:)

Gość City_BAbe
podajcie link . ile kostuje ten kosmetyk ??

reklama czy nie reklama ale na forum jest juz pelno tematow na ten temat. a ja sama sie przekonam czy dziala :)

Gość a dokladnie jak
to "cudo"sie nazywa jakis link do allegro?? a w sklepie tego sie nie da kupic?? bo allegro to wiecie..................

Gość *Dominika*
ja kupilam ELICINE na allegro. za okolo 85zl i jestem zadowolona.uzywam od 3 tygodni i juz widze poprawe. mam gladsza skore, wypryski zacyznaja znikac, a slady po tradziku jakby zaczynaja malec. to narazie krotko, a juz jest o wiele lepiej.po jakis 10 dniach mi sie pogorszylo z cera ale tak mialo byc. i nawet mysle ze jak zuzyje ten kremik to kupie kolejny, bo nei ma co sie oszukiwac ale nie ma cudów w 2 miesiace zeby sie calkowicie pozbyc syfów i sladów po tradziku