Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaro 81

tylko zdrada wam w głowach !

Polecane posty

Kasia Tusk ma dzisiaj ustawiony status opisowy: \"znowu mam motyle w brzuchu :)\" Ciekawe, czy chodzi o to, że znajomość ze Stefano Terrazzino nabiera rumieńców... A może to Kuba, chłopak Kasi, zaalarmowany naszym wczorajszym artykułem, postanowił przyjechać do Warszawy? Ciężko rozstrzygnąć. Czekamy na rozwój wypadków (i opisów na GG)... Warto też wspomnieć, że Kasię Tusk i Stefano w środę znów widziano razem - na imprezie w warszawskim klubie Platinium. Kasia Tusk ma dzisiaj ustawiony status opisowy: \"znowu mam motyle w brzuchu :)\" Ciekawe, czy chodzi o to, że znajomość ze Stefano Terrazzino nabiera rumieńców... A może to Kuba, chłopak Kasi, zaalarmowany naszym wczorajszym artykułem, postanowił przyjechać do Warszawy? Ciężko rozstrzygnąć. Czekamy na rozwój wypadków (i opisów na GG)... Warto też wspomnieć, że Kasię Tusk i Stefano w środę znów widziano razem - na imprezie w warszawskim klubie Platinium. tylko na to was stać ?! Na codzień chcecie byc z takimi ciepłymi kluchami, co bedą grzecznie czekać w domku, nie zdradzą ( bo są normalni i za bardzo kochają ) i przynoszą kase do domu. A na boku sie pieprzycie z \" fajnymi facetami \". Po programie mu powie \" wiesz, to juz nie to, zostaańmy przyjaciółmi. Nasz związek nie wytrzymał próby czasu \" No chyba , ze sie znudzi makaroniarzowi, to powie \" wybacz mi, zagubiłam się \" Myślałem, ze to normalna dziewczyna, a to zwykła dziwka, jak wszystkie ! Nawet jej nie tłumaczcie, bo to nie ma zadnego usprawiedliwienia I to na oczach całej Polski, która o tym słyszy i czyta ! Jak ten Kuba ma jaja, to powinien tam pojechać, powiedzieć \" zegnaj \" i tyle !