Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek1122

KTO ZE MNA 9KWIECIEN-9CZERWCA -10KILO

Polecane posty

Gość apppache
Witam Kobietki odchudzające sie:) --> głodna_24 : wiem co czujesz, jak na poczatku obsesyjnie mysli sie tylko o jedzeniu. Zawsze jest najgorszy pierwszy tydzień, pozniej juz mozna sie przyzywczaic do głodu a i zolądek sie skurcza. Dla mnie to juz leci drugi tydzień i juz o jedzeniu tyle nie mysle. Kiedy jestem glodna, biore kilka lykó wody i mam spokoj. wczesniej zajadałam sie marchewkami a teraz mi nie wolno. :o Co do mnie- i mojego zdrówka- nie wiem co moge jesc , bo wiem czego mi nie wolno jesc:( Jem niewiele, pije duzo wody, i moze w sumie w ciagu dnia nazbiera sie z 500kcal a moze i mniej. ----> mary lou ja uzupełniam diete w multiwitaminki i wapn, zeby nie pasc i zeby miec dobre kosci. ---> udko z tym brzuszkiem mam taki sam problem, nigdy do konca nie jest płaski i nie wiem co trzeba zrobic aby byl :/ Witam MalinkaTaka- im nas wiecej tym lepiej. Yuki co tam u Ciebie, jak dietka?🌻 Vaja - to samo pytanie? 🌻 kwiatuszek- jak Twoje zdrówko, trzymasz sie jakoś?🌻 wieee ?🌻 Miłego dnia i dużo wytrwałości życze:)

Gość apppache
----> głodna_24 Gratuluje. Ja po pierwszym tygodniu schudłam 1,5 kg. Oporcz dietki, duzo biegałam, jeśli byla szansa to zamienialam auto na spacer...byle by tylko miec duzo ruchu. Teraz jak tylko sie podkuruję to wracam na basen i na bieżnie:) Takie pierwsze zrzucenie kg bardzo cieszy i motywuje do dalszej walki z tłuszczykiem🌼 Oby tak dalej!

Ja dzis ide do fryzjera a potem kupie sobie balsam wyszczuplajacy z garniera i bede nim smarowac opone na brzuchu i ramiona!!Bo te wlasnie czesci mojego ciala sa najbardziej obrosniete tluszczem.....

Gość wieee
czesc dziewczyny gratuluje zrzuconych kg, ja jeszcze nie wchodziłam na wage mysle ze za tydz w piatek bedzie w sam raz:) to bedzie moj dzien waznia dzis na sniadanie mussli z jogurtem od nastepnego tyg jak dobrze pojdzie bede biegac zebrałam juz ekipe:) bo samej to tak jakos ciezko mi było sie zebrac w domu staram sie cwiczyc przynajmniej poł godz dziennie, skacze na skakance i tez krece hula hop:) miłego dnia

Gość wieee
no co jest z wami dziewczyny gdzie sie podziewacie? ja juz po sniadanku (mussli z jogurtem) i porannej kawie nawet juz posprzatałam

Gość apppache
witam. Ja niedawno wstałam.mialam bardzo ciezka noc. a na sniadanie nie wiem co bede jadła- nawet mi sie nie chce jesc. Musze dzis posprztac troche, i zrobic zakupy...a mam takiego lenia:O

hej!! ja ostatnio bylam tak zmeczona po pracy ze nie mialam sily nic pisac..ale odchudzalam sie nadal:) dzis bylam na solarium i czuje sie swietnie poza tym taka piekna jest pogoda ze nawet sie jesc nie chce:) dzis mam w planach zabrac sie za pisanie pracy..nie wiem czy mi wyjdzie....

Gość głodna_23
moja siostra namowila mnie zebysmy zjadly takiego krolika z czekolady ze swiat i zjadlam troche tzn tak z 1/4 krolika czyli tak okolo 25g juz nie jem nic za kare do jutra!!!!:(

Gość aappache
hej Kobietki- i jak tam? Ja jem niewiele, tylko śniadanko, kawałek bulki pszennej z plasterkiem szynki, obiadu wogóle, a na kolacje zjadłam troszke ugotowanej marchewki i cukierka i nie czuje az tak glodu- chyba juz sie przyzwyczaiłam. Powolutku wracaja mi siły, wiec od jutra moze wroce do biegania. Ale najlepsze jest to, ze czuje coraz wiecej luzu w nowych spodniach...i to mnie cieszy. moze wkrótce bede mogal sie wcisnac w stare:) Zycze Wam wszystkim miłego i słonecznego dnia🌼

hej laski:) chwile sie nie odzywalam, co? Powiedzcie mi, czy woda mineralna gazowana jest dobra w czasie diety? Bardziej ja lubie niz niegazowana... czy moge ja pic bez umiaru? Wczoraj pierwszy raz sprobowalam otreb pszennych, dodalam sobie je do jogurtu naturalnego... smakowalo mi:) Po jakim czasie mozna spodziewac sie efektow na diecie? Po tygodniu? Pozdro!

Gość Appaache
Malinka...z tego co wiem, to zdrowsza jest woda niegazowana. Z tego co słyszałam to dwutlenek wegla z wodach gazowancyh zwieksza objetosc zoladka, a zarazem czesto bywa przyczyna "kolki".pozatym woda gazowana ma kwasny odczyn i zwieksza stopien zakwaszenia organizmu. Choc z drugiej strony, kiedy wykonujesz jakies cwiczenia wysilkowe, to po nich woda gazowana jest wskazana bo przyspiesza wyplukiwanie z organizumu szkodliwych produktów przemiany materii ktore zostaly nagromadzone podczas wysiłku. Ja preferuje niegazowaną- choc kiedys bez gazowanej ani rusz

witam was kochane!!!! dzis moj dzien mierzenia i wazenia-po pierwszym tygodniu walki z tluszczem....i oto moje wyniki: ---schudlam 2kg :) ---1cm mniej w talii:) ---1 cm mniej pod biustem:) ---1cm mniej w ramieniu:):):) ---i o 1 cm zminiejszyla mi sie opona na brzuchu!!!:) Reszta moich wymiarow jest bez zmian.(czyli biodra,udo, lydka) Wczoraj troche przesadzilam z popcornem w kinie:( ale dzis juz nie ma zartow:) dieta & cwiczonka!!!!! pozdrawiam i jak wam idzie????

Gość gośkaaa
witam dziewczynki :) czytam Wasze forum i postanowiłam sie przyłączyć - mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do Waszego grona :) ogólnie po zimie troszkę przytyłam a lato tuż, tuż :) zaczynam od dziś :) trzymajcie kciuki :)

Gość gośkaaa
szczerze wątpię czy super wolałabym mieć stałą wagę :) no , ale ja łakomczuszek jestem szczególnie zimowy :) dziekuję za miłe i szybkie przyjęcie :) razem łatwiej :)

Gość gośkaaa
zero słodyczy, nie jem po 18 i ruch więcej ruchu :) pieczywo WASA, warzywa, owoce, jogurty, mięsko tylko gotowane :) stare sprawdzone sposoby :) kurcze Ty też tyjesz przez zimę ? mam ten problem co roku - przez lato patyk, a zimą zbieram sadełko... no i zero ograniczeń... masakra!

Chyba wiekszosc ludzi ma taka tendencje,ze na zime gromadzi zapasy w postaci tluszczyku... Mi sie akurat zgromadzil az naddto...mam wielka opone wokol brzucha:(

Gość gośkaaa
pędzę do pracy :) odezwę sie wieczorkiem :)

Gość Apppache
hej Gośka- miło, ze sie przyłaczasz.🌻 głodna_24 Gratuluję. Ja tez troche schudłam, ale nie ważyłam się...jednak widzę po spodniach. W sumie ja nic nie jem- tylko rano jem jakies pół kajzerki z dżemkiem niskoslodzonym i później na kolacje jakies gotowane warzywko. Dziś miałam wrócić do biegania ale spałam sobie słodko.ale juz jutro zaczynam:-) ;) Miłego dnia życzę🌻

Gość Apppache
I jak mija Wam dzień Kobietki? 🌻 ja kończe właśnie pracę i pędzę do domku.Dziś świeci takie piękne słoneczko wiec wybiore sie na rower. Może uda mi się przy okazji wyciągnąć mojego Mężczyzne:) Kobietki, gdzie mozna kupic hula-hop? w sklepie sportowym?? 🖐️🌼:-)

ja kupilam hula-hop w tesco..bardzo tanio ok 5zl a w sklepie sportowym kosztowalo takie samo 20zl to swietna sprawa..musisz sobie kupic bo krecenie to przyjemnosc:)

Gość wieee
czesc gośkaaa witaj w naszym gronie:) ja miałam wczoraj lekkie załamanie w sumie to nie wiem dlaczego zjadłam calusienka czekolade i wogole nie cwiczyłam ale dzis juz jest lepiej :) na sniadanie zjadłam 2 jajka na twardo + bułka grahamka i kakao, na obiad ugotuje sobie warzywa

Gość Apppache
hej. dzieki Głodna:):) dzis jadac z pracy wstapie do tesco:) Muszę sie pochwalic, że dziś rozpoczęłam biegi musze schudnac jak najszybciej bo juz zla jestem na sama siebie, ze doprowadzilam sie do takiego stanu:( A na sniadanko tez zjadłam jajko-tyle ze na miekko i to wszystko . a na obiadek deser jogurtowy-tak sie tym delektuje...mmmmmm...że trudno mi sie nie skusić...czysta przyejmność:):):) Jednak najtrudniej mi, kiedy robie jakiś posiłek dla mojego faceta, albo kiedy On coś smacznego je a ja muszę obejsc sie smakiem- to jest katorga dla mnie i nie chodzi o ten głod tylko smak tego jedzonka:) Pozdawiam wszystekie babeczki odchudzajace sie:) Kwiatuszek jak zdrówko??

Dlugo nie pisalam bo bylam bardzo zabiegana..no i pozniej zmeczona. Ale trzym sie diety nadal,choc zdazaja mi sie rozne male odtepstwa. Wczoraj np zjadlam na obiad jakiegos rybnego hamburgera......a po nim jezdzilam duzo na rowerku:)wiec chyba wszystko spalilam. Dzis mnie boli pupa........ mialam dzis ochote znowu pojezdzic,ale pada deszcz:( poza tym zauwazylam ze moj brzuch stal sie bardziej plaski:):)bardzo sie z tego ciesze:) milego dnia!!:)

Gość Appaache
głodna_24 : KATASTROFA !!! Ja nie umiem Hula-hop'ować!!! Kiedyś jak byłam dzieckiem to super mi to wychodziło a teraz mam WIELKI problem. Mój facet tylko się ze mnie smieje- mówił, ze z takimi umiejętnościami to by mnie nawet do cyrku nie przyjęli:( ;)

A ja umiem krecic tylko w prawo, w lewo to od razu mi spada....ale caly pierwszy dzien krecenia byl tez nieudolny ale teraz jest juz ok!!!wiec krece tak 15 minut dziennie(oczywiscie pare razy mi spadnie):)