Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anja_*

Dziewczyny pomóżcie!!!!!_

Polecane posty

Gość Anja_*

Dziewczyny mam pytanie, kiedy po skończeniu opakowania tabletek dostaje się okres??? Ja biorę Yasmin i 3 dni minęły od skończenia opakowania i wczoraj mi poleciała taka wodnista krew, ale nadal okresu nie mam. Zaczęły się święta, do lekarza nie pójde bo mnie na to nie stać(prywatnie)...Przez cały miesiąc taki śluż z krwią mi leciał, martwię się bo nie wiem jak mam zareagować. Proszę jak coś wiecie na ten temat podzielcie się informacją...

po co Ty już chchesz do lekarza lecieć?? Był już taki topic... więc mi poleciala po 4 dniach ...ale kazzdemu leci inaczej albo czasami wcale ale nie można odrazu mówić że to ciąża i wogóle.... poczekaj jeszcze spokojnie jeśli dopiero zaczełas brac tabletki wszytsko po paru miesiacach sie unormuje i bedzie wszytsko jak w zegarku...

Gość Anja_*
och dzięki, myślisz że mam czas teraz przed świętami szukać starego jakiegoś topicu??? po prostu to są moje pierwsze tabletki, i nie wiem nic o tym. W ciąży nie mogę być, bo mój chłopak wyjechał do anglii, a ja muszę brać tabletki z powodów hormonalnych. No i to jest dla mnie dziwne, że nie mam okresu

mi \"leciała\" zawsze po 6 dniach czyli w przedostatnim dniu przerwy :) nie ma żadnej reguły ;)