Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blee

VACU LINE

Polecane posty

Gość blee

Ja też nic nie straciłam. Kobieta, która to obslugiwala stwierdziła, ze widocznie nie przestrzegałam diety! Bzdura!Bylam na diecie i cwiczyłam dodatkowo!

Gość lindda
niemozliwe daje to efekty nawet bez diety byc moze masz duze stadium cellulitu lub zgromadzonego tłuszczu...

Gość fikander00
urządzenia vacu nie są do odchudzania, efekty widać przy dużej ilości, intensywności i częstotliwości zabiegów (30-40 zabiegów, w tym 20 w ciągu miesiąca; tempo 7-8 km/h). o wiele lepszym urządzeniem jem PowerSlim. Pojedynczy zabieg jest troszkę droższy, ale efekty piorujujące. Polecam!

Gość fikander00
urządzenia vacu nie są do odchudzania, tylko do łagodnego modelowania ciała.. Jak chcesz schudnąć to efekty widać przy dużej ilości, intensywności i częstotliwości zabiegów (30-40 zabiegów, w tym 20 w ciągu miesiąca; tempo 7-8 km/h), poza tym przeciwwskazania - np. żylaki - na upartego każda z nas znajdzie na nodze żyłkę, która pod wpływem podciśnienia zmieni się w regularnego żylaka. O wiele lepszym urządzeniem do odchudzania, eliminacji cellulitu i i jędrniania jest PowerSlim Active albo PowerSlim Studio. Już po kilku zabiegasz doznajesz szoku, po 5-10 zabiegach ubrania są luźniejsze. Autentycznie! Sama nie wierzyłam więc spróbowałam i zdębiałam, oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu. Pojedynczy zabieg jest troszkę droższy, ale efekty piorujujące. Zakładam jeansy które nosiłam jak miałam 19 lat (mam 27), i w które 8 miesięcy temu jeszcze nie wchodziłam (nie wspominając o dopięciu się!). Uda smukłe, boczków nie widać, płaski brzuch i nie wisi! Polecam! Naprwdę warto! Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i życzę powodzenie w dążeniu do wymarzonej sylwetki!

Gość MIASTOPIEKNA
Salon Odnowy Biologicznej "MIASTO PIĘKNA" istnieje od kwietnia 2007 roku. Mieścimy się w samym centrum Gdyni, przy ul. Starowiejskiej 54/3. Dla naszych klientów mamy do dyspozycji 5 nowocześnie wyposażonych gabinetów zabiegowych i oferujemy szeroką gamę usług indywidualnie dobranych do potrzeb i oczekiwań klienta - zabiegi zarówno na ciało jak i twarz. Z nami pozbędziesz się cellulitu, wymodelujesz swoje ciało zadbasz o twarz, dłonie i stopy MOŻNA SKORZYSTAC U NAS Z TAKICH ZABIEGÓW JAK : -RF z mezoterapią -MEZOTERAPIA BEZIGŁOWA -LIFTING MANUALNY Z JONOFOREZĄ -MIKRODERMABRAZJA DIAMENTOWA -OCZYSZCZANIE DE LUX- -DERMO -RF Diathermy LavaTRON- -DREAM HEALTHER -ENDOMASAŻ -VACU WELL -ROLLMASAŻ -Kombinezon odchudzający- 4 w 1 -ALOESOWY ZABIEG UJĘDRNIAJĄCY I PODNOSZĄCY BIUST -PELLING CAŁEGO CIAŁA -Masaż relaksacyjny oraz stemplami ziołowymi TO ORAZ WIELE INNYCH ZABEGÓW ZNAJDĄ PAŃSTWO U NAS NA STRONIE INTERNETOWEJ WWW.MIASTOPIEKNA.PL MAMY BARDZO DOBRY SPRZĘ I JESZCZE BARDZIEJ KONKURENCYJNE CENY Adres Ul. Starowiejska 54/3 81-356 Gdynia TEL: 058 661 40 63 GSM: 516 859 398 e-mail: salon@miastopiekna.pl Czekamy na Ciebie: Pn - Pt: 09:00 - 20:00 Sobota: 09:00 -15:00