Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulapuala

moj chlopak 2 dzien sie w ogole nie odzywa tłumaczac ze piecze ciata na swiata..

Polecane posty

Gość paulapuala

napisze jedengo smsa na dzien, bo bardzo zajety bo z mamusia piecze ciasta i sprzata:( nie wiem co o tym myslec:o

Gość 147852369
to mi coś przypomina.... a skąd jest?

Gość A wcześniej też tak robł
?

ale moze ciasto piecze dlas ciebie taka niespodzianka:P :) fajna:)

Gość ty nie wierysz i dobrze Ci sie
Na mój gust, to pewnie trochę zajęty jest, ale nigdy na tyle, by nie odpisac, więc ma Cie gdzieś i przyjdzie, jak czegoś zechce, a Ty już sama wiesz, jak powinnas na takiego debila zareagować... ale co zrobisz, to moze być inna sprawa :-) Ale pamietaj, nie pozwól sie tak nie szanować. Kobieta nie powinna latać za facetem, bo on ją olewa :-) Zlej i Ty jego bo na nic więcej nie zasłuuje:-)

Gość tak tam jedna
A ja chodzę na różanieć bo babcia męża zmarła, i każdy mnie klepie po brzuchu i się pyta czy jestem w ciązy. I co ja mam im powiedziec, ze moj maż nie moze ich miec, a mamy po 27lat. Wiec twój problem wybacz to pikus, znałam takiego jednego olać i nic wiecej.

Gość paulapuala
wczesniej tez tak robil:( zaczyna mnie to denerwowac, taki maminsynek ze wszystko z mamusia robi,a ja to jestem jako jakis tam dodatek:o

Ktoś wyżej dobrze napisał. Nie pozwól sie tak nie szanować. Też kiedyś z takim byłam. Jak miał ochote pobyć ze mną to było dobrze a później miał inne potrzeby i ja przechodziłam na dalszy plan. Głupia byłam, że się na to godziłam, ale tamtego olałam i znalazłam fajnego i kochającego faceta

Gość ty nie wierysz i dobrze Ci sie
Wiesz, jeśli facet jest maminsynkiem i na początku to są tylko małe symptomy, lepiej uciekaj, póki sie da i póki nie wpadniesz w to bagno głębiej. Chyba że chcesz w jego życiu byc drugorzednym dodatkiem...

Albo tylko się zasłania mamusią? Ale jeśli nie to faktycznie ucekaj, bo jak dojdzie kiedyś do slubu to teoretycznie wyjdziesz za niego a praktycznie to za jego mamę.

Gość myslee
tak samo jak dziewczyny wyzej...ja wczoraj poklocilam sie z moim facetem,..wyzyl sie na mnie i obrazil mnie ,a teraz liczy na nie wiadomo co..ale ja sie nie złamie,nie napisze,nie zadzwonie.Nawet moi bliscy mi mowili mi ze za nim latam a on mnie olewa.Jest wtedy kiedy jemu to pasuje.Znalazlam ta sile,zeby powiedz dosc!! teraz ja tu rzadze:):)

no właśnie pokaż mu, że sobie nie pozwolisz na takie traktowanie, bo jak go nauczysz, że może tak robić to później już kaplica