Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemnierozumiem

co byscie zrobili ???

Polecane posty

miesiac temu mówił \\\"kocham cie\\\" ... widzielismy sie chcial sie spotkac ponownie az tu nagle przestał sie odzywac :/ zaczeły sie jakies opisy do jakiejs panienki .. hmm ale ja czuje ze ona nie jest kims waznym wiem ze jest sam ... po jego opisach widze ze nie jest szczesliwy bardzo mnie skrzywdził ale ja go nadal kocham i teraz sie zastanawiam czy napisac pierwsza zyczenia wielkanoc to taki szczególny moment napisalibyscie ??!!

Gość jajajajja
napisałabym pierwsza

Gość duperelki
nie

Gość Esk00
nie, po co ci to? są inni lepsi, świeta to zaden argument, nie pisz. Usiądź i poczekaj...

Znali sie tydzień. Myślała, ze to ten jedyny, który potrafi jeździć konno (rycerz) ale żadna szkapa go nosić nie chce i tu sie przyznać mu trudno, a ona czeka. Wieża sie pochyla od wypełnionych po brzegi łez rozpaczy... a nóż ten jedyny jej smutek zobaczy.

nie wiem nie rozumiem dlaczego tak nagle mnie olał :/ czemu to wszytsko jest takie chore i ciezkie przeciez bylismy razem prawie 2 lata :( ja gdzies w srodku czuje ze on mnie kocha hehe wiecie co jest najdziwniejsze ze raz ma status dołujacy a za chwile jest zadowolony a potem znowu smutas :|zastanawia mnie tylko ta dziewczyna i te statusy do niej :(

Gość hm..
skoro to nie przelotna znajomosc.. to albo ma za*bisty problem chlopak, z czyms tam.. albo okazalo sie ze jest niedojrzalym glupkiem :( i do tego egoista - nie mysli co Ty czujesz tylko tak o poprostu o sobie - typowy facet :P

hmm.. wiesz co tak kazdy mówi ........... ja walcze ze soba zeby zapomniec ale mi sie kurde nie udaje :( korci mnie zeby mu napisac zyczenia ale jak nie odpisze ii ustawi status do tej panny to mi chyba serce peknie :( dzis jak zobaczyłam ze mu jest zle to sie popłakałam bo mimo wszytsko to gdy jemu jest zle to ja to odczuwam i mi go zal ehh juz nic nie wiem ;(((( no ale teraz jest juz zadowolony nie wiem bez kitu nic nie wiem juz i nie rozumiem

Gość KONIK WCHODZI MIĘDZY ME UDA
ja bym tego kutafona olała! Nie wchodziłabym mu na siłę do dupy!

Gość ooooohhhhhh
..." ja gdzies w srodku czuje ze on mnie kocha "... Nie bądx śmieszna, to niewazne co ty czujesz, ważne co on czuje do ciebie, a zapewniam ciebie, że napewno nie miłość, prędzej to zrozumiesz lepiej dla ciebie :) NIE ON JEDEN NA ŚWIECIE :)