Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirelka5

znow mam dola

Polecane posty

Gość mirelka5

Od zawsze nie mam nikogo, zadnej zaufanej osoby. Zawsze zylam problemami rodziny, unikalam facetów....kolezanki, rodzenstwo ulozylo sobie zycie a ja wariuję, bo zyję wśród ludzi, gdzie nikt mi nie powie prawdy... po prostu boję się, ze mi kiedys naprawdę do końca odbije:/ Staram się nie dolować, ale boję sie, że samo logiczne myślenie nie wystarczy, bo czlowiek ma przeciez swoje potrzeby emocjonalne. Kurde, ja nie chcę tak żyć!:/:/;?

Gość mirelka5
nie umiem się odnalezc w tym swiecie, nawet nie mam do kogo ust otworzyc przeprazam, ze truję:/

Gość w temacie...........
olej tych, co Ciebie olali. Poznasz kiedyś innych ludzi, nie mozna do cholery tracić nadziei 🌻:*

Gość mośka
Mirelka,jak dobrze cie rozumiem...Tez mam dola,od pieciu miesiecy robi sie coraz glebszy i glebszy,zaczynam sie bac,ze sobie nie poradze..I tez wlasciwie nie mam nikogo zaufanego,niby wokol mnie duzo ludzi,ale czuje,ze to oni licza na mnie,a ja zawsze staram sie stawac na wysokosci zadania,pomagac innym,sluchac,doradzac,wspolczuc...Nikt nie wie co dzieje sie ze mna naprawde...Strasznie mi zle.Ale moze jeszcze cos sie nagle zmieni..?Moze jeszcze bedzie dobrze..? Tego zycze i tobie,i sobie,i wielu innym,ktorzy tkwia w cholernych dolach.Mimo wszystko...Wesolych Swiat,kochani :-)

Gość znów masz doła ....a kiedy nie
masz ? :O

Gość znów masz doła ....a kiedy nie
masz ? :O