Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malzar

RATUNKU!! POMOCY!!!

Polecane posty

Gość malzar

Proszę o radę i Wasze opinie Jestem z moim facetem 5 lat bardzo się kochamy i szanujemy.Przed nim miałam innego którego zanim zostawiłam zdążył mnie wpędzic w kłopoty. Okazało się że zajmował się kradzionymi autami. Dowiedziałam się wtedy jak przypisali mi współódział. Dostałam 3 lata w zawieszeniu i 55tysięcy grzywny.Nie powiedziałam o tym mojemu facetowi tylko razem z mamą spłacałyśmy to w ratach i był spokój. Kilka miesięcy temu przyjaciel mojego faceta poprosił o udostępnienie mojego konta, żeby mogły tam wpływać jego dochody po rozstaniu z żoną.(jest marynarzem) Zgodziłam się. Urząd skarbowy jak do tego doszedł to zablokował jego pieniądze . Pomyślałam, że spłace to co zostało z pieniędzy tego przyjaciela i tak zrobiłam. Jak wrócił chciałam mu powiedzieć prawdę ale nie było okazji, jak mu wreszcie powiedziałam o moim problemie i że spłacę go do pażdziernika to obiecał, że nic nie powie mojemu facetowi.

Gość melonal
oj dziewczyno...tak bez pytania o zgodę robisz co chcesz z cudzymi pieniedzmi?nic dziwnego że masz klopoty.A z chlopakiem musisz być szczera bo go stracisz..dziwnie żyjesz dziewczyno.....doigrasz się kiedyś jak nie zmienisz postępowania,ale nie oceniam tylko przestrzegam.Pomyśl jak w co się wkopalas...i wyciągnij wnioski

pamietaj-prawda zawsze wyjdzie na jaw...i watpie czy uda ci sie to wszystko tak dyskretnie ukryc..

Gość melonal
powiedz prawde..ulży ci i będziesz wiedziala co na to chlopak,jak zareaguje i co postanowi.I tak to cię czeka.myślę że inaczej zareaguje jeżeli sama sie przyznasz a inaczej jak sprawa wyjdzie na jaw i dowie się że cały czas był oszukiwany.A że wyjdzie to bądż pewna...kwestia czasu...Wiem ,że to trudne ale im szybciej to zalatwisz tym lepiej dla ciebie.

Gość KONIK WCHODZI MIĘDZY ME UDA
Ja bym tego nie powiedziała mojemu faciowi. Co uszy nie słyszą to sercu nie żal.

Gość melonal
zależy jak traktujesz swojego chłopaka.Jeżeli jest on tylko na chwilę to pewnie że nie musi znać wszystkich twoich spraw,ale jeżeli jest to poważny związek to.....chyba oparty na zaufaniu nie?chycialabyś być oszukiwana?chyba nie..........

Gość Słuchaj albo
zmienisz swoje życie i bedziesz zyć jak normalny człowiek, albo będziesz kręcić i zyc jak dotychczas, bedziesz miała problemy i to coraz większe, aż pewnego dnia ........... wylądujesz w kiciu ... Wybór nalezy do ciebie , powodzenia :)

Gość Dziewczyno po co
ściemniasz, bralas udział w przestępstwie i dostalas wyrok koniec kropka. Bez dowodów żaden sad nie da nikomu wyroku więc nie opowiadaj bajek, bo z wieku dzięciecego juz dawno wyroslismy. Każdy przestępca mówi tak samo jak ty, ja niewinna, wrobili mnie ... ha ha

Gość W klopoty to
ty sama się wpedziłas a nie twój były facet, to tak a propos sprostowania. Poza tym nadal się wpędzasz i warto powiedziec sobie STOP, bo nie zawsze wychodzi się cało z kłopotów ... a teraz po wyroku odsiadka murowana