Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak mi slow

JEST MI PRZYKRO

Polecane posty

Gość brak mi slow

a zaraz zabraknie i sil... :( meczy mnie moj zwiazek :( dlaczego mezczyzni mowia ze im zalezy a robia cos innego? :( jak to jest? kiedys czulam ze mu zalezy... ze tesknil... a teraz? wystarczy mu jedno spotkanie w tygodniu :( bo to praca, bo cos w domu trzeba zrobic, a to jest zmeczony? a gdzie dla mnie miejsce? jeden dzien w tygodniu i to na dodatek na 2 godziny? :( siedze tu sama i placze :( jak widze moje znajome, ktore maja naprawde kochanych facetow :( sa przy nich kiedy one tego potrzebuja... rozmawiaja, dzwoni... jest mi przykro :(

Gość brak mi slow
ale o co ci chodzi dziewczyno!!! mam problem bo kocham a czuje sie nieszczesliwa! zwiazek nie daje mi tego czego oczekuje :( dlaczego wiec kocham?

Gość tierana
Jak to brzydzą? Dlaczego? Co Ty opowiadasz?

Gość w temacie...........
zostaw go, ja mialam tylko takich facetów co to byli tacy jak ten Twój... okazalo się potem, ze kopiuję beznadziejne relacje wyniesione z domu - ojciec olewal matkę a ja wybieralam na partnera takich jak tatuś:/ a tego nic nie będzie jeśli facet nie sprawia ze czujesz się szczęśliwa

z tego nic nie będzie jeśli facet nie sprawia ze czujesz się przy nim szczęśliwa

Gość brak mi slow
a Twoi od poczatku tacy byli? moj nie :( moj dopiero pozniej... wczesniej dzwonil, martwil sie, chcial sie spotykac!!!! teraz nie wiem co sie dzieje :( mowi caly czas ze kocha, ze mu zalezy, ze chce byc ze mna,,,,, ale ja tego nie widze :(

Gość tierana
iga - a operacja plastyczna? Próbowałaś? Może nie jest tak źle?:O

Gość brak mi slow
iga masz pecha..... :O

Gość tierana
Brzydota jest pojęciem względnym. Wszystkie kobiety są piękne, tylko niektóre o tym nie wiedzą. :)

od początku tacy byli, ale wiesz trudno miec pretensje do kogos o to, ze mnie nie kocha, nie? Powiem Ci, ze lzej chyba jest rozstac się z kims kto nas nie kocha niz z kims kto nas jednak kocha:/

nie pieprzcie o urodzie i tym jakie to uroda ma znaczenie, bo nawet jak się ma urodę, to ma to znaczenie tylko wtedy gdy mozesz przebywac wsord mezczyzn a jak cale zycie się blakasz wśród bab to i tak lipa:/:/

Gość tierana
Słoneczko - nie wkurzaj się na mnie. :) Mówiłam o operacji, bo myślałam, że masz jakieś straszne blizny po wypadku. A Ty ich nie masz, więc nie jest źle. Dobra wizażystka potrafi wydobyć z Twojej twarzy piękno i podkreślić je umiejętnie. :) ...A potem możesz samodzielnie powtarzać to.

Gość brak mi slow
w temacie ---> no wlasnie! a on mi ciagle mowi ze kocha!! odmawia dzisiejsze spotkanie i mowi na koniec kocham! a ja mowie ze nie chce tego slyszec, a on ze i tak kocha!!! do dupy z tym wszystkim 😭

Gość gosieńnnka
iga.....napewno nie jestes taka brzydka....moze zlosliwcy cie otaczaja....czesto to kwestia ubioru,makijazu-i juz inna kobieta....albo zachowania-faceci nie lubia zgorzknialych opryskliwych bab...(nie mowie ze taka jestes) albo masz nascie lat a wtedy wszystkim sie wydaje ze sa brzydcy

Gość brak mi slow
halo to moj temat!!!!!!!!!!!!!!!!!! iga zaloz swoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KONIK WCHODZI MIĘDZY ME UDA
Po chuj jesteś z takim ciulem co cię olewa !? Zmienisz go na lepszy model i nie będziesz biadolić. Chyba, że dostaniesz gorszego ignoranta. Czy ty wiesz na 100 %, że on cię kocha i się tobą nie znudził?

Gość brak mi slow
pomozcie :( nie wiem co robic... jak mu powiedziec ze jak nadal bedzie tak robil, to nasz zwiazek sie rozpadnie?

Gość brak mi slow
to ze mnie kocha wiem na 100% ale nie wiem jaka jest przyczyna calego tego zachowania :( nie wiem :(

iga.--->masz pracę..czy Ty wiesz co to za szczęście miec pracę? to to doceń, jesli jeszcze nie wiesz. A jak ktoś Ci mowi, ze jesteś brzydka to pieprz to w uszy ...bo to jest chamstwo mowic cos takiego drugiemu człowiekowi i takie rzeczy mowią tylko ludzie zakompleksieni, ktorzy mówią to, zeby łatwiej im bylo znosic wlasne defekty i poczucie beznadziei . Goń takiego frustrata na drugi raz!

i wolałabys bys byc urodziwa laską, którą rwa tylko dupki liczace na sex? A wiesz, ze wiele jest takich kobiet, ktore tez nie spotkaly kogos kto by je kochal tylko trafiaja na samych fagasów-niebieskich ptakow albo zonatych chetnych na numerek na boku? Wcale nie masz najgorzej, bo moza byc piekna kobieta ktora nie zdaje sobie sprawy ze swego piekna i ona tez ma przerabane.

Gość brak mi slow
iga nie wiem czy bys byla szczesliwa.... ja czasami zaluje ze pokochalam :( :( :( a praca to naprawde sukces jak dla mnie... bo ja pracy nie moge znalezc :( jest mi ciezko i zle...

liczy się ze masz pracę...naprawdę.

Gość lisc brzozy
iga ---moze wystarczy wizyta w salonie pieknosci? ja jako nastolatka cierialam na tradzik i tez uwaana bylam za brzydka. mama zaprowadzila mnie do kosmetyczki i stopniowo blizny i krosty zaczely mi znikac. potem nieco schudlam, zaczelam bardziej o siebie dbac --i teraz jestem uwazana za ladna. mam tez meza wiec ktos mnie chcial moze z toba tak zle nie jest

Gość gosieńnnka
iga-napewno nie jest tak zle...i co to za koles ze ci tak poweidzial....interesuje cie zdanie takiego chama?????

Gość SSMMSS
wiem co czujesz, mialam tak samo. jak sie upominalam pisalam ze tesknie to abo milczal albo odpisywal po paru godzinach ze zdawkowym JA CIEBIE TEZ. w koncu napisal mu ze niestety koniec. Mialam pare takich relacji z facetami...zawsze wychodzilo tak samo..najpierw coraz rzadszy kontakt, na koncu zerwanie. przykro mi, ale faceci to gnoje!

Gość brak mi slow
zadzwonil do mnie przed chwila :( na chwile :( pytam sie dlaczego nie dzownil, a on ze nie mial czasu :( jak mozna nie miec czasu!!!! na zadzwonienie!!! przeciez nie wymagam od niego godzinnej rozmowy!!! 😭 mowie mu ze tego dluzej nie wytrzymam, a on ok, musze konczyc, zadzwonie pozniej :( olewa mnie :( ale ja boje sie zerwania :(

Gość brak mi slow
ssmmss ale ja nie potrafie skonczyc :( dawno bym to zrobila ale kocham, glupia jestem 😭

Gość smutas.....
no i wlasnie olewaja nas, a my boimy się zerwać mój przestał się odzywać tlumaczac sie problemammi, w ktore nie chce mnie pakować , nie potrafi jeszzce rozmawiac , przeprasza obecuje że sie odezwie, ale jeszzce nie teraz chyba kocham go, na pewno zalezy mi na nim, martwię się o niego chociaż mnie zlewa, ale nikt nie jest sobie w stanie wyobrazić jak cierpie

Gość brak mi slow
smutas ja sobie wyobrazam.....