Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos

Najpiekniejsze slowa jakie uslyszeliscie od partnera!

Polecane posty

Gość cos

Kocham.....slyszalam wiele razy. Kiedys bylismy na spacerze,mijala nas matka z dzieckiem i nagle tekst: Chcialbym miec z toba dziecko,byloby najladniejsze na swiecie! To bylo najpiekniejsze zdanie jakie kiedykolwiek uslyszalam od faceta,bylo czyms wiecej niz ,kocham cie.....!

Gość cos
zadnych pieknych slow?

Gość blebelebelebel
blebleble

Gość stanley z P
czyli musisz być niezłym raszplem skoro tak cie podnieca że ktoś wreszie wypalil z głupia fran ze chcialby z kims takim miec bahora.

mój ostatnio powiedział, że nasze dziecko będzie piękne po tatusiu a po mamie inteligentne i żeby tylko nie było na odwrót bo będzie brzydkie ale inteligentne jej jakie to były piękne słowa :O :O :P :P :classic_cool: bez sensu temat :O

Gość karolinka pl
to bylo juz ze 3 lata temu. chlopak ktorego poznalam 2 dni wczesniej napisal mi dluasnego smsa ktory byl tak slodki ze przechowuje go do dzsiaj bo piekniejszych slow nie slyszalam przedtem nigdy. kiedys od innego faceta w ktorym bylam zabujana uslyszalam z chcialby miec ze mna corke. to bylo slodkie ale potem zastanawialam sie dlaczego nie powiedzial ze chcialby miec ze mna dzieci????? i moj obecny mezczyzna stwierdzil kiedys ze podobaja mu sie piekne kobiety ale tylko w jednej takiej sie zakochal... i wtedy sie tak slodko na mnie popatrzyl......:)

Gość cos
bez sensu,to wy jestescie,wcale nie romantyczni!:-p

Gość xxxxxxxxxxxmzmzmzmjsjsjj
wspolczuje glupoty...