Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci naprawdę tacy są

Są tutaj takie kobiety?

Polecane posty

Gość faceci naprawdę tacy są

Miałyście dużą nadwagę, nie mogłyście znaleźć faceta, schudłyście i nagle mogłyście przebierać?

Gość żeby znalezc faceta trzeba pie
rwsze miec poukladane we łbie:o i nie zalezne to od ilosci kilogramow:o a jesli tak myslisz to wspolczucia gorace:D

Gość kalinka29
ja mialam tak,ze poznalam faceta jak bylam przy kosci-akurat utylam 6 kg-jemu sie podobalam-widocznie nie patrzyl na wyglad-chociaz brzydka nie jestem-jednak w trakcie bycia z nim duzo schudlam 10 kg i nie ma to zwiazku czy jestes gruba czy chuda chociaz mysle ze dziewczyny np mlod ktore waza 80-90 kg sa na przegranej pozycje bo tajka kobieta jest niezadbana

Gość a ja to tak
Miałam tak jako 60kg kobietka miałam naprawdę duże powodzenie, potem popadłam w anoreksję- przez cały okres na początku tylko jeden chłopak ale to była porażka miałam uspane wszelkie hormony złościło mnie wszystko itd potem po chorobie przytyłam i znowu powodzenie wróciło

Gość ktosieńka
ja mam 167cm wzrostu, jestem ładna, ale waże 75 kg i dla facetów jestem tylko kumpelą :( A nowo poznani nie zwracaja na mnie uwagi :( Ale ja im jeszcze pokaże!! :P Schudnę, tak z 10-15 kg i zobaczymy kto wtedy będzie patrzyl z góry!! Najbardziej wkurza mnie to, że jak jestem z kol (ona jest szczupla, ale troche brzydsza) to i tak jestem niezauważalna :( Nawet nie są łaskawi sie przywitać, tylko z nią gadaja, a ja jak bym nie istniala !! Ale zobaczymy za 2 miechy kto wtedy będzie górą!!

Gość carrie0
Mozemy sie oklamywac, ze faceci nie zwracaja uwagi na wyglad, ale to nieprawda. Do 21 roku zycia wazylam 73-75 przy 177cm i mimo ze jestem wyjatkowo ladna(tak mi zawsze mowiono, nawet kobiety), nie mialam prawie w ogole powodzenia. Po wakacjach wrocilam odmieniona, schudlam do 60kg, kupilam sobie fajne ciuchy(ale nie tandetne jak wiekszosc dziewczyn) i nagle sie okazalo, ze jestem jakas boginia, za ktora faceci po prostu szaleja. Ciesze sie z obecnego wygladu, ale przyznam, ze przykra jest swiadomosc, ze liczy sie tylko wyglad...

Gość ktosieńka
w zupelności sie zgadzam. Trzeba miec na prawde farta żeby trfafic na faceta co nie patrzy na wygląd. Za samo to można uznać go za ideał :P Dlatego zamierzam schudną i dac popalić wszystkim tym frajerom co udaja, żę nie istnieje!! Ja im pokaże!! Może to śmieszne lub glupie, ale za to jaka motywację mi daje!! :P Za kazdym razem, gdy chce sobie odpuścic przypominam sobie kilku facetów których szczególnie nie lubie...wiadomo z jakiego powodu...i jakos sie trzymam i nie rezygnuje

Gość kalinka29
tacy faceci sie dowartosciowuja przyladnej pewnie-mojemu mezowo sie podobam nawet jak przytyje ale jak szczupla i zgrabna jestem napewno jest zadowolony gdy inni sie ogladaja

ja akurat farta mialam i znalazlam faceta cienkiego jak zapalka wlasnie w momemcie, kiedy wazylam najwiecej bo 80 kilo. grunt to polubic siebie zanim sie schudnie bo wbrew pozorom utrata kilogramow nie rozwiazuje zadnych problemow. dzisiaj nie lubi siebie zpowodu tuszu, po schudnieciu znajdziemy sobie inny powod. pierwsze wrqazenie moze byc \"o! fajna laska\" ale jesli ta laska nie lubi siebie to drugie wrqazenie jest ostatnim. jedno co wiem o facetach to to, ze nie znosza narzekania. oni chca kobiet z krwi i kosci, do rozmowy, przytulenia, zabawy itd. zycie z osoba, ktra jest albo na diecie albo jest nieszczeliwa z powodu wygladu jest nieznosne. zreszta najpierw schudnijcie a potem zobaczcie jak jest. ja schudlam 15 kilo. cale zycie bylam gruba i nagle odkrylam, ze w lusterku jest inna osoba, dlatego narazie zaprzestalam odchudzania. musze sie do siebie przywyczaic.

Gość anulllka
hej ktosienka masz moze gg???chcialabym z toba popisac

Gość ktosieńka
mam, ale nie zwyklam dawać numeru :) a o czym chcialbyc popisac??

Gość anulllka
szkoda poprostu chcialam popisac zamirzasz sie odchudzac???w jaki sposob???

Gość ktosieńka
w sumie to juz od jakiegoś czasu sie odchudzam :) w tym czasie oduczyla sie późnego jedzenia(njaczęściej jadlam zaraz przed snem, teraz po 18 tylko woda), jedzenia slodyczy(pochlanialam je codziennie w duużeej ilości, teraz tylko raz na kilka dni, np kilka chipsów, 2 ciastka), zaczęlam ćwiczyc (staram sie codziennie, ale różnie wychodzi), nie jadam też rzeczy tlustych, splywających wręcz smalcem :P, jesli juz naprawde nie moge wytzymac to zapycham sie wodą, marchewkami :), bialy chcleb jadam, ale też jedna kromkę na kilka dni. Takie raczej przygotowanie, bo od razu to nie dalabym rady :) Teraz zastanawiam sie nad tym jaka dietke zastosowac :) Nie chce typu kopenhaska, bo wtedy na 100% przytyje :) Zastanawiam sie nad jedzeniem samych warzyw + pół torebki ryżu dziennie Warzywa w dowolnej ilości, ile wlezie i na ile będe miala ochote :P Do tego 3 l wody Acha warzywa w różnej formie, gotowane lub surowe tylko bez żadbych dodatków, ja akurat nei lubie zbytnio przypraw, soli itp więc będzie latwo :) Na tm pociągnelabym az schudne 10 kg, a potem co tydzień dodawałabym jakis nowy produkt( wszystko chude i malych ilościach) Ciągle bym troche chudla Postaram sie wprowadzic nowe nawyki zywieniowe, oczywiście szaleństwa dozwolone,a le tylko przy okazji typu impreza ważniejsza Będzie trudno jak cholera z uwagi na to, że jestem łakomczuchem, ale jak będe miala pod reką marchewki lub coś to dam radę :)

Gość ktosieńka
acha przez ten czas, kiedy odzwyczajalam sie od zlych nawyków schudlam jakieś 7-8 kilo :) trwalo to dosyc dlugo, bo jakiś miesiąc, pierwsze dwa były okropne, ale potem było już z górki :)

Gość ktosieńka
anulllka---> jak bardzo chce pogadac to podaj swoje gg to sie odezwe :)

Gość ktosieńka
chcesz*

Gość ktosieńka
dzisiaj juz lece, Ciebie tez juz raczej nie ma :P Wpadne jutro :P papa 🌼 Wesolych Świąt!! Tylko sie nie napychać!!! Skromnie!! Z umiarem!! :)

Gość minrtsabsefa
to moj gg6700904

Gość dlddddd
Nie liczcie na to, że wasze życie radykalnie się odmieni tylko dlatego, że zrzucicie kilogramy. Tak będzie pod warunkiem, że za tym będzie szła przemiana wewnętrzna. Tyle tylko że nieśmiała, zamknięta w sobie dziewczyna nie stanie się od razu duszą towarzystwa i seks-laską. To, co nazywamy atrakcyjnością, bardzo często nosimy w sobie, to jest otwartość, seksowność, zalotność. Jak ktoś tego nie ma w sobie, może wyglądać świetnie, ale facetów na pęczki jak nie było tak nie będzie. No w każdym razie ja schudłam 10 kg, wszyscy mówią, że wyglądam rewelacyjnie, zawsze zresztą byłam ładna dziewczyną, ale to nie zmieniło w żaden sposób mojego zycia ani nie przełamało mojej samotności.

Gość ktosieńka
ale ja jestem wlaśnie bardzo lubiana!! tylko chodzi mi o nowo poznanych facetów, ale tez nie wszystkich :) nie jestem nieśmiała, to na pewno nie :P zawsze się śmieje, chodze uśmiechnęta!! Tylko ja po prostu czuje , że to chodzi o moja tuszę :) Weim to i dlatego to zmienie!! Anulllka nie jestem pewna....to Twoje gg?? Odezwe sie, ale jutro, bo dzisiaj juz musze naprawde lecieć...wtedy to była taka zmyla :P Papa 🌼 I nie myslcie sobie, że jestem jakąś zakochana w sobie egoistką czy coś. Nie przejmuje sie zbytnio tym co mysla o mnie ludzi czy co o mnie gadaja. To ich sprawa. Gdyby tak nie bylo już dawno zaczęlabym sie odchudzać. Ael tego nie zrobilam bo sie sobie podobalam, teraz już trochę mniej i dletego podjęalm decyzję o odchudzaniu. Fakt, ze chcialabym dac popalić kilku zarozumialcom jest tylko dodoatkowych pretekstem, który bez mojej własnej potrzeby nie bylby wogule brany pod uwage!! mobilizuje sie tym co sie da, a niechęć do kilku typków tylko mi pomaga. Dlaczego tego nie wykorzystać :P Sorry za błędy, ale się spiesze :P

Gość ktosieńka
nigdy nie byłam tak naprawde szczupła i chce poczuć jak wtedy bym sie czuła :) Przecierz w każdej chwili będe mogla przytyc ja się sobie nie spodobam, no nie ? :P

Gość sf
ej no, a wy lubicie brzydkich facetow?? nie badzcie obludne. ja lubie przystojnych i wysportowanych facetow i nie dziwi mnie ze oni lubia tez takie kobiety. tylko tu chodzi - co sie komu podoba. bo facet ktorego ja uwazam za super, dla ciebie moze byc przecietny i na odwrot. :) i to jest fajne. ale ogolne kryteria sa takie same dla wszystkich - szczupla/umiesniona sylwetka, ladna/przystojna twarz, zadbany/-a, pachnacy,-a, dobrze ubrany/-a itp itd p.s. ja niegdy nie moglam narzekac na brak zainteresowania. mialam je gdy wazylam 10 kg wiecej i mam je nadal - choc przyznaje ze teraz wieksze :P ale to tez dlatego ze teraz moge nosic krotkie mini i bardzo obcisle spodnie a to przykuwa uwage. wiec nie marudzcie tylko do dziela! i nie dla kogos tylko dla siebie! :D