Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu

co za dziwa!!!!!

Polecane posty

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu

dzisiaj kolo 4 nad ranem przyjechala z Krakowa moja babcia. i musialam po nia przyjechac na PKP. stoje sobie stoje kolo kas i podchodzi do mnie dziewczyna i mowi= "spieprzaj stad, to nie Twoj rejon". zamurowalo mnie!!! jakas dziwa pomyslala ze stoje i czekam na okazje. czy porzadna dziewczyna nie moze sobie stac na PKP rano i czekac na babcie???? niech zrobia dla tych wszystkich dziw wielkie burdele i niech tam sie mizdrza. bo ta cala sprawa mnie naprtawe zszokowala. megaaaaaaaaaaaaa

Gość multimilioner
to się w głowie nie mieści..

Gość w jakim to bylo miescie

Gość zastanawiam się jak musiałaś
być ubrana i umalowana, że cię za pospolitą dziwkę wzięła ;)

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
w miescie poznan. dziwne to jest bo ogolnie nigdy nie pomyslalabym ze w poznaniu jest problem z dziwami na PKP. ale nigdy nie bylam tak rano. jaki facet bedzie szukal dziwki na PKP??????

Gość no np.
Idealista z marsa

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
motyla noga no pisalam przeciez ze jestem porzadna dziewczynka. bylam ubrana normalnie-jeansy i plaszczyk. umalowana nie bylam w ogole bo o 3 nad ranem to mi sie nie chcialo.

Gość lu_netkaaaaaaaa
uuuu... dobrze, ze ja nie musze tam bywac... swoja droga jak bylas ubrana? a jk ona?

Gość miika
Ja kiedyś czekałam na stacji na chłopaka i jakiś kolo starszy elegancko ubrany, podszedł do mnie i zapytał ile kosztuje....no wiecie... zamurowało mnie... i to był szczecin. Masakra:O

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
a ona byla ubrana w gruncie rzeczy tez normalnie- nie miala zadnych oczo**bnej spodniczki ani nie byla umalowana jakos wyzywajaco. taka tam laska..

Gość lu_netkaaaaaaaa
powiedzials babci? :P

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
pisze to Wam dlatego ze w tamtym momencie poprostu glupio sie poczulam, zamurowalo mnie i nie wiedzialm co zrobic. powiedzialm jej tylko ze napewno konkurencji jej nie zrobie bo czekam na babcie. ona sie tylko usmiechnela i poszla. ale kto chcialby dziwencje z dworca????

Gość lu_netkaaaaaaaa
rzeczywiscie koszmarne, wspolczuje :O

Gość lol i rotfl
u góry masz odpowiedz kto by chciał :D :D :D

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
babci powiedzialam i sie tylko smiala. wiem ze to moze byc smieszne ale jak sie jest w takiej sytuacji to juz mniej... :)

hehe, ja sama pamiętam jak wracałam kilka lat temu z rozmowy kwalifikacyjnej, obtarly mnie buty, wiec usiadlam na chwile na lawce na plantach zaraz przy barbakanie w Krakowie... w przeciagu 10 minut, bo tyle dalam nogom odpoczac, podeszlo do mnie 4 facetow pytajac ile biore:-o no porazka, wsciekla wzielam szpilki do rak i ulotnilam sie z predkoscia swiatla:-o wiec jak widac nie tylko dworce innym razem zwyczajnie czekalam na busa zaladowana torbami i tez jakis menel do mnie podszedl a potem jakis stary buc kiwal do mnie glowa (czyt-wskakuj do mojej fury zabawimy sie) z auta , no porazka. dodam ze nie ubieram sie jak zdzira, brzuch piersi przkryte, w spodniach bylam a nawet jesli w spodnicy( pierwsza syt. z lawki) to i tak dluzszej bo niem am w zwyczaju sie obnazac. porazka:-o

Gość bli ble blu
Niezle rzeczy... Mojemu koledze w ubikacji na PKP pewnien jegomosc jak widzial go siusiajacego, to zaproponowal, ze zrobi mu loda :D Moj kolega byl w ciezkim szoku!!!

Gość mala bejbe
na mnie to tylko samochód raz zatrąbił jak szłam na przystanku :/ a moja siostrę jeden facet pod Domammi Centrum zapytal czy chce sobie dorobić....:P

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
aha przypomniala mi sie bardzo podobna sytuacja. jak ktos zna poznan to bedzie wiedzial o co kaman:D moja kolezanka czekala kiedys na inna kolezanke na ulicy Nowowiejskiego chyba. w kazdym razie tam jest stare kino minoga itd. dodam ze byl pt czy sobota po2 w nocy. i podszedl do niej facet po 40 za ile bierze... znam to z opowiesci wiec nie wim jak sie skonczylo. w kazdym razie smutne.

no i patrzcie co sie dzieje:) wyglodniali ludzie chodza): i obcym proponuja hehe swego czasu mialam konta na sympatii i fotce ale dalam sobie spokoj bo propozycji sponsoringu bylo od groma mimo, ze pisalam w opisie ze takie rzeczy mnie nie interesuja, jak widac niektorzy nie maja nie tylko kultury osobistej ale tez miewaja problemy ze skladaniem literek:]

Gość alicja z krainy nieczarow
do mnie tez na fotce walili mimo ze tez mialam w opisie ze mnie to nie interesuje, dramatosek:-o zbokow wszedzie od cholery, nie wspomne o obcokrajowcach

na Nowowiejskiego, to moja znajoma tez jedna profesjonalistka wyzwala hehe i powiedziala, zeby buty zmienila, bo te sie do pracy nie nadaja, ale sie usmialam ;)

Alicja... o obcokrajowcach to mi nawet nie mow, to dopiero zboki, wpadaja na holiday\'e do PL bo opinie mamy taka jaka mamy, napija sie za grosze, a co druga polka dupy da i to za kilka drinow, to dopiero smutne:-o

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
wszystkie dziwki powinny siedziec w domach publicznych. a nie chodzic po ulicach czy stac po rowach. mam nadzieje ze juz nigdy mi sie taka sytuacja nie powtorzy... pozdrawiam :D

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
no ulica Nowowiejskiego albo plac Cyryla tam jest duzo tych panienek.

Gość krakow to warszawska
plac biskupi, dworzec i w sumie co druga uliczka i knajpa:-o ooo jeszcze topolowa

ale na dworcu w poznaniu to jeszcze dziwek nie widzialam, a moze sie dobrze maskowaly hehe ;)

no tak zgadza sie, warszawska kolo polibudy, topolowa, biskupi to glowne \"sciezki\" \"dam\";-o

bebek to sie ciesz ze nie widzialas, jeszcze by ci dotlukly ;-) wiesz, walka o rejon i te sprawy, pilnuja dziewki swego;-)

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
a jezeli chodzi o obcokrajowcow to predzej laski za granica sie wydupca niz w PL z obcokrajowcem. niestety w zeszle wakacje bylam we wloszech z chlopakiem i poznalismy 2 dziewczyny z Polski. mialy kolo 20lat. caly czas skakaly za wlochami a dodam ze jedna byla zareczona i pokazywala nam nawet swoj pierscionek. co za czasy hehehheehe:)