Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

netefilka

Wszyscy dookoła mnie zakochani. Tylko ja jedna sama. Czy ktoś tak jeszcze ma ?

Polecane posty

No same pary po prostu :O do ludzi wychodzić trzeba ale jak to, jak się czujesz tak dziwnie :O tu się całują, tam przytulają... a Ty kochasz tego, co Ciebie już nie :) ale życie jest piękne, prawda ?

Ja mam tak samo, ale jestem facetem :) Jeszcze teraz mam \"nerwa\" bo siostra ze swoim \"lubym\" przyjechała na święta i ciągle mi przed oczami się obsciskują, a teraz to już nawet słyszę że z pokoju dochodzą inne dźwięki ;) Ale co zrobić, trzeba czekać na swoje chwile szczęścia.

netefinka niestety tak to juz jest ze jedni maja ta mozliwosc aby sie cieszyc z bliskoci drugiej osoby a inne nie ;( ps.; śliczny wierszyk

Gość ludziki nie przesadzajcie
troszkę z tą wszechobecną miłością wcale nie ma aż tyle par, poza tym jak człek samotny to ma wzrok wyostrzony na zakochane pary;)

Gość tyuio
zakochanych duzo duzo sa tak zakochani ze nie maja czasu siedziec na forum :) a ja chche sie zakochac taka delikatna i piekna wiosne mamy tego roku

jak ktos jest pasztetem, na dodatek strasznie zakompleksionym to albo musi zmienic swoj wyglad, zadbac o siebie albo zmienic podejscie do siebie i nie robic z siebie ofiary moze wtedy Wam sie poprawi ;-) no chyba, ze jestes na prawde gruba kobieta bez oznak kobiecosci to wtedy raczej nic Ci nie pomoze

Gość tyuio
ostry komentarz ;)

Gość tyuio
tym bardziej że jestem pasztetem ;)

Gość tyuio
heeheeheh oj tym mnie nie zmartwisz nie narzekam na powodzenie, wiecej prowokacji mam anileska cierpliwosc.

Gość fan pasztetu
a ja tam lubię pasztet :p

może i ostry ale nie oszukujmy sie samemu jest sie zazwyczaj jak cos nie tak jest z nami albo wyglad albo osobowosc jak sie jest brzydkim to na prawde ciezko to zmienic, co innego jak jest sie zatluszczonym wielorybem - odrobine checi i tluszcz mozna przerobic na tran :classic_cool: co do osobwosci to nad tym takze nalezy pracowac. a nawiasem mowiac osoba ktora bardzo dlugo jest sama MUSI ZDAWAC SOBIE SPRAWE ze cos nie tak jest z nia albo jest brzydactwem albo ma niepokolei w glowie ...

Gość agusia----agnieszka---italy
ja w liceum bylam uwazana za brzydka z powodu tradzika. poszlam do kosmetyczki i pomoglo:))

Gość fder
sama sie uwazalas za brzydka..

Gość tyuio
no fakt, racja a ja chce sie zakochac ale sprawa jest taka ze kreci sie ich tylu ale zaden nie odpowiada nie ma tego czegosc, sprawa seksu zaden problem, ale tak sie zastanawiam wole juz byc sama przez jakis czas, takie zycie singileka jest ok ale do czasu. wspolczuje takim osobom ktore miesiacami, latam sa skazane na samotnosc, moze to rzeczywiscie powod zeby popracowac nad soba

Gość kolorkowa23
Nie zgadzam sie Michu Nie uwazam siebie za jakas brzydule w glowie, wydaje mie sie ze mam raczej poukladane Mam powodzenie u mezczyzn ale nie moge odpowiednio trafic!:( wiec wciaz jestem sama...

Gość agusia----agnieszka---italy
Uwazalam sie za brzydka i inni tez chyba nie widzieli we mnie zbyt atrakcyjnej dziewczyny bo za czasow liceum jakos nie pamietam tlumu wielbicieli:)) Tk na powaznie frustrujace jest chdzenie z krostami w takim okresie ze sie chce akurat podobac. jeszczew liceum zaczelam chdzic po lekarzach, kosmetyczkach i zmudnej pracy pozbylam sie krost. zaczelam bardziej o siebie dbac, zmienilam garderobe i nabralam pewnosci siebie choc to tez proste nie bylo. jednak oplacilo sie. dzis na samotnosc nie narzekam a meza poderwalam ja:))

Gość tyuio
trądzikowi mowimy STOP ! i oto droga do szczeliwego bycia i zakochania sie

Gość kolorkowa23
Ja tez w LO raczej nie mialam powodzenia, zreszta wtedy nie mialam tez czasu na zadne sympatie, do tego dochodzila moja niesmialosc... Dopiero na studiach tak naprawde zapragnelam kogos miec, zmienilam fryzure, styl ubierania, zaczelam sie nawet usmiechac do nieznajomych;) choc latwe to nie bylo:D ale jakos sie zakochac nie moge:(

Gość tyuio
moze za duzo w domu siedzisz albo nie tak sie usmiechasz ? ;) zartuje. Szczerze nie potrafie tego zrozumiec jak mozna byc samotnym caly czas. Wykluczam tylko jeden przypadek jezeli ktos jest samotny z wyboru. Ale cala reszta !! jest tylu samotnych ludzi i jakos dogadac sie nie moga ze soba jak to tak ?

Gość kolorkowa23
wlasciwie moja samotnosc jest moim wyborem bo wole byc sama niz byc z kimkolwiek pozostaje mi jedynie miec nadzieje ze kiedys trafie na takiego, w ktorym sie zakocham...

Gość tyuio
a nie lepiej sie zakochiwac tak czesciej niz raz i pozniej miec porownanie i wybrac tego wymazonego ktory dal najwiecej satysfakcji ? jak najwiecej doznan

Gość tyuio
lepiej porównać 100 penisów i wybrać najlepszego

Gość tyuio
kto to znowu nie no !! ludzie juz tam odrazu porownywac penisy a nawet jesli kota w worku nie kupuje

Gość tyuio
myślę wyłącznie cipką

hahah a niech strace jestem czarna !!! cwaniaczku z miodem w uszach ujawnij sie

no i pojawila sie podszywac i topik upadl ładnie ładnie

Gość guguugu
upadł bo nie jesteś dziewicą

Gość kolorkowa23
tyuio - chodzi o to, ze ja nie chce takich doswiadczen! chce sie zakochac i juz... raz, na zawsze