Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fergie007

SZKOŁA STWEARDESS

Polecane posty

Gość fergie007

Słuchajcie znam dwa jezyki hispzanki i angielski ale na studia si enei zdecydowałąm a mam miesiac na wybor . I chciałą bym pojsc lub zrobic kurs do szkoły stweardesss ale nei wiem gdzie sa takei szkoły , ile trwaja , czy to kursy czy studia , ile kosztuja , jakei maja wymagania . jesli znacie si ena tym błągam piszcie :) pozdrawiam i dziekuje

Gość fergie007
HALO

Gość fergie007
A jakie inne firmy lotnicze funkcjonuja opruc z Lotu bo słszłąm ze w Locie sie słabo zarabia..

Gość fergie007
Ponoc w Locie dobra stewardesa ze starzem zarabbia koło 2500 a w innych nawet po 8000 zł....?

Gość no cos tyyyy
1,500 po kilku latach pracy i to w LOCIE.8 tys dla stewardessy? chyba oszalalas

Gość kasienka.m
fergie sluchaj ja Ci powiem ale potwierdz jeszcze gdzies te wiadomosci bo moga byc niepewne. a wiec musisz znac jezyki-im wiecej tym lepiej. 2 minimalnie. angielski obowiazkowy. musisz miec odpowiedni wyglad- tzn nie mozesz byc za gruba, za niska ale za wysoka tez nie. najlepiej do 175cm wzrostu. ja jestem niestety za wysoka. musisz byc mila przyjazna zawsze sie usmiechac. no i oczywiscie przejsc kurs na stewardesse ktory mysle nie jest trudny. najlepiej nie szukaj w locie tylko na googlach wpisz i Ci znajdzie. kurs w locie mozesz zrobic ale prace polecam juz w innych firmach. pamietaj ze to nie jest tak fajna praca na jaka wyglada- z dala od rodzxiny i caly czas w podrozy. powowdzenia:)

Gość Fergie007 I have only one
question. Why do you want to be a stewardess? Please, justify in English.