Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odmierzam czas

uciec, ale dokąd...

Polecane posty

Gość odmierzam czas

Otworzyłam rano oczy i pomyślałam że to właśnie dzisiaj jest ten cholerny dzień, w którym powinnam coś zmienić.

Gość duperelki

Gość duperelki
tak, to dobry czas na zmiany...tylko czy ucieczka cos zmieni? kto madry powiedzial ze czlowiek sam od siebie nie ucieknie, wiec...od czego chcesz zaczac ? :)

Gość odmierzam czas
Moi rodzice mają mnie za nic. Do tej pory udawałm, że mnie to wogóle nie rusza, ale to strasznie boli gdzieś w głębi serca. Zasatanawiam się tylko dlaczego oni tak się zachowują co ja im takiego zrobiąłm? Mam 25 lat kończe w tym roku studia mam pracę.A dla nich jestem totalną idiotką, która do niczego się nie nadaje. Mam tego dość. Wyprowadzam się - powiem im to dzisiaj. Jeśli wystarczy mi odwagi...

Gość duperelki
pewnie oni tez byli tak traktowani, wiesz mam na mysli te kregi zla ktore obejmuja kazde nastepne pokolenia rodziny...nie wszystko musi miec przyczyne w tobie, pamietaj o tym....dobrze ze sluchasz siebie, nie wolno dac sie zgnoic

Gość a nie prosciej
porozmawiac z nimi i powiedziec co czujesz? i rzucic ze rozwazasz taka mozliwosc?

Gość odmierzam czas
wiem ze wydaje się, prościej porozmawiać. Tylko takich rozmów było już bardzo wiele. Przeważnie kończyło sie wyzwiskami w moją strone i moimi łazmi. A oni doskonale się bawili.

Gość taka sobie chora
Zostałam na świeta w domu bo jestem chora, moi rodzice też są na mnie źli i mają mnie za nic, nawet mój chłopak wyjechał sobie na święta i nawet się nie odzywa, nic widać go nie obchodzi że jestem sama.Też mam 25 lat i też mam zamiar się wyprowadzić, też kończę studia tyle że nie mam pracy, ale wierzę że znajdę, poza tym mam trochę oszczędności i mam nadzieję że starczy na jakiś czas. Odmierzam czas------->rozumiem Cię w 100%.

Gość odmierzam czas
I znowu będe tą najgorsza, która wymyśliła sobie wyprowadzkę jak ma piękny duży dom. Ale powiem wam, że może jak zostanmą sami we dwoje to uświadomi sobie, że źle postępowali.

Gość taka sobie chora
Ja myślę że sobie nic nie uświadomią tylko jeszcze powiedzą że na strość nikt im nawet szklanki z wodą nie poda-tak przynajmniej mówią moi :(

Gość odmierzam czas
pewnei tak bedzie ale mam to gdzies. Nie mam ochoty zmarnować sobie życia.

Gość charper
Jak nie ma sie problemow,to sie je wymysla.

Gość odmierzam czas
no własnie kto sobie wymysla problemy...?

Gość charper
Podaj przyklady dolowania ciebie przez rodzicow .Ocenimy ,czy nie fantazjujesz.

Gość odmierzam czas
Przykładów możesz miec całe mnóstwo. Wiesz oni porpsotu uwielbiają mnie poniżać, obrażać najlepiej jesczze przy kimś. Ostatnio np. robili sobie imprezę dla znajomych było ok 14 osób. Ja postanowiłam się ulotnić z domu. Więc jak zaczęli sie schodzić to zebrałam się do wyjścia. Oczywiście tzreba było się przywitać, żeby nie było nie kulturalnie. Więc wszystko bardzo miło znajomi rodziców, których widzę od czasu do czasu. Jedna przyszywana ciocia pyta mnie jak na stdiach jak w pracy, kiedy się bronie itd. Wiec jej grzecznie odpowiedziałam. Padło zdanie, że w tym roku będę pani mgr i gratulacje. Na co moja matka mówi, że to czy się obronie to kwestia czasu, ale znając moja inteligencje napewno mi sie to nie uda. Studia, studiami ale na obronienie pracy za głupia jestem.

Gość odmierzam czas
A teraz wyobraz sobie ze twoja matka mowi tak o tobie przy ludziach.

Gość odmierzam czas
W tamta sobote byłam na zakupach, chciałam kupic sukienke. Jestem w przymierzlni - wychodze, a moja matka mówi: "Oooo, wyglądasz jak kurwa...!" Nie musze chyab dodawać, ze nie byłysmy w sklepie same....

Gość charper
Zapytaj sie wprost o co im chodzi .Mieli jakies inne bardziej ambitne oczekiwania w stosunku do ciebie.Studia,praca to i tak duzo.Moze to jakas ich poza.A kim sa twoi rodxzice?/

Gość charper
Chyba zmyslasz jednak .Co to za jezyk twojej matki ?Rynsztokowy.Napewno wiesz o co chodzi rodzicom.

Gość odmierzam czas
Prowadzą swoja firmę. Wiesz naprawdę nie raz, ani nie dwa pytałam co jest nie tak. Odpowiedz - wszystko. Nie jestem jakimś debilem. Kończe studia - administrację. Mam stała pracę w urzędzie. Oprócz tego zrobiłam studia podyplomowe. Od czasu do czasu robię tez projekty do agencji reklamowej - bo bardzo to lubie. Od momentu ukończenia liceum byłam niezależna finansowo- pracowąłam, dawłąm korepetycje itp. Więc co moge wiecej zrobic?

JA NP. CHORUJE OD 4 MIESIECY NA MIGDAŁY I PRZY TYM LEKKA GORACZKE, CZASAMI JEST LEPIEJ RAZ GORZEJ ALE NIESTETY OD KILKU DNI JEST GORZEJ WIEC ZOSTAŁAM DZIS W DOMU, NIE POJECHAŁAM DO RODZINY NA SWIETA, TO MOI RODZICE POWIEDZIELI ZE MAM ICH GDZIES I ZE ZMARNOWAŁAM IM SWIETA :(

Gość odmierzam czas
raz na pytanie o co chodzi - usłyszałam ze o to ze sie wogóle urodziłam...

Gość charper
Nie domyslasz sie o co chodzi.Nalegaj ,by powiedzieli co to znaczy wszystko.