Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaciekJunior

KOBIETY CO WAS KRęCI ? PROSZE ORYGINALNE WYPOWIEDZI WAZNE !!!!

Polecane posty

:) HMMM ... chciałbym dowiedziec sie czego wiecej o kobiecych fantazjach. :) cos interesujacego bo te nędzne tematy mnie dobijaja na tym forum. kos sie ze mna zgadza ?? :) odpisze tylko na inteligetne posty ( faceci dowidzenia !! )

Gość fder
najlepsza jest fantazyjna smierc..

Gość Młody Sexowny
życie to sex

Gość tyuio
co mnie kreci hymm ;) teraz np jak siedze w pracy i dostaje szału, mam takie kosmate mysli i chcialabym sie kochac na najwyzszym pietrze wierzowca gdzie cala jedna sciana to szklo i widok na miasto noca, chce zeby bylo zimno i takie tam w ogole az mam rumience wiecej nie powiem

Gość tyuio
zaraz sobie zrobię dobrze ;)

bardzo ciekawe o to mi chodziło wreszcie cos dla ludzi :) ostatnie pietro jest ssuper widok zapierw dech w piersiach ale z czasem mozna sie przyzwyczaic i nie zrobi to juz wiekszego wrazenie i zaczynasz szukac czegos co cie uspokoi lub zaskoczy zeby osiagnac ...

Gość plażowiczkaNaPołudniowejPlaży
a mnie kręci karuzela :-) pozdrawiam świątecznie

to super ze teoria napisała ze krecija tylek jej faceta to bardzo wazna czesc naszego ciała i bardzo o nia dbamy zebyscie miały na co popatrzec

łeeee czyli tyłek nieciekawy ?? :P a tak na poważnie to mnie kręci ryzykowny seks tzn taki, że ktoś może nas przyłapać :P dlatego też mieliśmy przyjemność robić to w pewnej instytucji państwowej (w wc oczywiście) , na uczelni (też w wc) i innych dziwnych miejscac :classic_cool:

Gość tyuio
prosze mi sie nie podszywac bo zorbic sobie nie moge dobrze, a tak poza tym od czego mamy fantazje samą w sobie wyobraznie ? :) trzeba byc kreatywnym. Tak powaznie mam ochote na nietypowe doznania to takie oderwanie od rzeczywistosci to mnie wlasnie kreci

Gość tyuio
to dobrze ze rozumiesz :) kazdy ma swoje pojecie "nietypowe" "szalone" Fajna sprawa z tymi fantazjami, im wiecej przezyjesz, doświadczysz tym bardziej kolejne twoje wymysly beda zwariowane nietypowe. A ze tu gdzie mieszkam nie ma zbytnio wierzowców musze poszukac innego wyjscia

Gość jakasssssiaaaa
to co mnie kreci jest wyjatkowo niemoralne chciała bym podzielic sie tym ale nie wiem czy podołam bo administrator forum pewnie ocenzurował by mój tekst :) chce aby moj facet był słodki i tyle sie domyslcie reszty napiszcie cosik pikantnego to ja tesh sie odwaze bo narazie tylko skromnie o fantazjach które sa w kazdej kobiecie i meżczyznie wesołych ....

Gość tyuio
dobra ja pisze wstep :) to tak jak gra wstepna ;) zapowiada cala reszte .(ale ja dzisiaj mam kosmate mysli jej)

zrobimy tak kazda fantazja to bedzie jeden rrozdział podzielimy to na dwa tomy ( kobiety o sobie ) i meżczyzni o sobie ludzie piszcie to bedzzzzzie hit wszyscy bedziemy autorami nie macie ochoty czegos osiągnąć wyzwolcie swój uumysł

Gość tywer
najpierw proponuję kąpiel żeby ciała były pachnące

bardzo dopsze ale to troche krótkijak na 1 rozdział moze jakas fajna kobieta to by rozpisała na czeci pierwsze

Gość fder
no to zaczynamy ..Jak chcielibyście umrzec w najbardziej wyrafinowany sposob? Oderwanie głowy ?MOze inaczej?

Gość fder
tylko że one bez majtek chodzą:p

Gość rtn
Rozbieram Cię ze skromnego stroju Pieszczę twoje ciało palców opuszkami Przy tobie serce mam w przekroju Rozpalam Cię ciepłymi słowami

Gość lolkaaaa
no wiec macku zaczynasz taki temat a sam nic nie mowisz ja bym chciała poznac najpierw twoje brudne mysli zeby moc sie dostosowac pewnie ze sie dołacze do ksiazki. noge nawet na okaładce byc na golaska z przodu przodem z tyłu tyłem co wy na to kobiety piszcie o fantazjach to jest super moze komus to pomoze

Gość fder
smierć jest piekna zycie jest piekne ..CZego chciec wiecej?

Gość tyuio
Na poczatek musi być cytat zeby jak juz zatracimy sie w tych szalenstwach nie zalowac ;) Kazdy rozdzial bedzie podzialony na rozne zagadnienia np fantazje seksualne on bedzie najobszerniejszy znaja wasze upodbania, fantazje kulinarne i tak jakos sie rozkreci

widzisz ja tu nie jestem anonimowo jak wiekszosc tylko widzisz imie i nazwisko wiec jak co to podaj maila to przesle ci co nieco i sie zastanowisz dziex za post rtn oby tak dalej

Gość rtn
jestesm laska z odzysku ..Call me easy girl