Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalalal......

Ech moja kolezanka pojechala do wloch na wakacje i oznala

Polecane posty

Gość agusia----agnieszka---italy
Ja pracuje w zawodzie:)) i nie musze byc utrzymywana. ale dzieki pomocy finansowej mego meza moglam ukonczyc dobre studia. teraz dzieki temumoge sama dobrze zarabiac:))

Gość popieram Michu
ale zarabiasz sama i bedziesz mogla zyc na poziomie ktory sama sobie zapewnisz, ja mam na mysli pustaki co nic w zyciu robic nie chcea tylko lezec na lozku caly dzien, i czekac na faceta kiedy przyjdzie by dac mu tylka czyt. sprzedac za nowy ciuszek

Gość agusia----agnieszka---italy
Zgadzam sie ze takie co nie pracuja i llicza jedynie na kieszen bogatego meza to mozna nazwac materialistkami. Tylko ze szukaja ogolnie dzianego goscia niezaleznie czy obcokrajowiec czy nie.

Gość POLACY GOLASY
OD tego huje jestescie zeby DOM utrzymac i rodzine !!!!!!!!!!! caly swiat sie z was smieje!!!!!!!!!!!!!!!

Gość popieram Michu
lecz swoje kompleksy gdzie indziej widac ze cie nikt nie kocha i nie pokocha

Gość Dlatego mam meza
szwajcara, dziwie sie GLUPIM Polkom ktore wiarza sie z zapizdzialym , niedomytym Polakiem, ktory mysli ze bedzie mial darmowa matke do swoich dzieci, kucharke, sprzataczke i jeszcze do roboty wyrzuci , BO sam nieudacznik nie potrafi zarobic na dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Frajerzy Polki znaja swoja wartosc i te lepsze was osrac nie chca!!!!!!!!!! Takze macie maszkary ktorym wszystko jedno kto je zechce TAKA PRAWDA!!!!!!!!

Gość popieram Michu
wg ich schematu: facet zarabia kobieta w domu rodzi, wychowuje, gotuje, sprzata, tyje itd. i nosa za plot nie wystawia bo facet nawet zakupy przynosi, aha no i daje dupy wedle zapotrzebowania samca. oto schemat tradycyjnej wloskiej rodziny, wiem bo widzialam

Gość KOBIETA JEST PO TO ZEBY
lezec i pachniec zrozum debilu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma byc oparciem , matka i zona dla swojego meza ! A nie ma isc do roboty !!!!!!!!!!!!Kobieta ktorej nie dasz utrzymania i nie zapewnisz bytu nigdy cie nie bedzie szanowac , popatrz na poczatki swiata do czego zostakla stworzona kobieta a facet , kto dbala o dom .. Nie wypowiadaj sie NIEUDACZNIKU ZYCIOWY jak nie znasz podstaw historiii

Gość popieram Michu
podstaw historii.... hehe... dobre

Gość popieram Michu
a co zrobisz jak przestaniesz juz pachniec albo znudzi sie twoj zapach i juz nikt nie bedzie chcial cie wachac? Zyciowy nieudaczniku hehe

Gość zgadzam sie POlacy
Nie dosc ze nieatrakcyjni fizycznie , przyglupy , nie dbajacy o higiene , najbrzydsze zeby na swiecie !!!!!!!!!!To jeszcze mysla ze kobiety tyrac beda!!!caly swiat z nij leje ze Polki piekne kobiety stanowia lakomy kasek dla niemcow, francuzow, wlochow ...

Gość popieram Michu
pozdrawiam! a wy meterialne dziwki do lozka! bo pan wola!

Gość Co zrobiejak sie znudze
Juz ci mowie , wezme rozwod z czego polowa dla mnie , bo ja nie frajerka zeby tyrac albo golasa brac ..hahahah.A ty bedziesz tyrac , zmarszczki osacza twa twarz facet zostawi cie gola i wesola z bachorami i ccococococo?Kto mysli ? a kto zyje wyobraznia?Pewnie gruba i brzydka jestes, dlatego wzielas co cie chcialo ,gdybys byla ladan mialabys wybor a tak masz co masz czyli GOWNO

Gość a ty do roboty
bo do 1 nie starzcy do gara wlozyc!!!!!!!!!!!!hahahahah plebejska sciero , nie dosc ze brzydka to za darmo daje to jest dopiero tandetna kurwa ;-)

Gość Atrakcyjna kobieta ma
Wiekszy wybor , niz przecietna , swiadomiie wykorzystuje swoja urode, a faceci zazwyczaj bogaci , chca miec ladna , zgrabna partnerke .Pracuja zazwyczaj skromne i przecietne kobiety .TE super albo sa modelkami albo zonami milionerow .TYlko milioner nie wezmie byle czego , stad roznica pomioedzy materialsistka a nie materialistka...

Gość tez bym tak chciala.....
Miec bogatego faceta , chyba nie ma na swiecie kobiety co by biedaka chciala

Gość aga-jago-jaga
to normalne ze kazda kobieta szuka stabilizacji. im facet ma wiecej pienidzy tym wieksza stabilizacjie jest jej w stanie zapewnic - stabilizacje dla niej i dla rodziny. I tym bardziej wychodzi na zaradnego. Niestety polscy panowie zle na tym tle wypadaja przy zagranicznych panach a do tego uroda tez nie grzesza.. Ja mam meza obcokrajowca, teraz juz pracuje ale poniekad dzieki jego wsparciu finansowego. oplacil mi studia i dal mozliwosc rozwoju. Polaka nie tylko by nie byloby na to stac ale i jeszcze by sam mial pretensje o to ze nie starcza do pierwszego i z tego powodu by wypominal. wogole zadnej uciechy z zycia. mam kolezanki w polsce i widze ich zycie - ledwo tyraja. praca- dom i wieczne oszczedzanie. aich mezowie maja je za kucharki i gospodynie i nic wiecej. dziekuje za takie zycie. wole cudzoziemca.

Gość ca va passer...
drodzy mezczyzni wkrotce i tak wyginiecie nie sie o co bic...naukowcy stwierdzili, ze meskie zarodki sa slabsze i czesto przegrywaja juz na starcie...jesli jedyne co macie do zaoferowania kobiecie to tylko Wasza kasa to marnie z Wami..

Gość ca va passer...
a Ty Michu sam jestes szmaciarz skoro tak sie wyrazasz, i zal mi twojej dziewczyny. dom, dzialka..to za malo dla madrej kobiety zeby trzymac sie czyjejs dupy cale zycie

Gość ca va passer...
aga joga skad pochodzi twoj maz?

Gość aga-jago-jaga
pochodzi ze srodkowego regionu wloch - umbria

Gość ca va passer...
jago jaga mialo byc:)

Gość ca va passer...
no i bardzo dobrze, Polak to mysli, ze jak juz ci da dach nad glowa, to powinnas mu do konca zycia byc wdzieczna, gotowac, prac, sprzatac, a on laskawca lezy na kanapie..Prawda jest taka, ze kobiety malo zarabiaja, gdyby bylo inaczej to by nie czekaly na "panska laske"...

Gość ca va pas la tete
no Polki kobiety, jak kobiety, tylko za bardzo pupcie im rosna po 30, faceci niby o zeby nie dbaja i higiene, a Poleczki rosna w biodrach oj rosna...gdzie Wy te piekne widzieliscie po 30?? kazdy piekny i fajy jak czegos chce, tak, ktos napisal Polki to latwy kasek dla obcokrajowca, oczywiscie...latwy pod kazdym wzgledem, za forse dadza wszystko..