Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysssunia00

mastrubacji stop

Polecane posty

Gość sysssunia00

od dzisiaj koncze z mastrubacja. chyba sie uzaleznilam... ciekawe ile wytrzymam bez pieszczenia swojej malej;)

Gość grani
a szkoda to takie fajne

Gość jak nie masz chlopaka
to nie rezygnuj

Gość glista
Ja też kończe bo już powoli zapominam co to są pieszczoty faceta. Lepiej sie sama umiem zadowolić ale chce żeby mi było przyjemnie jak mój mężczyzna mnie pieści, żeby mi było tak jak kiedyś...

Gość ale ty masz chlopa
ka wiec to co innego.Jesli ktos ma partnera i sie masturbuje to jest nienormalny ..

Gość grani
glista to znajdź takiego faceta co doceni i rozpali Twoje ciało!!!

Gość grani
i znów ktoś z ligi się znalazł a może powiesz jeszcze, że przed ślubem z chłopakiem też nie wolno?

Gość glista
Ale ja uwielbiam się masturbować a mój chłopak też potrafi mi sprawić przyjemność tylko kiedyś było lepiej, zanim sama zaczęłam robić to... Ale muszę z tym przestać bo po tym mam mniejszą ochotę na niego bo sama się zadowalam kiedy chce

Gość kwazi
seksu nigdy za dużo

Gość sysssunia00
faceta mam. ale od niedawna. i chce skonczyc z tym mmm przyjemnym nałogiem ale nie moge . myslalam ze jak powiem koniec to koniec ale zawsze jak mnie nachodzila ochota a jego nie bylo bo gdzies wyjechal to... ;);)

Gość co sobie mam żałować
jak czytam w łóżeczku książeczkę pakuje sobie wibrującą kuleczkę od małych wibracji zaczynam jak kończę to skacze pierzyna wieczorem jak siedzę przed monitorem to bawię się też takim mały wibratorem palcuje zawsze na klawiaturce a zabaweczką w mej małej dziurce i nigdy jak mam szaloną chcicę nie wychodzę na pełną ludzi ulicę by mnie na swoje języki nie wzięli i jakiejś brudnej łatki nie przypięli Wszelkie prawa zastrzeżone Copyright by ©co sobie mam żałować :P :D