Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoczyca***

CZY BEDZIECIE CHODZIC W KROTKICH SPODNICZKACH TEJ WIOSNY I LATA??

Polecane posty

Gość smoczyca***

i w jak krotkich,,,, chcialabym kupic ale nie wiem czy jeszcze sa modne... pozatymj mam 22 lata i kolezanki w moim wieku mowia ze juz za stare jestesmy... a ja wcale tak nie uwazam ... lubie spodniczki barrrdzo krotkie

Za stara?? Przesadzają te Twoje koleżanki! Ja będę chodziła w króciutkiej dżinsowej mini bo się dobrze w niej czuje.

Gość smoczyca***
ja tez swietnie sie czuje w jezansowej mini , lub sportowej mini... i w kazdej krotkiej spodnicy... za to zle sie czuje w dlugich... jestem dosc wysoka i mam dlugie nogi a w dlugiej kiecce wygladam jak słup

jeszcze Ci lat przybędzie a wtedy będzie mniej wypadało... noś na zdrowie, pewnie Ci trochę zazdroszczą Twojej figury :P PS. ja też mam 22lata i jeśli będzie tylko słońce grzało to będe chodzić we swoich miniówach ;)

22 lata i za stare na krótką spódnicę? dziwne ja też mam 22 lata i baaaardzo chętnie bym sobie pochodziła w krótkich spódnicach, niestety moje nogi mi na to nie pozwalają :) i męcze się w takich \"za kolano\"

Gość smoczyca***
podbudowalyscie mnie..... zawsze jak wychodze w krotkich spodniczkach to mam wrazenie ze kazdy sie gapi... ale teraz sie nie bede przejmowac.... Krotkie spodniczki gora!!!!!!!!!

Gość ooolussia
to jest oczywiste, ze nie wypada nosic spodniczek w wieku 22 lat;/ no chyba, ze jestes jakims elementem normalna dziewczyna w Twoim wieku jest studentka lub pracuje...itd MAKSYMALNIE DO 20 LAT

a te co studiują albo pracują noszą tylko długie spódnice? co za głupoty, fajna spodnica do połowy ud - i jest ok nawet w wieku 15 lat. do autorki - ludzie się patrza na ciebie, bo moze masz fajne nogi? ;)

Gość ja nie bede

ja jestem studentak i wlasnie zamierzam nosic spodenki w wakacje lub dluzsze bardziej na uczelnie:):):):):) bardzo krociutkie na plaze lub do parku po opalac sie, na piknik:):):) troszke luzu ja tez mam 22:):) chce kupic dzinsowe maksymalnie krotkie sietstety narzie takich nie znalazlam:) mam nadzieje znalesc:):) takie materialowe jakie teraz sa na topie do polowy uda. moja wspolokatorka posiada nawet eleganckie krotkie spoednki:):):) wiec wszystko zalezy od kroju i doboru:) w h&m widzilam krotkie spodenki niestety we wszystkich mialam nuzki jak patyczki bo byly szerokie troszke spodniczkowate jak bombki:) mam dobra figure moze delkiatnie za szupla ale nogi akurat nie tylko niestety krociutkie i dlatego wybieram te krociutkie i obcisle bo wygladam w nich super:):):)

Gość rwrwrwrwr
wspolczuje kolezanek i braku wlasnego zdania... ja dobijam 30,ale nie wyobrazam sobie lata bez spodniczki krotkiej,tym bardziej ze ponoc mam piekne nogi:)

Gość ManiaczkaKiecek
ja latem i wiosna tylko w kieckach smigam:) w zime w sumie tez czesto;) Jak musze powazniej wygladac czy cos to dluzsza tak chociaz do kolanka, a tak normalnie to mini mini i jexcze raz mini:D jeansowe, aksamitne, waskie, z falbankami.. sporo ich mam:P ostatnio liczylam cos kolo 20:) a spodni tylko 5 heh:P

Gość JjjjAaaaJjjjUuuuSssZzzKkkkOooo
Napewno będę chodzić w krótkich spodenkach i mini tego lata to b. modne. Jak któraś ma zgrabną figurę to może śmiało chodzić w tego typu rzeczach. Mam 25 lat ( panna bazdzietna ) stare baby chodzą w mini dawno po 40 - tce to czemu ja mam odmawiać sobie tej przyjemności ? w końcu w takich ciuchach ciało oddycha, jestem sexowna i wyluzowana.

Gość Mała Suczka
Moja siostra ma 21 latek i nie zamierza przestać nosić krótkich spudniczek .. Ona jest już mamą .. i niektrzy mają do tego podejście inne; Że nie wypada .. ALe Ona ise nie przejmuje i chodiz jak inne rówieśniczki..jest ładna i ma ługie nogi .. i chce to podkreślić ..Pozdrawiam !!!

Gość justyśka...
Ja nie będe chodziła w krótkich spodenkach ani nawet w krótkich spódniczkach bo mam za chuuude nogi..... no cóz nie można mieć wszystkiego :-) pozdrawiam.A twoje koleżanki z pewnością zazdroszczą Ci figury i dlatego tak bredzą bezsensu, olej to...

Gość justyśka...
miało być odwrotnie najpiewr w spódniczkach a potem w spodenkach ale to chyba i tak nie ma większego znaczenia...

Uważam, że jeśli dziewczyna ma naprawdę zgrabne nogi, to wręcz powinna nosić bardzo krótkie spódniczki, bo naprawdę jest jej czego zazdrościć. Na ulicy widzę dziewczyny w krótkich spódniczkach, ale ich krótkie i grube nóżki+krótka mini tworzą komiczny duet. Ja mam nogi raczej średnie (nie zachwycam się nimi). Uważam, że nie posiadam nóg zgrabnych do tego stopnia, że mogłabym je prezentować. Lubię trochę dłuższe spódniczki, spodnie 3/4 itp.