Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszedzie kłaki boshe

włosy nad miejscem golenia u facetów

Polecane posty

Witam, Zacznę może od początku, a więc mam trądzik i postanowiłem go leczyć. Kupiłem sobie tabletki droźdzowe, bratka i skrzyp po około miesiący stosowania tych preparatów zauważyłem że na całym ciele intensywnie rosną mi włoski. Wszędzie na klatce piersiowej , barkach , ramionach a przedewszytskim twarzy. Odstawiłem skrzyp z tydzień temu dziś odstawiam droźdze lecz włosy na twarzy nad miejscem gdzie gole zarost już przy okolicach oczu wyrpsły mi dosyć długie włosy około 1 cm. I teraz mam takie pytanko czym mam je zglicv? maszynką do włów je skrócić na jakies 3 mm? czy pensetką wyrywać? POMOCY. Golić ich tam nie będe maszynką która goler normalny zaost bo to za wysoko

no pomóżcie mi pliska bo nie wiem co mam robić a napewno tego na twarzy nei zostawie bo zmienie sie w małpe

19, pomóż jakoś;p

nie no urosły przez ostatni miesiąc tak bardzo jak biore te zioła i droźdze, a poza tym są w nienaturalnym miejscu bo za wyoko. Musze je usunąc to pewne i pytam sie jak

Gość usumn
moze penseta

Gość wiesz co Ci powiem.......
moj facete tez ma tak wloski ale ich nie goli, niedlugo powiem mu chyba zeby zaczal je wyrywac. Z tego co wiem to kiedys tez mial tradzik. Ale czy to od tego?....nie mam pojecia W Twoim przypadku moze powinienes sie skontaktowac z lekarzem? Dowiesz sie chodziaz dlaczego zaczely rosnac.

Gość kłaki
mniejsza z tym od czego rosną, mam pytanie czym to zgolić?

Gość NaciaSkhd
Moim zdaniem powinienes je wyrwac penseta, bo odrosna dopiero za jakis czas:) golenie ich absolutnie nie ma sensu:) Tylko tak mozesz na to poradzic... Taki juz zywot facetow ze maja duuzo wosów, wszedzie:) Penseta, penseta, penseta