Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie/

Czy przed basenem bierzecie prysznic nadzy?

Polecane posty

Gość nhbgfd
no co Ty, nago to ani przed ani po :o

Gość
nieeee, dla mnie nagość = prywatność, ale widziałam na studiach takie panny które brały nago prysznic... a ja sobie nie życzę oglądać innych nagich ludzi :/

Gość dziwoląg x 777
cyt.:Kuraiko nieeee, dla mnie nagość = prywatność, ale widziałam na studiach takie panny które brały nago prysznic... a ja sobie nie życzę oglądać innych nagich ludzi :/ Komentarz: o zgrozo, co za dziwoląg?!!! Ty pewnie też w majtkach będziesz uprawiać seks, jeśli takiego dziwoląga ktoś zechce. Poza tym majtki nasiąknięte chlorem tak szybko nie tracą pod prysznicem trucizny i zanim się przebierzesz w inne majtki to dostaniesz stanu zapalnego c*pki.

Gość Tomek22..
ja robię t ow ten sposób:wchodzę do szatni i rozbieram się naga i idę pod prysznic,wracam,ściągam kąpielówki i nago biorę prysznic,potem nagi idę do szatni gdzie się ubieram

ale dziecinada, żeby brać prysznic w majtkach!!! Pomijając aspekt zdrowotny, to takie kobiety pewnie wstydzą się swojego ciała z różnych powodów. Ładna, zgrabna, seksowna kobieta jeśli ma co pokazać to tym się chwali i nie zakrywa tego majtkami i biustonoszem!!! Nie ma nic za darmo, na ładne ciało trzeba sobie zapracować, dlatego zapraszam na poniższą www

przed basenem wchodze tylko na chwile pod prysznic w kostiumie a po normalnie biore prysznic nago, przeciez szatnie sa dzielone na meskie i damskie :o

Gość
do dziwoląga - mówiąc prywatność mam na myśli właśnie seks albo u siebie w domu. jak mój facet ogląda mnie nago to mi nie przeszkadza więc nie oceniaj po dwóch zdaniach. Poza tym po prysznicu w kostiumie się wyciera, przebiera i jazda do domu pod własny prysznic gdzie mam czas porządnie się umyć i jeszcze powcierać te wszystkie balsamy. A na basenie ledwo mam czas wysuszyć głowe, bo nie mam ochoty doplacac za zaczętą godzinę. a 15 minut później już biorę prysznic w domu. a zapalenia nigdy jeszcze nie mialam, chociaz plywam od okolo 10 lat. co w tym dziwnego, że nie chce paradowac nago wsrod obcych, zwlaszcza ze na moim basenie wyjscie na plyte basenu jest wlasnie z prysznica, bez drzwi i po czesci widac ludzi pod prysznicem. Nie mam ochoty zeby obcy faceci sie na mnie gapili jak jestem naga, bo na basen czesto przyłaża niedojrzale szczyle i juz nie raz widzialam jak zerkali pod prysznice damskie. wiec zanim nazwiesz kogos dziwologiem to sie zastanow

Gość
może gdyby prysznic byl w oddzielnym pomieszczeniu a nie w przejściu na płytę basenu, to gadka by była inna, zwłaszcza że kobiet na tym basenie mało, więc pod prysznicami pustki, ale dopóki kolesie z płyty mogą oglądać laski pod prysznicem stanowcze nie

Gość Maała
"Ładna, zgrabna, seksowna kobieta jeśli ma co pokazać to tym się chwali i nie zakrywa tego majtkami i biustonoszem!!!" Piesek, a jak nie jest zgrabna tylko typu "wieloryb" to nie ma już prawa chodzić na basen, bo sie nie rozbierze pod prysznicem? poza tym to żadna przyjemność oglądać cycki innych panienek - zazwyczaj większe, ładniejsze, itp. i to jak inne laski myją sobie miejsca intymne, bleee ciekawe po co są wobec tego przebieralnie za parawanem skoro nagość na basenie to normalka? może gdyby baseny były nie koedukacyjne to ludzie by nago plywali - jaaaaasne

ojej....ja nie czuję potrzeby pokazywania innym mojego całego ciała, choc nie mam sie czego wstydzic... i w zwiazku z tym nie uwazam sie za dziwolaga... dziwoląg x 777 -> Ty to chyba masz jakies zapędy ekhibicjonistyczne... przesada...

Gość a jak ktos mowi
ze nie chce oglądac innych golasów to niech zamknie oczy hehe zaero tolerancji w tym kraju ;)

na szczescie nie mieszkam w Polsce i tutaj nie ma takich problemow. wszyscy biora prysznic nago,bo jest to po prostu konieczne jesli sie nie chce kapac w wydzielinach ze zle umytych genitaliow innych ludzi. nie ma tez problemu czy ktos ma piekne cialo czy nie,bo nie przychodzi sie na basen w celach seksualnych ani na wybory miss. widuje czesto kobiety po mastektomii,kobiety w wysokiej ciazy (sama chodzilam do dziewiatego miesiaca) ,kobiety bardzo grube i bardzo stare,jak i piekne mlode dziewczyny. zadna sie nie gapi ani nie chowa,bo cialo ludzkie jest tu czyms naturalnym. szatnie i prysznice sa oddzielnie dla kobiet i mezczyzn,ale nie ma problemu gdy coreczka idzie z tatusiem i widzi nagich mezczyzn albo gdy synek idzie z mama i widzi nagie kobiety. tutaj cialo jest po prostu cialem. jakikolwiek problem ktos z tym ma,ma chore podejscie do sprawy. rozumiem tylko,ze nie nie chcecie aby mlodzi chlopcy Was podgladali i w takim wypadku umylabym cipke gdzies przy umywalce i tylko oplukala reszte pod prysznicem.

moim zdaniem jak ktos nie chce ogladac golasow to niech nie chodzi do zbiorowych plywalni i pod publiczne prysznice:-P

Gość dziwoląg x 777
Trochę przsadziłem ze słownictwem, przepraszam urażonych. Ale z reguły są osobne pomieszczenia z prysznicami dla mężczyzn i osobne dla kobiet. W takim przypadku kąpiel w kostiumie jest niewłaściwa z dwóch powodów: 1)nie domycie strefy intymnej i możliwość zanieczyszczenie wody; tych bakterii nie będę już nazywał po imieniu. 2) przy niezbyt dokładnym spłukaniu kostiumu, wniesienie mydlin do basenu. Setki "takich" i mydliny na powierzni wody basenu włażące do oczu. Chyba wystarczy argumentów, pomijając zdrowotne o których już pisałem.

Gość dziwoląg x 777
cyt. Agais: ...wszyscy biorą prysznic nago, bo jest to po prostu konieczne jesli się nie chce kąpać w wydzielinach ze źle umytych genitaliów innych ludzi. Nie ma też problemu czy ktoś ma piękne ciało czy nie, bo nie przychodzi się na basen w celach seksualnych ani na wybory ... Dzięki p. Agais za mądrą i rzeczową wypowiedź.

Gość
dlatego ja biorę prysznic przed wyjściem z domu na basen - zanim wejdę do wody od prysznica w domu mija jakieś 15-20 minut:P więc zabrudzić się nie ma kiedy :P a co do Agais - no właśnie, na zachodzie tak jest... ale w Polsce się wychowuje inaczej, opór społeczny jest dość silny, na prowincji gdzie mieszkam to i babka z gołym biustem w przebieralni wzbudza szok. A czy to słuszne? pokazywanie nagiego ciała jest indywidualną sprawą każdego człowieka. Znając polskie realia, powinno się budować na basenie kabiny prysznicowe, a nie zmuszać ludzi do niechcianego obnażania się w imię higieny. Przykładem może być mój basen - projektantowi nie przyszło do głowy, ze ktoś chce się myć nago PO korzystaniu z basenu i prysznice umieścił w otwartym pomieszczeniu przy wejściu na płytę, po to aby \"opłukać ciało przed wejściem do wody\"

Gość gość
Ja nie chce oglądać innych osób nago. ale uważam że prysznic powinno się brać nago

Gość gość
To jest naturalne niektórzy ludzie lubią swoje ciała

Gość gość
Dla mnie to normalna rzecz że na basenie są nagie kobiety skoro przychodzi żeby sobie popatrzeć to coś nie tak z głową

Gość gość
Dla mnie to normalna rzecz że na basenie są nagie kobiety skoro przychodzi żeby sobie popatrzeć to coś nie tak z głową

Gość gość
Są tacy ludzie którzy lubią siebie ja idę na basen nie po to żeby myśleć się na mnie patrzą

Gość gość
Przed wyjściem na basen już wiem niemal wszystko Gotowe będę trenował styl Dowolny i klasyczny