Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca_z_tabletkami

tabletka po 2h biegunka-co dalej robic 7 dniowa przerwe czy nie???pomocy

Polecane posty

kochani tydzien temu,w poniedziałek wzielam tabletke ( to był 3 tydz,czyli ostatno) niestety po 2 h od przyjecia tabletki wystapiła biegunka hmmm... moze rzadka kupka,no ale trzeba założyć ,ze ta tabletka sie nie wchloneła, pisalam na forum dziewczyny poradziły mi,zeby nie brac tego dnia juz nastepnej...wiec nie wzielłam...a;le co z 7 dniowa przerwa zrobić czy nie?? wczoraj wziełam ostatnia tabletke z blistra i nie wiem czy mam od dzisiaj zaczynac nowy?? pomożcie kochane

bardzo prosze pomózcie

prosze doradzcie mi co mam zrobic.

Gość o kOOorwa
tabletka się wchłoneła głupie dziewcze. rzadka kupa to nic takiego:o ulotki nie czytałaś? właśnego rozumu nie masz? na tabletki ma wpływ tylko ostra biegunka to jest taka która jest ciężka i trawa conajmniej kilka dni i nie jest rzadka kupą tylko praktycznie wodą. zrob normalnie przerwe i nie gadaj glupot bo rece opadają:o

no widzisz,to własnie byla praktycznie woda, ale to tylko jednorazowo. miałam ostry ból brzucha i nastepstwem było własnie wypróżnieie praktycznie woda :-( kurcze denerwuje sie bo dopiero zaczynam przygode z tabletkami wczesniej izywałam plastrów i nie miałam takich problemów :-(

Gość o kOOorwa
po 2 godzinach tabletka wchłonela sie prawie cala o ile w ogole ją wydaliłaś. to była jedna z ostatnich tabletek wiec nie majaca aż takiego wpływu na skutecznosc. nic sie nie stało zrozum to. nie powodów do nerwów. zrób normalnie przerwe albo nie rób jesli bedziesz spokojna i po problemie:oco to w ogole za dylemat